Публикувано: 26 November 2005 - 04:51 PM
Здравейте,
до една седмица ще си имам Хъски b).Искам да Ви питам..болен съм от варицела- идните доктори ми казват че няма проблеми да го взема други ми казват изчакай малко.Какво да правя,има ли някакъв проблем?До сега съм нямал куче у нас и имам няколко въпроса.Изчетох това което беше написано в тази тема b)
Ето въпросите :
1.Не пречи че ще го гледам в апартамент,нали? (всяка събота и неделя ходя на село така че и там ще се разкарва)
2.Понеже кученцето е на месец и нещо- имали някаква храна с която е за предпочитане да го храня докато порасне до определено време?
3.Къде да го оставям вечер?Прече ли му на терасата?Чувал съм че обичат много на студено,но ще му прече ли тази зима да спи на терасата?
4.Как и от кога да започна да го убочавам?С какво да му се карам когато не слуша?В смисъл нещо като пръчка но от вестник да го потупвам?
5.Колко пъти да го изкарвам на ден?Има ли начин да го науча в някой час в който със сигурност съм си в къщи понеже ходя на училище?
6.Може ли да стои само примерно 6-7h докато съм на училище?
Още въпроси имах,но ги забравих.Като се сетя пак ще пиша.Благодаря Ви предварително b)