Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 24 November 2006 - 03:11 PM
Публикувано: 24 November 2006 - 04:29 PM
Цитат
Родословието е документ за произход,сериозно отношение към развъждането.....и т.н. да не повтарям нещо като изтъркана плоча. Ето ти пример можеш ли 4 колена назад да докажеш,че твоята бонбонка е от родители хъски? Или пък майката не е заплодила синът си n) и т.н. това е то .
п.п. ти не беше ли вече във форума доста солидно време преди да си вземеш хъски...имам спомен ,че нещо си говорихме/писахме /по този въпрос и въпреки всичко ти си взе бебе без документи.
Публикувано: 24 November 2006 - 04:51 PM
Цитат
хахах изтрещях и аз l) майката синът - така става ли b)
-------
Все пак по горната тема подчертавам това си е мое мнение и не ангажирам никого,което не значи,че няма да го изказвам d)
Публикувано: 24 November 2006 - 05:09 PM
имам женско хъски на 50 дни - казва се ТАРА b) .
Много е сладка w) - още не съм качила нейни снимки.
Имам обаче проблем - хапе и ни скача по краката и ръцете на поразия. Нищо не помага - нито каране, нито вестник - не зная нормално ли е.
Споделете моля Вашия опит.
Четох нещо за домимантна агресия и т.н. и не знам какво да правя. bl)
Благодаря ви.
Ели
Публикувано: 24 November 2006 - 05:20 PM
Цитат
имам женско хъски на 50 дни - казва се ТАРА b) .
Много е сладка w) - още не съм качила нейни снимки.
Имам обаче проблем - хапе и ни скача по краката и ръцете на поразия. Нищо не помага - нито каране, нито вестник - не зная нормално ли е.
Споделете моля Вашия опит.
Четох нещо за домимантна агресия и т.н. и не знам какво да правя. bl)
Благодаря ви.
Ели
За хапането изобщо не се притеснявай. Тя е още малка и просто си чеше зъбките. Препоръчвам ти да й вземеш гумена играчка, с която да й отвличаш вниманието 1super . Трябва да и показваш, че това, което прави не е хубаво, но не прекалявай с каране и вестник. Като порасне, особено като смени млечните зъбки проблемът ще изчезне от самосебе си 1super .

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 24 November 2006 - 06:13 PM
Не знам как вървят другите породи, не съм се и интересувал.
Куче на лизинг? Не бях чувал такова нещо досега, та ако може разяснете ми.
Публикувано: 24 November 2006 - 06:24 PM
Цитат
Извинявайте че се намесвам,но искам само да уточня че определение "средна минимална заплата" просто няма. Говори се или за минимална заплата или за средна заплата за страната.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 24 November 2006 - 06:31 PM
Цитат
Не знам как вървят другите породи, не съм се и интересувал.
Куче на лизинг? Не бях чувал такова нещо досега, та ако може разяснете ми.
Извинявай, но понятие " средна минимална заплата" няма. Има "средна" и "минимална". wink И в крайна сметка, на когото парите му се струват много, не си купува! Не всеки кара BMW, има и други автомобили l) l) l)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 24 November 2006 - 06:42 PM
По въпроса за цените на кученцата с родословие май вече няма какво по различно да кажем а и си има отделна тема за това. Който не може да отдели пари за куче с доказана порода как след това смята да отделя по 50-60 лв на месец за да се грижи за него ??????
Няма такова нещо като детско куче. И НЕ СЕ КУПУВА ЗА ПОДАРЪК с мисълта че детето ще се грижи за него, не можеш да го захвърлиш в ъгъла и да се сещаш за него когато ти е кеф.
Snakebite "А това, че някой безотговорен родител би си позволил да задоволи прищявката на пикливото си отроче, като му купи хъски сигурно това прави хъскитата "детски" кучета" 1super
Между другото скоро ще постна малко снимки какво внимание се обръща на кучетата в цивилизованите страни - по конкретно Англия.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 24 November 2006 - 08:17 PM
п.с. мин. заплата е 220лв.
Публикувано: 24 November 2006 - 08:50 PM
Или ми кажи кои бяха производителите и моделите ако ще е по лесно. Мерси предварително.

Публикувано: 24 November 2006 - 09:23 PM
Цитат
Или ми кажи кои бяха производителите и моделите ако ще е по лесно. Мерси предварително.
Бре bl) нещо ми се е бъгнала темата bl) l) по точно снимките към нея...
Така ако ще купуваш от вън марките ,които горещо ти препоръчвам са All sistem,Coathandler или Crown Royale
Eто ти линк към Ал систем да видиш за какво става думаhttp://www.1allsyste...c/menu-ita.html

Ето и един по общ линк за повечко видове шампоани и балсами
тук
По скъпи са но повечето са концентрати и се разреждат,резултатите наистина са впечатляващи и с едно шише от 500мл. можеш да изкараш повече от 7м. /за едно куче /
Съвет гледай да са комплект балсама и шампоана но и да не намериш не е фатално.
Публикувано: 24 November 2006 - 09:37 PM
Цитат
Е,определено добро r) ползвали сме тъй наречения избелващ шампоан....доволна съм но повечето ми колеги с опит и достъп до много козметика за кучета ми препоръчват Ал систем и Crown Royale аз обаче съм много доволна и от Coathandler
Публикувано: 24 November 2006 - 09:46 PM
Цитат
За нищо cheers После ще чакаме резултати от първата баня с някой от шампоаните 1super Дано си доволен абе почти съм сигурна ,че ще бъдеш b)
Публикувано: 24 November 2006 - 09:53 PM
Цитат
И аз така мисля само че това ще стане вече догодина защото в момента не съм в България r) просто тук на кучетата се гледа по съвсем различен начин отколкото в БГ ще правя снимки и ще поствам.

Публикувано: 24 November 2006 - 10:03 PM
Прикачени файлове
-
husky_risunka.jpg (15.71K)
Брой сваляния: 40