Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#2349 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 21 November 2006 - 10:19 AM

Сашо,страхотна снимка на Нори w) Виж в темата за изложбата на Северните кучета съм сложила снимка на Нори с купата
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#2350 Потребителят е офлайн   ca6o Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 November 2006 - 10:55 AM

North face,погледни и ти там.

Прикачени файлове

#2351 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 21 November 2006 - 10:16 PM

А ето как бъдещата смяна спинка (love)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2352 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2006 - 02:38 PM

r) r) r) Много, много, много сладичко дебеланче! Това е излъчването на щастливото и обичано d) ! Някои негови роднини запазват същата поза и в по-късна възраст. Довечера ще пусна снимки! wink
User's Signature

SIBERIAN HUSKY - your best friend

#2353 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 November 2006 - 03:32 PM

много е сладинко бебочето w)
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#2354 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 01:05 PM

А ето как настоящата смяна спинка l) w) w) angelpik

Прикачени файлове

User's Signature

#2355 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 01:08 PM

Виждали ли сте зиморничево хъски oleeee . Ето го nono w)

Прикачени файлове

User's Signature

#2356 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2006 - 01:26 PM

super best Много е сладък и на двете снимки dribble
User's Signature

Качена снимка

#2357 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 08:50 PM

1super 1super 1super bravoS bravoS bravoS wink

#2358 Потребителят е офлайн   Daten Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 09:19 AM

Zdraweite,
6te me izwinite, 4e pi6a na latinica(powe4e q mrazq ot wseki drug), no ne sym na sobstwenoto si PC. Wqrwate ili ne pro4etoh pyrwite 50-na stranici ot temata, 6tqh da pro4eta i ostanalite, no stignah do mnenieto, mislq na Vabank ili North Face be6e, za cenata na hyskitata. Wijda se, 4e wi e bolna tema t'wa(qwno) a i az ne iskam da wlizam w razni polemiki.
Hmm...1 na 1000 da si pozwoli hyski pri cena 500 lw.?! Много грешите(к'во натиснах, не знам, но вече имам кирилица), как да кажа, повечето хъските са "детски кучета" (поне по мои наблюдения), какво имам предвит, родители ги купуват за децата си. 500лв. за куче, било то и хъски, не бих дал, при положение, че баба ми получава пенсия 60 лв. a)
Силно се бях навил, че даже и пренавил(почнах да го сънувам т'ва хъски) да си взема куче от тази порода, но ми предстоят кандидатстудентски изпити, балове и т.н. А това са разходи, даже много. Както и да е, не бях запознат с цената на кучетата, и си мислех, че около 200 лв.(даже си ги бях заделил тези пари и още ги имам) ще ми стигнат за едно куче с родословие и т.н. Но след онзи пост, явно няма да се получи.
Бях почнал да чета темата, научих доста неща за тези кучета и до края на темата съм сигурен, че още щях да науча, но явно не е било писано да си взема такова куче.
Поздрави на всички собственици на тези прекрасни кучета.

#2359 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 10:16 AM

Цитат

Zdraweite,
6te me izwinite, 4e pi6a na latinica(powe4e q mrazq ot wseki drug), no ne sym na sobstwenoto si PC. Wqrwate ili ne pro4etoh pyrwite 50-na stranici ot temata, 6tqh da pro4eta i ostanalite, no stignah do mnenieto, mislq na Vabank ili North Face be6e, za cenata na hyskitata. Wijda se, 4e wi e bolna tema t'wa(qwno) a i az ne iskam da wlizam w razni polemiki.
Hmm...1 na 1000 da si pozwoli hyski pri cena 500 lw.?! Много грешите(к'во натиснах, не знам, но вече имам кирилица), как да кажа, повечето хъските са "детски кучета" (поне по мои наблюдения), какво имам предвит, родители ги купуват за децата си. 500лв. за куче, било то и хъски, не бих дал, при положение, че баба ми получава пенсия 60 лв. a)
Силно се бях навил, че даже и пренавил(почнах да го сънувам т'ва хъски) да си взема куче от тази порода, но ми предстоят кандидатстудентски изпити, балове и т.н. А това са разходи, даже много. Както и да е, не бях запознат с цената на кучетата, и си мислех, че около 200 лв.(даже си ги бях заделил тези пари и още ги имам) ще ми стигнат за едно куче с родословие и т.н. Но след онзи пост, явно няма да се получи.
Бях почнал да чета темата, научих доста неща за тези кучета и до края на темата съм сигурен, че още щях да науча, но явно не е било писано да си взема такова куче.
Поздрави на всички собственици на тези прекрасни кучета.

Вярно, 500лв не са малко пари, но помисли си за какви други неща би ги дал - например нов компютър или телефон. Е аз мога да се лиша от това, но да си взема хъски 1super .Виж, не мога да разбера какво му е детското на хъскито oleeee NNN . Ами аз мога да ти кажа, че моето куче както е само на 8 месеца /ако не си достатъчно здрав физически/ ще те разнася из парка като знаме. А щом си прочел първите 50 стр. на форума, трябва да ти е ясно, че това не е куче, което можеш да си гледаш в хола или на терасата, то има нужда от голяма свобода и често извеждане. А това, че някой безотговорен родител би си позволил да задоволи прищявката на пикливото си отроче, като му купи хъски сигурно това прави хъскитата "детски" кучета NNN . Ако толкова си си наумил да си вземеш не "детско" куче виж ТУК
User's Signature

#2360 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2006 - 10:27 AM

Здравей,парите са болна тема по принцип за всичко в БГ а относно нашата порода цените тук са адски ниски -защо? Защото куцо и сакато се заплождат по градинките понеже са се харесали bl) и после чук bl) - какво да правим с бебетата и хоп нали е важно да са само със сини очи другото....голяма работа и хайде 150лв обява в нета така че можеш да си позволиш куче обявено за породата "сибирско хъски " ......
За себе си ще кажа Не,благодаряако трябва ще чакам,ще спестявам,ще го изплащам но ще си взема куче,с доказан произход и за цената му ще искам да ми се представи родословие,и всички необходими документи.
Другото нещо,което ме е разочаровало донякъде в личен план е това,че много пъти съм предлагала кученца в съсобственост и когато българинът вземе куче без да даде пари явно не оценява жеста,който си направил и кучето като го видя след време в 90% от случаите не прилича на куче s)
Незная до колко си се запознал/а с цените по принцип на кучетата но има досто други породи в България /да не кажа повечето /където цените им да двойно на нашата. И по принцип все си мисля,че когато човек иска куче цената няма да е решаваща. Първо ще си помисли дали може да отделя дадени средства всеки месец,ветеринар, допълнително за разни изгризани мебели,дали любовта към самото куче ще е по голяма от парите,какви лишения може да се направят в името на кучето, наистина ли го искам толкова много.....и много такива въпроси
А решение за парите винаги има 1super
Успех
User's Signature

Качена снимка

#2361 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 03:11 PM

не искам да споря дори никак,но това че едно куче няма родословие не означава че не е по стандарта на породата си.Моето куче не е с родословие но пак е чистокръвно дори и без родословие.Когато я взехме още незнаехме че безродословие не може да я водим по изложби и т.н. но ние си я знаем че дори да не е родословна пак ще си е нашето малко диване.Ак знаех преди това за родословията щях да взема от развъдник дори и по-късно,но сега не съжалявам за Никита.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#2362 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2006 - 04:29 PM

Цитат

не искам да споря дори никак,но това че едно куче няма родословие не означава че не е по стандарта на породата си.Моето куче не е с родословие но пак е чистокръвно дори и без родословие.Когато я взехме още незнаехме че безродословие не може да я водим по изложби  и т.н.  но ние си я знаем че дори да не е родословна пак ще си е нашето малко диване.Ак знаех преди това за родословията щях да взема от развъдник дори и по-късно,но сега не съжалявам за Никита.

Родословието е документ за произход,сериозно отношение към развъждането.....и т.н. да не повтарям нещо като изтъркана плоча. Ето ти пример можеш ли 4 колена назад да докажеш,че твоята бонбонка е от родители хъски? Или пък майката не е заплодила синът си n) и т.н. това е то .
п.п. ти не беше ли вече във форума доста солидно време преди да си вземеш хъски...имам спомен ,че нещо си говорихме/писахме /по този въпрос и въпреки всичко ти си взе бебе без документи.
User's Signature

Качена снимка

#2363 Потребителят е офлайн   vladko1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 04:46 PM

"Или пък бабата не е заплодила синът си " nono bravoS

#2364 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2006 - 04:51 PM

Цитат

"Или пък бабата не е заплодила синът си " nono  bravoS

хахах изтрещях и аз l) майката синът - така става ли b)

-------
Все пак по горната тема подчертавам това си е мое мнение и не ангажирам никого,което не значи,че няма да го изказвам d)
User's Signature

Качена снимка

#2365 Потребителят е офлайн   elena_lazarova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 05:09 PM

Здравейте,

имам женско хъски на 50 дни - казва се ТАРА b) .
Много е сладка w) - още не съм качила нейни снимки.
Имам обаче проблем - хапе и ни скача по краката и ръцете на поразия. Нищо не помага - нито каране, нито вестник - не зная нормално ли е.
Споделете моля Вашия опит.
Четох нещо за домимантна агресия и т.н. и не знам какво да правя. bl)

Благодаря ви.
Ели

#2366 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 05:20 PM

Цитат

Здравейте,

имам женско хъски на 50 дни - казва се ТАРА b) .
Много е сладка w) - още не съм качила нейни снимки.
Имам обаче проблем - хапе и ни скача по краката и ръцете на поразия. Нищо не помага - нито каране, нито вестник - не зная нормално ли е.
Споделете моля Вашия опит.
Четох нещо за домимантна агресия и т.н. и не знам какво да правя. bl)

Благодаря ви.
Ели

За хапането изобщо не се притеснявай. Тя е още малка и просто си чеше зъбките. Препоръчвам ти да й вземеш гумена играчка, с която да й отвличаш вниманието 1super . Трябва да и показваш, че това, което прави не е хубаво, но не прекалявай с каране и вестник. Като порасне, особено като смени млечните зъбки проблемът ще изчезне от самосебе си 1super .
User's Signature

#2367 Потребителят е офлайн   Daten Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 06:13 PM

Само да попитам, знаете ли 500 лв. с колко нули се пишат?! Осъзнайте се, в България средната минимална заплата е около 120 лв. И не, не ми казвайте, че парите не са проблем, 'щото те не са проблем за теб или мен, но пък за други са.
Не знам как вървят другите породи, не съм се и интересувал.
Куче на лизинг? Не бях чувал такова нещо досега, та ако може разяснете ми.

#2368 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 06:24 PM

Цитат

Осъзнайте се, в България средната минимална заплата е около 120 лв.

Извинявайте че се намесвам,но искам само да уточня че определение "средна минимална заплата" просто няма. Говори се или за минимална заплата или за средна заплата за страната.
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни