Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 30 November 2006 - 09:59 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 30 November 2006 - 10:12 AM
Цитат
Дам, Уини и Бандит - двойка на ринга и двока в живота w)
Публикувано: 30 November 2006 - 08:43 PM
Цитат
Цитат
Верно.Е браво явно са се харесали за нещо повече от едно "боц боц" l)
Нещо ново около бебоците?
b)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 30 November 2006 - 11:12 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Верно.Е браво явно са се харесали за нещо повече от едно "боц боц" l)
Нещо ново около бебоците?
b)
кои точно бебоци? b)
Публикувано: 30 November 2006 - 11:13 PM
Цитат
Цитат
Много хубави кучета w) w) w) Много си приличат и немога да ги различа l) (love) w) Как са дребосъците?
Добре са w) Дивеят вече,показват характер
Публикувано: 30 November 2006 - 11:23 PM
Цитат
Цитат
Много хубави кучета w) w) w) Много си приличат и немога да ги различа l) (love) w) Как са дребосъците?
Аааа, аз Уини ще я различа дори на тъмно l) b) . Тази фина, изискана стойка не може да се сбърка. В общи линии тя и Глори са ми любимките сред женските w)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 01 December 2006 - 01:55 AM
Лара е на 6 месеца и половина. Разгони се преди около седмица.
От вчера почна да повръща. Повърна два пъти. Първо през деня, след закуска с обичайната суха храна. За вечеря яде попара с хляб и сирене и не повърна. На другия ден повърна пак след закуска със суха храна.
Възможно ли е да е от разгонването? Като цяло е малко вяла, но се заиграва и бори с обичайната си сила и хъс. Съшо така прави усилено секс с крака ми :)
Моля дайте ми съвет ... на какво може да се дължат такива симптоми?
Сега и варя бульон, да видим това как ще се отрази ....
Чакам с нетърпение отговорите ви!
Публикувано: 01 December 2006 - 07:29 AM
Публикувано: 01 December 2006 - 08:31 AM
НО фактът, че Лара повръща от суха храна подсказва, че по-вероятно все пак има някаква друга причина n) ; пак теоретично е възможно на ХРАНАТА да й има нещо (престояла, с изтекъл срок на годност, с плесени някакви)... и още по-вероятно нещо кучето да е настинало.

Почивайте в мир, мили ангели!
Публикувано: 01 December 2006 - 03:54 PM
Цитат
Цитат
Нужно ли е сега да давам на Никита витамини?Ако трябва кажете какви да взема?Възрастта й е 5м и13д
Ако намериш, моля те пиши после къде има - и аз съм от Русе r)
Мерси предварително
Още не съм търсила.На училище съм и нямам време.Утре е почивен ден и ще изляза да потърся.
Цитат
Нормално за всеки хъс l) Нашата сега ще се опитам да я снимам и ще пратя снимки.
Публикувано: 02 December 2006 - 10:35 AM
Публикувано: 02 December 2006 - 03:38 PM
Във връзка с храните искам да питам нещо. Моята Тара е на 2 месеца. Ветеринарят каза да й давам само Роял Канини и вечер Pedigree Junior от консерва. Никакви витамини и т.н., защото всичко си било в храната. Чета сега, че съветвате въпреки всичко да се пият витамини. Да й давам ли или не?
А освен това тя хич не си пада нещо по Роял Канини. Яде ама хич не е като нормално куче да седне и да излапа всичко което й са дава веднага.
Какво ще ми препоръчате.
Тази Чикопи и Бош по-добри ли са? Има ли ги в София? Също ли са сухи?
Ели
Публикувано: 02 December 2006 - 03:57 PM
Цитат
Във връзка с храните искам да питам нещо. Моята Тара е на 2 месеца. Ветеринарят каза да й давам само Роял Канини и вечер Pedigree Junior от консерва. Никакви витамини и т.н., защото всичко си било в храната. Чета сега, че съветвате въпреки всичко да се пият витамини. Да й давам ли или не?
А освен това тя хич не си пада нещо по Роял Канини. Яде ама хич не е като нормално куче да седне и да излапа всичко което й са дава веднага.
Какво ще ми препоръчате.
Тази Чикопи и Бош по-добри ли са? Има ли ги в София? Също ли са сухи?
Ели
Храните ги има в София. Аз лично не храня нито с роял още по малко с педигри но това е лична преценка. Хубава храна също е Адванс и Еукануба.
Витамините не са за постоянно по принцип лекаря ви е прав в сухите храни има всичко но аз на моите млади кучета давам калции от навършване на 4м. до 7м. плюс сухата храна. И всяко пролет давам комбинирани витамини на всичките си кучета,също и бирена мая.
Публикувано: 02 December 2006 - 04:04 PM
Публикувано: 02 December 2006 - 04:25 PM
Цитат

Честит рожден ден на Теди cheers victoryVVV . Нека има много успехи в училище, весело и щастливо детство bravoS .

SIBERIAN HUSKY - your best friend

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +