Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 06 February 2007 - 06:40 PM
Цитат
Съгласен съм!
Публикувано: 06 February 2007 - 07:49 PM
Цитат
не искам да те отчайвам но от наблюденията ми вече толкова време ,а и четейки писаното във форума хъскито си е хъски.не знам как да ти го обясня ,това трябва да се види-как играейки с другите кучета и идвайки при всяко повикване ,изпълнявайки команди изведнъж придобива едно "дяволито" изражение,наостря ушите,променя стойката и после ходи го гони. b) но пък са невероятни кучета w) ,успех
Публикувано: 06 February 2007 - 09:21 PM
Цитат
Цитат
не искам да те отчайвам но от наблюденията ми вече толкова време ,а и четейки писаното във форума хъскито си е хъски.не знам как да ти го обясня ,това трябва да се види-как играейки с другите кучета и идвайки при всяко повикване ,изпълнявайки команди изведнъж придобива едно "дяволито" изражение,наостря ушите,променя стойката и после ходи го гони. b) но пък са невероятни кучета w) ,успех
Не всички са така,но аз имам и от двата вида b) тези ,които съм лигавила като малки сега не слушат и обратното тези,които съм тренирала от 3м. възраст сега са като пружинки d)
Публикувано: 06 February 2007 - 11:32 PM
Ако случайно успея да го посетя ще има снимки b)

In Life only Death is certain.
Публикувано: 07 February 2007 - 12:33 PM
Публикувано: 07 February 2007 - 12:35 PM
Цитат
Клипче на Никита
това тук бях аз просто забравих да изляза от акаунта на Симона като й оправях регистрацията.
Публикувано: 07 February 2007 - 01:12 PM
Цитат
Цитат
Клипче на Никита
това тук бях аз просто забравих да изляза от акаунта на Симона като й оправях регистрацията.
Хи-хи-хи нещо се ядосва май, че я снимаш
Публикувано: 07 February 2007 - 01:26 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Клипче на Никита
Хи-хи-хи нещо се ядосва май, че я снимаш
Не ядосва се че съм гушнала котката l) Имам още 3 клипчета като ги кача ще ги сложа тук.
Публикувано: 07 February 2007 - 02:46 PM
Цитат
Клипче на Никита
w) Голям глас вади Никита, запиши я на оперно пеене l) l)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 07 February 2007 - 03:01 PM
Цитат
Цитат
Клипче на Никита
w) Голям глас вади Никита, запиши я на оперно пеене l) l)
А това е нищо вади и по голям глас понякога l)
Ето още две нейни клипчета
Никита играе
Никита играе
Публикувано: 07 February 2007 - 03:14 PM
Цитат
Ми през деня е в голямия двор а вечерта е пак навън но в отделено дворче от горе с таван подобно на стаичка но си има нещо като прозорци с мрежа вътре има и къщичка.Има къде да бяга и да изразходва енергия.Според вас така добре ли е ?