Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 28 December 2006 - 07:57 AM
и защо може да си хапе краката (края на краката където са ноктите) ближи ли ги хапе ли ги не мога разбера. ако имате съвети как ще мога поспя малко преди Нова Година ще е хубаво
Публикувано: 28 December 2006 - 09:48 AM
Цитат
дано да ви слушат и да не правят много пакости / макар че е почти невъзможно / l)
Мерси.Но това с белите си е вярно.Малката почти си изгриза пода на къщичката.Купуваме й кокали от пресована кожа,но кокалите оцеляват само 30минути при нея.Направо вече незнам какво да правя.
Публикувано: 28 December 2006 - 11:45 AM
Цитат
и защо може да си хапе краката (края на краката където са ноктите) ближи ли ги хапе ли ги не мога разбера. ако имате съвети как ще мога поспя малко преди Нова Година ще е хубаво
Най - вероятно и е било тежко на стомаха. За тазвечершното спане имам едно предложение r) там където спи и сложи бутилка с топла вода и я овий с одеалце и така бебе не се чувства самотно oo
Публикувано: 28 December 2006 - 12:28 PM
Цитат
Цитат
Най - вероятно и е било тежко на стомаха. За тазвечершното спане имам едно предложение r) там където спи и сложи бутилка с топла вода и я овий с одеалце и така бебе не се чувства самотно oo
И аз така му предложих.Днес се разходихме хубаво защото беше топло просто ввисоки 5градуса. l) Отидохме на една полянка и там ме направи луда.Затича d) се в една посока рязко тръгва d) в друга и аз бях омотана.
Публикувано: 28 December 2006 - 02:29 PM
Прикачени файлове
-
_______16_.jpg (62.53K)
Брой сваляния: 22
Публикувано: 28 December 2006 - 02:30 PM
Прикачени файлове
-
_______17_.jpg (68.23K)
Брой сваляния: 21
Публикувано: 29 December 2006 - 05:09 AM
Цитат
Привет!
Лара е добре, но не и околната среда :) В момента дояжда шкафа в банята ... чакам вече с нетърпение да порасне и да се окучеви nok nok
За слушане .. слуша само вкъщи и то когато не е сама, навън е глухо куче :)
Иначе расте и хубавее ... появиха и се нови тъмни петна козина. Това нормално ли е? Петната са на корема, врата и носа .. просто се чудех....
Ето макло снимки на магарето w) w) w)
С тази първата няма да можем да я омъжим май wink wink
Прикачени файлове
-
P1050734.JPG (118.44K)
Брой сваляния: 23
Публикувано: 29 December 2006 - 05:10 AM
Прикачени файлове
-
P1050741.JPG (126.86K)
Публикувано: 29 December 2006 - 05:11 AM
Публикувано: 29 December 2006 - 05:18 AM
Прикачени файлове
-
P1050778.JPG (60.59K)
Брой сваляния: 23
Публикувано: 29 December 2006 - 05:22 AM
Ама панделката нещо хич не се вижда NNN
Прикачени файлове
-
P1050783.JPG (63.42K)
Публикувано: 29 December 2006 - 05:35 AM
Цитат
Да добавя ...
Кари е много готино ококорена, очите и са страхотни w) w) w)
А малкото пухче на Bia е невероятно ... Лара когато я взехме при нас също правеше номера вечер. То не беше шумене, близане, мляскане, повръщане и WC ouu ouu ouu . На втората седмица беше изритана да си спи сама в коридора и от тогава и ние почнахме да спим, а и тя се успокои :) По това време тя беше на 3 месеца... Явно има период на адаптиране в началото. Доволна съм, че не я свикнахме да спи при нас... бих те посъветвала да направиш същото...
Публикувано: 29 December 2006 - 10:27 AM
Цитат
Лара е добре, но не и околната среда :) В момента дояжда шкафа в банята ... чакам вече с нетърпение да порасне и да се окучеви
За слушане .. слуша само вкъщи и то когато не е сама, навън е глухо куче :)
Иначе расте и хубавее ... появиха и се нови тъмни петна козина. Това нормално ли е? Петната са на корема, врата и носа .. просто се чудех....
Ето макло снимки на магарето
С тази първата няма да можем да я омъжим май
Много ти благодаря за снимките.Лара наистина расте и хубавее.
Публикувано: 29 December 2006 - 11:02 AM
Прикачени файлове
-
_______20_.jpg (83.06K)
Брой сваляния: 20
Публикувано: 29 December 2006 - 06:00 PM
Цитат
Ами. Не спи при мен. Има си панерче и там. Само че проблема е там, че се събуждаме много и плаче много и силно. Явно все още усеща липсата на майката, братче и сестриче. Използвах съвета на Polli и North Face. Има ефект. Събуждането намаля двукратно 1super Но все още плаче и тръгва да се опира на леглото за да ме буди (Без да иска ме одра лекичко по лицето.) А относно малко повръщане и Тоалетни нужди си ги върши без проблем в стаята. И така последната нощ към 6 и 30 се събуди тотално играхме. Правих ново шише с топла вода. Но да резултат нямаше. oo
Ама пък за сметка на това през деня сме много игриви. Играем 20-30 мин. и след това 1-2часа сън ( не си знае силата, хапе доволно ). Ядем по малко, и не иска да яде точно в определени часове. Правя "каша" с гранулите, пробвах кисело Мляко с гранулите омита млякото и хапне някоя друга гранула и до там. Но не се оплаква че е гладна. Притеснявам се , че скоро започвам училище и как ще я оставам след обяд ouu .
Публикувано: 29 December 2006 - 06:39 PM

Siberian husky - a dog who find the way to my heart
Публикувано: 29 December 2006 - 07:10 PM
Цитат
Цитат
Ами. Не спи при мен. Има си панерче и там. Само че проблема е там, че се събуждаме много и плаче много и силно. Явно все още усеща липсата на майката, братче и сестриче. Използвах съвета на Polli и North Face. Има ефект. Събуждането намаля двукратно 1super Но все още плаче и тръгва да се опира на леглото за да ме буди (Без да иска ме одра лекичко по лицето.) А относно малко повръщане и Тоалетни нужди си ги върши без проблем в стаята. И така последната нощ към 6 и 30 се събуди тотално играхме. Правих ново шише с топла вода. Но да резултат нямаше. oo
Ама пък за сметка на това през деня сме много игриви. Играем 20-30 мин. и след това 1-2часа сън ( не си знае силата, хапе доволно ). Ядем по малко, и не иска да яде точно в определени часове. Правя "каша" с гранулите, пробвах кисело Мляко с гранулите омита млякото и хапне някоя друга гранула и до там. Но не се оплаква че е гладна. Притеснявам се , че скоро започвам училище и как ще я оставам след обяд ouu .
Пробвай преди да си лягаш да го изморяваш до толкова че да заспи добре няколко часа.Оставяш бутилката при него и имаш няколко часа сън.Като те събуди през нощта поиграй с него да го измориш малко.Сега докато неможе да излиза навън неможе да изразходва енергия и ще е нужно да играете повече.
Публикувано: 29 December 2006 - 07:49 PM
Публикувано: 29 December 2006 - 10:45 PM
Цитат
Така е забравихме във форума да я поздравим oleeee
Сега се връщам от тях,изкарахме си чудесно и си пожелахме още много съвместни успехи.
Светле да си жива и здрава и още много дълго да ни радваш с успехите си във всяко едно начинание w) w) w)