Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 21 November 2006 - 10:19 AM
Публикувано: 21 November 2006 - 10:55 AM
Прикачени файлове
-
mini_IMG_0027.JPG (46.8K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 21 November 2006 - 10:16 PM
Прикачени файлове
-
bebe_po_grab_izr.jpg (29.3K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 23 November 2006 - 01:05 PM
Прикачени файлове
-
IM000101a.JPG (56.47K)
Брой сваляния: 48

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 23 November 2006 - 01:08 PM
Прикачени файлове
-
IM000129.JPG (65.16K)
Брой сваляния: 48

Публикувано: 23 November 2006 - 01:26 PM
Публикувано: 24 November 2006 - 09:19 AM
6te me izwinite, 4e pi6a na latinica(powe4e q mrazq ot wseki drug), no ne sym na sobstwenoto si PC. Wqrwate ili ne pro4etoh pyrwite 50-na stranici ot temata, 6tqh da pro4eta i ostanalite, no stignah do mnenieto, mislq na Vabank ili North Face be6e, za cenata na hyskitata. Wijda se, 4e wi e bolna tema t'wa(qwno) a i az ne iskam da wlizam w razni polemiki.
Hmm...1 na 1000 da si pozwoli hyski pri cena 500 lw.?! Много грешите(к'во натиснах, не знам, но вече имам кирилица), как да кажа, повечето хъските са "детски кучета" (поне по мои наблюдения), какво имам предвит, родители ги купуват за децата си. 500лв. за куче, било то и хъски, не бих дал, при положение, че баба ми получава пенсия 60 лв. a)
Силно се бях навил, че даже и пренавил(почнах да го сънувам т'ва хъски) да си взема куче от тази порода, но ми предстоят кандидатстудентски изпити, балове и т.н. А това са разходи, даже много. Както и да е, не бях запознат с цената на кучетата, и си мислех, че около 200 лв.(даже си ги бях заделил тези пари и още ги имам) ще ми стигнат за едно куче с родословие и т.н. Но след онзи пост, явно няма да се получи.
Бях почнал да чета темата, научих доста неща за тези кучета и до края на темата съм сигурен, че още щях да науча, но явно не е било писано да си взема такова куче.
Поздрави на всички собственици на тези прекрасни кучета.
Публикувано: 24 November 2006 - 10:16 AM
Цитат
6te me izwinite, 4e pi6a na latinica(powe4e q mrazq ot wseki drug), no ne sym na sobstwenoto si PC. Wqrwate ili ne pro4etoh pyrwite 50-na stranici ot temata, 6tqh da pro4eta i ostanalite, no stignah do mnenieto, mislq na Vabank ili North Face be6e, za cenata na hyskitata. Wijda se, 4e wi e bolna tema t'wa(qwno) a i az ne iskam da wlizam w razni polemiki.
Hmm...1 na 1000 da si pozwoli hyski pri cena 500 lw.?! Много грешите(к'во натиснах, не знам, но вече имам кирилица), как да кажа, повечето хъските са "детски кучета" (поне по мои наблюдения), какво имам предвит, родители ги купуват за децата си. 500лв. за куче, било то и хъски, не бих дал, при положение, че баба ми получава пенсия 60 лв. a)
Силно се бях навил, че даже и пренавил(почнах да го сънувам т'ва хъски) да си взема куче от тази порода, но ми предстоят кандидатстудентски изпити, балове и т.н. А това са разходи, даже много. Както и да е, не бях запознат с цената на кучетата, и си мислех, че около 200 лв.(даже си ги бях заделил тези пари и още ги имам) ще ми стигнат за едно куче с родословие и т.н. Но след онзи пост, явно няма да се получи.
Бях почнал да чета темата, научих доста неща за тези кучета и до края на темата съм сигурен, че още щях да науча, но явно не е било писано да си взема такова куче.
Поздрави на всички собственици на тези прекрасни кучета.
Вярно, 500лв не са малко пари, но помисли си за какви други неща би ги дал - например нов компютър или телефон. Е аз мога да се лиша от това, но да си взема хъски 1super .Виж, не мога да разбера какво му е детското на хъскито oleeee NNN . Ами аз мога да ти кажа, че моето куче както е само на 8 месеца /ако не си достатъчно здрав физически/ ще те разнася из парка като знаме. А щом си прочел първите 50 стр. на форума, трябва да ти е ясно, че това не е куче, което можеш да си гледаш в хола или на терасата, то има нужда от голяма свобода и често извеждане. А това, че някой безотговорен родител би си позволил да задоволи прищявката на пикливото си отроче, като му купи хъски сигурно това прави хъскитата "детски" кучета NNN . Ако толкова си си наумил да си вземеш не "детско" куче виж ТУК

