Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 March 2007 - 10:36 PM
Дойде и моя ред да се включа в този форум.
Реших да си взема Хъски. Живея в къща с голям двор, който в момента е в ремонт... сменяне на огради, подновяване на плочки, градинки и почистване от всякакви натурии. Искам двора ми да е готов за приемане на един нов член в семейството преди да го взема. Все пак искам да ппопитам хората, които имат развъдници какви планове имат за кучила в близките месеци, а и дори и за есента.
От една седмица насам чета информация за породата, също така почти прочетах този форум и смятам, че вече съм горе долу добре информиран за породата, характер, нужди, както и за развъдниците в момента.
Аз съм от Варна, но смятам че няма да е проблем да взема бъдещото зверче и от София.
Ще чакам отговор, моля притежателите на развъдници да ми пратят ЛС за бъдещи планове за развъдници!
Публикувано: 16 March 2007 - 02:35 AM
1. Ядем си опашката oleeee Изгризала си е върха и си разваля външния вид bl)
Защо го прави това и мога ли да я накарам да спре? Някакви идеи?! Само да спомена, че не е от самота, защото тя сама не седи r)
2. На черничкото на устната започна да и излиза нещо като брадавица, кръгло и релефно, бледо розово на цвят. В началото беше съвсем малко, но за няколко дни набъбна и сега е колкото малко грахче. Все си мислех, че ще се откъсне и ще падне само, но не ... В събота ще я водим на лекар, но ако някой е имал подобна ситуация моля да сподели! n)
Публикувано: 16 March 2007 - 08:48 AM
Цитат
1. Ядем си опашката oleeee Изгризала си е върха и си разваля външния вид bl)
Защо го прави това и мога ли да я накарам да спре? Някакви идеи?! Само да спомена, че не е от самота, защото тя сама не седи r)
2. На черничкото на устната започна да и излиза нещо като брадавица, кръгло и релефно, бледо розово на цвят. В началото беше съвсем малко, но за няколко дни набъбна и сега е колкото малко грахче. Все си мислех, че ще се откъсне и ще падне само, но не ... В събота ще я водим на лекар, но ако някой е имал подобна ситуация моля да сподели! n)
Моята Ейнджи имаше такова образувание
Цитат
Успех и пиши после как сте!
Публикувано: 16 March 2007 - 12:04 PM
Публикувано: 16 March 2007 - 12:40 PM
Цитат
След като не можеш да си позволиш да си купиш на нормална цена хъски, замисляла ли си се, дали ще можеш да го гледаш и да му осигуриш всичко необходимо... r) Все пак успех! 1super

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 16 March 2007 - 10:55 PM
Цитат
Имай предвид че само за храна на хъскито ще ти трябват 50 лв на месец МИНИМУМ. Отделно за регистрацията, за ваксини (веднъж годишно) и други непредвидени разходи ще ти трябват още. Така че си направи сметка ще можеш ли да му осигуриш нормален живот. Сибирското хъски е страхотно куче но в неподходящи ръце може да е кошмар. Помисли си.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 17 March 2007 - 08:25 AM
Цитат

Много е порастнала Каризма и е станала още по хубава.Ние веече имаме цели 9 месеца drink Не ми оставя време да пиша но ако днес я снимам ще постна снимки.
Публикувано: 17 March 2007 - 01:58 PM
Цитат
Мамина принцеска angelpik Да са ни живи и здрави ....всичките Кари,Чари,Киткат,Киси,Дайк и Кейти. Някой от тях са далеч но са надявам да са щастливи и да правят щастливи стопаните си
Публикувано: 17 March 2007 - 04:51 PM
Честито и на Кари, както и на другите сестрички и братче bravoS .
От мое име и от името на майка ми искам да изкажа благодарността си към Злати и Нина Давидовски, благодарение на които ние имаме едно игриво, пъргаво и много красиво дяволче bravoS
Прикачени файлове
-
of_IM000397.bmp (61.4K)
Брой сваляния: 20

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 17 March 2007 - 04:55 PM
Цитат
Хехехе
Да ти жив и здрав Чари!
Много е готин, много е мил и много сериозен b)
Много ни радва всяка него снимка, която качваш!
Поздрави и на Каризма за рождения ден! b) b) b)
Публикувано: 17 March 2007 - 05:20 PM
Цитат
Честито и на Кари, както и на другите сестрички и братче bravoS .
много е красиво w) .Дано и аз към края на май да имам хъски s) .Поздрави на всички рожденици днеска :) Да продължават да радват стопаните си
Публикувано: 17 March 2007 - 07:28 PM
Прикачени файлове
-
Omega_Orhidea_dvor2.jpg (52.35K)
Брой сваляния: 25
Публикувано: 17 March 2007 - 07:29 PM
Прикачени файлове
-
Omega_dupe.jpg (62.4K)
Брой сваляния: 20
Публикувано: 17 March 2007 - 07:29 PM
Прикачени файлове