Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#2941 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 20 January 2007 - 10:01 AM

и още w)

Прикачени файлове

User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#2942 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 20 January 2007 - 10:02 AM

d)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2943 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 January 2007 - 11:14 AM

стархотна красавица.а пък как й отива пред камината b) и то в Банско 1super .умирам от кеф като си представя какви игри ще са в снега. w)

#2944 Потребителят е офлайн   endy Икона

Публикувано: 20 January 2007 - 01:26 PM

здравейте. От скоро си имам хъски. Малко е на 2 месеца. Казаха ми че трябва да и наблюдавам задните крачка да не се изкривят, но чесно казано незнам какво имат впредвит изкривяване. Несъм гледал до сега домашен любимец особено хъски и се притеснявам за нея. Няко ако може да ми напише или сложи снимка на задни крайници и как трябва да изглевдат. В момента коленцата са и леко едно към друго иначе от тях надолу краката са еднакви и прави съштото важи и за горната част. Благодаря предварително

#2945 Потребителят е офлайн   Bia Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 02:01 PM

Здравейте и от мен. Днес моята Айси става на 2 месеца. Расте бързо и няма търпение да излиза навън. Много е игрива. Хапе всичко наред. Къде раце, играчки, дрехи. всичко :0 Единствено се притеснява че нещо не иска да си запомни името, пак команда ела как ще я науча bl) Май първите 1-2 седмици разходки на повод. незнам нямам идея как ще станат нещатата

Ето я и нея уморена, след голямо тичане в апартамента
Качена снимка Качена снимка

#2946 Потребителят е офлайн   Northerner Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 02:07 PM

Цитат

Вчера и последното бебе от кучилото на Блейзи и Тауни намери своя любящ стопанин и се отдадоха на взаимно опознаване в най-красивия зимен курорт Банско 1super
Ето я и красавицата Light Breeze of Golden Nicol пред камината в Банско

Ами, страхотни са ви кучетата bravoS bravoS bravoS Това е! Който го може, го може bgflag Чакаме снега с нетърпение и може да отидем на място да я видим тази сладурана wink
User's Signature

Siberian husky - a dog who find the way to my heart

#2947 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2007 - 10:59 AM

Eх, този сняг.....дано го проима накрая 1super Иначе малката девойка остави вама малки господа да тъгуват по нея r) сега вече няма кой да организира най-голямите битки на най - малките b) .....надявам се скоро и Меджик и Марко да си намерят своите стопани w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2948 Потребителят е офлайн   Kreky Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 01:54 PM

Ето и още снимки w)

Прикачени файлове

#2949 Потребителят е офлайн   Polikarp(A) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 06:21 PM

мога ли да направя нещо за да не става козината на кучето ми много твърда и има ли начин освен генетично зададените му размери аз да направя нещо за да стане по едро? dribble

#2950 Потребителят е офлайн   tayra Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 09:47 PM

Елена, преди време беше проявила желание да видиш Banana-та. Потвърдих, че сме готови (и то с удоволствие), но нямам отговор. Интересувам се също така как да й взема родословието.

Прикачени файлове

#2951 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 11:25 PM

Цитат

мога ли да направя нещо за да не става козината на кучето ми много твърда и има ли начин освен генетично зададените му размери аз да направя нещо за да стане по едро? dribble

За подръжка на козината сме писали по напред има много витаминни добавки които могат да се използват като Мегадерм например. Колкото до големината нищо не можеш да направиш - колкото толкова (а излъгах ако го тъпчеш много с храна ще порастне - НА ШИРИНА) b) Ако ти се иска едро куче си има порода аляски маламут.
User's Signature

In Life only Death is certain.

#2952 Потребителят е офлайн   alfadog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 11:44 AM

Цитат

Остана малко време и пращам снимките на Креки. Напоследък имахме малки проблеми с някакви бактерии в стомах и черва, но слава богу мина. Но разбрах колко е крехка нашата ветеринарна медицина - в същност нищо по различно от тази за човека. Допотопна техника. Интересувам се, тъй като съм отсъствал много години от тук, дали има някакви срещи на хъските през годината и други комуникации освен форума- Добре е, че има форум и поздравления за тези които го поддържат
Супер жалко е, че момчето Креки за първи път през живота си пропуска зимата - няма сняг. Направо си мисля, че трябва да направим някъде специално сняг за да се позабавляват и да "потеглят" шейната

Здравейте!Искам да ти кажа 4е твойата Креки много прили4а на мойата Кида.На снимката не ли4и но ако я видиш от близо е едно към едно ,само 4е Кида е на две години и два месеца.Маика и е пловдив4анка.Вие от каде сте?