Публикувано: 24 November 2006 - 10:27 AM
За себе си ще кажа Не,благодаряако трябва ще чакам,ще спестявам,ще го изплащам но ще си взема куче,с доказан произход и за цената му ще искам да ми се представи родословие,и всички необходими документи.
Другото нещо,което ме е разочаровало донякъде в личен план е това,че много пъти съм предлагала кученца в съсобственост и когато българинът вземе куче без да даде пари явно не оценява жеста,който си направил и кучето като го видя след време в 90% от случаите не прилича на куче s)
Незная до колко си се запознал/а с цените по принцип на кучетата но има досто други породи в България /да не кажа повечето /където цените им да двойно на нашата. И по принцип все си мисля,че когато човек иска куче цената няма да е решаваща. Първо ще си помисли дали може да отделя дадени средства всеки месец,ветеринар, допълнително за разни изгризани мебели,дали любовта към самото куче ще е по голяма от парите,какви лишения може да се направят в името на кучето, наистина ли го искам толкова много.....и много такива въпроси
А решение за парите винаги има 1super
Успех
Публикувано: 24 November 2006 - 03:11 PM
Публикувано: 24 November 2006 - 04:29 PM
Цитат
Родословието е документ за произход,сериозно отношение към развъждането.....и т.н. да не повтарям нещо като изтъркана плоча. Ето ти пример можеш ли 4 колена назад да докажеш,че твоята бонбонка е от родители хъски? Или пък майката не е заплодила синът си n) и т.н. това е то .
п.п. ти не беше ли вече във форума доста солидно време преди да си вземеш хъски...имам спомен ,че нещо си говорихме/писахме /по този въпрос и въпреки всичко ти си взе бебе без документи.
Публикувано: 24 November 2006 - 04:51 PM
Цитат
хахах изтрещях и аз l) майката синът - така става ли b)
-------
Все пак по горната тема подчертавам това си е мое мнение и не ангажирам никого,което не значи,че няма да го изказвам d)
Публикувано: 24 November 2006 - 05:09 PM
имам женско хъски на 50 дни - казва се ТАРА b) .
Много е сладка w) - още не съм качила нейни снимки.
Имам обаче проблем - хапе и ни скача по краката и ръцете на поразия. Нищо не помага - нито каране, нито вестник - не зная нормално ли е.
Споделете моля Вашия опит.
Четох нещо за домимантна агресия и т.н. и не знам какво да правя. bl)
Благодаря ви.
Ели
Публикувано: 24 November 2006 - 05:20 PM
Цитат
имам женско хъски на 50 дни - казва се ТАРА b) .
Много е сладка w) - още не съм качила нейни снимки.
Имам обаче проблем - хапе и ни скача по краката и ръцете на поразия. Нищо не помага - нито каране, нито вестник - не зная нормално ли е.
Споделете моля Вашия опит.
Четох нещо за домимантна агресия и т.н. и не знам какво да правя. bl)
Благодаря ви.
Ели
За хапането изобщо не се притеснявай. Тя е още малка и просто си чеше зъбките. Препоръчвам ти да й вземеш гумена играчка, с която да й отвличаш вниманието 1super . Трябва да и показваш, че това, което прави не е хубаво, но не прекалявай с каране и вестник. Като порасне, особено като смени млечните зъбки проблемът ще изчезне от самосебе си 1super .

Публикувано: 24 November 2006 - 06:13 PM
Не знам как вървят другите породи, не съм се и интересувал.
Куче на лизинг? Не бях чувал такова нещо досега, та ако може разяснете ми.
Публикувано: 24 November 2006 - 06:24 PM
Цитат
Извинявайте че се намесвам,но искам само да уточня че определение "средна минимална заплата" просто няма. Говори се или за минимална заплата или за средна заплата за страната.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!