Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 11 November 2006 - 09:33 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 11 November 2006 - 11:02 AM
Цитат
Нищо не знам още, само стоя пред компа и чакам от някъде да се появи някой резултат.

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 11 November 2006 - 12:23 PM
Цитат
здравейте, и аз имам подобен проблем ама е мн забавно, като започна да снимам и моята чери лае срещу светкавицата и се мърда общо взето се хваща по някое око ухо или малка муцунка тикната в камерата l)
Публикувано: 11 November 2006 - 04:51 PM
Цитат
Много искам да си взема от тези сладури хъски.
Може ли някой да ме насочи от къде да го направя?
Разбира се искам да е малко.
vanesa_kam, нямаш проблеми 1super . Ако си търсиш клубно куче, в момента има малки в развъдник Golden Nicol kennel. Там със сигурност ще ти дадат по-подробна информация за малките 1super . Ето и информация за бащата: CH.BG TALK OF THE TOWN OF WOLF POINT. А ето и за майката: CH.BG.YU.MKD BLAZING STARR OF SIBERIAN LADY . Дано съм ти бил полезен super best

Публикувано: 13 November 2006 - 08:29 PM
Цитат
Остави я в нас. b)
Ще се грижим за нея като за царица.Безплатно.
Ако те интересува специално във Варна хотел не мога да ти помогна но виж хотела който е в подписа на бушката. cheers

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 13 November 2006 - 10:38 PM
Цитат
и аз щях да предложа сащото b) вие сте от русе нали d)
ако искаш може тук във форума да се разберем нещо за почивните дни,сега докато е топло да ги разходим заедно 1super
ще чакам да предложиш нещо victoryVVV
Прикачени файлове
-
DSC01562.JPG (40.8K)
Брой сваляния: 27
Публикувано: 14 November 2006 - 12:42 AM
Цитат
Цитат
Остави я в нас. b)
Ще се грижим за нея като за царица.Безплатно.
Ако те интересува специално във Варна хотел не мога да ти помогна но виж хотела който е в подписа на бушката. cheers
Благодаря за предложението wink
Публикувано: 14 November 2006 - 04:53 PM
Цитат
Цитат
и аз щях да предложа сащото b) вие сте от русе нали d)
ако искаш може тук във форума да се разберем нещо за почивните дни,сега докато е топло да ги разходим заедно 1super
ще чакам да предложиш нещо victoryVVV
Да от Русе съм.Ще ви кажа ако може събота или неделя да ги срещнем и кога.
Публикувано: 14 November 2006 - 07:04 PM
Прикачени файлове
-
lWtwqH3ATrRVvFxH.jpg (360.06K)
Брой сваляния: 32

Публикувано: 14 November 2006 - 07:06 PM
Прикачени файлове
-
0kEYiziD8uqGz9Ho.v.jpg (45.85K)
Брой сваляния: 31