#2953 Потребителят е офлайн   alfadog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 12:09 PM

Здравейте!Искам да питам някой които разбира от темата ,колко дена след разгонването е най -добре да се пусне женската?Мойата Кида се разгони,такмо щях да я водя на лекар да и правят хормонално изследване защото от една година не беше се разгонвала и тя същия ден цъфна.Сложих и едни бикиди като продуп4их дупка за опашката r) много беше сладка ама и ги махнах за6тото ги дъв4еше.Много беше сладка с тези розови бикини.Сега ще си тарсим кавалери.Смятам да я заплождам.Не знам дали 6те мога да се справя с тази нова отговорност?Дайте идеи!Много трудно ли се гледа бременно ку4е,май трябват много пове4е грижи и разходки-?А после като роди дали ???аз ли ще и пемагам?Ами ако ме няма?кой ще и помогне на моята душичка ако мен ме няма?

#2954 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 12:39 PM

Цитат

Здравейте!Искам да питам някой които разбира от темата ,колко дена след разгонването е най -добре да се пусне женската?Мойата Кида се разгони,такмо щях да я водя на лекар да и правят хормонално изследване защото от една година не беше се разгонвала и тя същия ден цъфна.Сложих и едни бикиди като продуп4их дупка за опашката r) много беше сладка ама и ги махнах за6тото ги дъв4еше.Много беше сладка с тези розови бикини.Сега ще си тарсим кавалери.Смятам да я заплождам.Не знам дали 6те мога да се справя с тази нова отговорност?Дайте идеи!Много трудно ли се гледа бременно ку4е,май трябват много пове4е грижи и разходки-?А после като роди дали ???аз ли ще и пемагам?Ами ако ме няма?кой ще и помогне на моята душичка ако мен ме няма?

След като нямаш отговори на всички тези въпроси по добре изобщо не се захващай. А освен тези има и още много други: Защо искаш да я заплождаш? Това първото раждане ли ще е? Какво ще правиш ако има усложнения? Можеш ли да и осигуриш постоянно наблюдение когато стане време? Готова ли си за такава отговорност?
Да не говорим за това че после ще трябва да търсиш дом на бебетата. Трябва да им се поставят ваксини. Първите 3 месеца не могат да излизат навън което означава ежедневно (да не кажа ежечастно) чистене вкъщи. Помисли пак
User's Signature

#2955 Потребителят е офлайн   alfadog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 02:10 PM

да първо раждане 6те е и за нея и за мен!Много се двоумя ,но си мисля че е 6те мога да се справя.ако трябва 6те си взема отпуска около раждането,но за по късните грижи за малките 6те ми е по трудно...

Прикачени файлове

#2956 Потребителят е офлайн   alfadog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 02:32 PM

мисля си 4е е хубаво и за нея да изпита май4инство.сигурно 6те ми бъде трудно,но имам голямо желание.все пак 6те помисля bl)
днес изкарах от телефона си малко снимки на Кида.

Прикачени файлове

#2957 Потребителят е офлайн   alfadog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 02:33 PM

тук е с един маламут,тя много си пада по него:)

Прикачени файлове

#2958 Потребителят е офлайн   alfadog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 02:35 PM

но той е доста едри4ък за нея за това е толкова тъжна b) s)

Прикачени файлове

#2959 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2007 - 02:45 PM

При кучетата не е като при хората.....нуждата от майчинство.
Развъждането е отговорно дело и е хубаво да се развъжда само когато кучето има документи за произход,минало през оценка позволяваща му да се рзвъжда, направени са му изследвания за дисплазия и очни заболявания....
User's Signature

Качена снимка

#2960 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 03:25 PM

Цитат

мисля си 4е е хубаво и за нея да изпита май4инство.сигурно 6те ми бъде трудно,но имам голямо желание.все пак 6те помисля bl)

Казваш че ще е хубаво за нея ОК били обяснила в какъв смисъл ще е добре ? Рисковете за здравето на кучето ти добре ли си ги преценила ? Знаеш че едно усложнение може да доведе дори до смърт.
User's Signature

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена