Публикувано: 10 January 2007 - 02:36 PM
Bia, ако мога да споделя малко опит с такива проблеми. Смектата е много добра за "разстроено куче". Продават я навсякъде за хора, във всяка една аптека. Попитай ветеринаря си дали я е използвал и какво мисли по въпроса. Моята ветеринарка редовно дава. Смектата е кафеникаво прахче, което се разрежда в чашка вода и служи за "лепенка" на стомаха и червата. Един вид полепва по стените им. Аз я давах навремето половин-един час преди ядене, като натопявах черен хляб в нея. Ветеринарката ми я е смесвала с ориз, за да я изде кучето и. Каквото работи с твоето куче.. После му даваш лека храна, ориз, бяло месо (ако го понесе)- такива работи. Това няколко дни, докато му се стегнат изпражненията и после започваш да вкарваш постепенно друга храна. Ако бялото месо не го е понасяла, сложи само булион и после със захранването вкарай месото и след месото мини бавно на гранули.
А да, да добавя- наистина внимание с такива храни. По принцип смяната е кофити за коремите им, а и някои несъвсем чудесни храни големи поразии правят. Аз вече свикнах да купувам големи количества и ако съм взела две чувалчета от по 3 килограма, като свърши едното си напомням да купя друго- така винаги има запаси човек. 1super