Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 10 November 2005 - 06:57 PM
Цитат
Снимки от турнажа super
Имам няколко списания със снимки от този филм. Моята приятелка от Франция каза ,че този филм е бил истински бум там.....но аз още не съм го гледала r)
Публикувано: 10 November 2005 - 09:08 PM
Цитат
Цитат
Снимки от турнажа super
Имам няколко списания със снимки от този филм. Моята приятелка от Франция каза ,че този филм е бил истински бум там.....но аз още не съм го гледала r)
Много го рекламираха и много хора ми казаха, че си е струвало да се види. Като излезе и постоянно ме спираха хора виждайки, че съм с хъски да ме питат за породата.
Трябва задължително да го гледам и аз. То има и фото-албум с ДВД-то, който бил прелестен.
Публикувано: 10 November 2005 - 09:21 PM
А твоето хъси какво е момче или момиче r) d)
Публикувано: 10 November 2005 - 09:41 PM
Цитат
r) единия,който ще излезе февруари виж на 15стр. а другия е " Последния трапер " super
Публикувано: 10 November 2005 - 10:53 PM
Но има дни които не го правят и тогава съм много по щаслива r) просто това спиране на всяко дърво понякога ме влудява и тогава боготворя женските w)
Публикувано: 11 November 2005 - 04:54 PM
Мъжките са големи щураци. Не знам дали всички са такива като моя, ама ако всички вършат такива номера като него, още по-добре. Няма такова нещо като него, казваш му "Ком"- той изчезва. Прави всичко наопаки b)
Публикувано: 12 November 2005 - 01:30 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 02:13 PM
Цитат
Доколкото знам, никак не обичат да са самички, но това е валидно за повечето кучета. Може би хъскитата са малко по-чувствителни на тази тема. Аз лично оставям кучето за максимум 4 часа само и то много рядко. Ако някой ден се наложи да го оставям по цял ден, ще му взема другарче или ще гледам да се уговоря с някой съсед с куче да стоят заедно през деня.
Публикувано: 12 November 2005 - 06:30 PM
Публикувано: 21 November 2005 - 12:58 PM
Е принципно при хъситата очите са много видове но точно зелени ....едвали може би в бебешка възраст изглеждат така но като порасне ще станат кафяви ако бебето е светло каф. то очичките би следвало да са светло каф. и обратното ако е тъмно каф. то очите трябва да са тъмно каф. също ако е черно бяло и сиво, въпреки ,че при сивите може да се срещнат и по светло каф. очи r)
Ето ти и нещо полезно Husky colors w)
Публикувано: 21 November 2005 - 01:06 PM
1* J.BISS - най- добро младо куче на специалката за Северни породи
1*J.BIS - САС Пловдив
1*2 J.BIS - CACIB София втори подгласник
А ето тук всеки може да разгледа албума на Лейди от CACIB София албум
Публикувано: 26 November 2005 - 04:51 PM
до една седмица ще си имам Хъски b).Искам да Ви питам..болен съм от варицела- идните доктори ми казват че няма проблеми да го взема други ми казват изчакай малко.Какво да правя,има ли някакъв проблем?До сега съм нямал куче у нас и имам няколко въпроса.Изчетох това което беше написано в тази тема b)
Ето въпросите :
1.Не пречи че ще го гледам в апартамент,нали? (всяка събота и неделя ходя на село така че и там ще се разкарва)
2.Понеже кученцето е на месец и нещо- имали някаква храна с която е за предпочитане да го храня докато порасне до определено време?
3.Къде да го оставям вечер?Прече ли му на терасата?Чувал съм че обичат много на студено,но ще му прече ли тази зима да спи на терасата?
4.Как и от кога да започна да го убочавам?С какво да му се карам когато не слуша?В смисъл нещо като пръчка но от вестник да го потупвам?
5.Колко пъти да го изкарвам на ден?Има ли начин да го науча в някой час в който със сигурност съм си в къщи понеже ходя на училище?
6.Може ли да стои само примерно 6-7h докато съм на училище?
Още въпроси имах,но ги забравих.Като се сетя пак ще пиша.Благодаря Ви предварително b)