Arizona
пускам на Аризона снимката като линк че е много голяма а Аръдн го има на сайта ни. Лично аз не съм такъв голям любител на белите хъскита за разлика от майками ,която умира за тая може би от факта,че си падам по по тъмните хъскита от всяка разновидност. Вероятно повечето развъдчици ще ти пишат на мейл или лична но аз предпочитам да пиша тук във форума така освен на тем може и на някой друг да сме полезни. Иначе и ние имаме три котки в момента Тигърчо,Пършинк и Меги c) 19 хъскита но това не пречи на моето дете да мечтае за мраморно дакелче oleeee . И в момента само една красавица шоколадова свободна за продажба ето я и нея
На 6м. има вече една престижна награда от изложбата в София там взе bebe BIS, с изградени навици,татуирана,с родословие и т.н. super
Но когато си вземеш хъски ако е от бебе първо трябва да 3м. да си е у вас това сигурно го знаеш след като имаш кучета вече r) а при хъскито е важно от малко да се отработи командата Ела тук и забранителната команда " Не или ФУ " това може да се тренира още от вкъщи като малко но винаги командата да е една и съща а не примерно за ела тук да се използват още 5думи. Според мен когато порасне кучето към5м. е хубаво да посещавате заедно някъде у-щу така ,че и вие и то да се учите правилно super Мисля,че в темата за възпитание и обучение има доста интересни неща super
Успех

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +