Цитат
Съжелявам но поста ти "звучи" така.Едва сега питаш нещо и споделяш.Да като природа кучетата са месоядни животни,но подчертавам месоядни не кокалоядни и остатъцо ядни.Даже в дивата природа например лъва не яде кокалите виждали сте по филмите скелета остова недокоснат.Месото трябва де е само месо прясно изключително качествено и пак като добавка ако искате спортно или изложбено куче само на месо не върви.Както писах трябва си специално приготвяне на храната.За това се препоръчва сухата храна защото е по балансирана и действително по лесна за употреба.Никак зле няма да се отрази на кучето ти например пилешко обезкостено с ориз или телешко,но не телешки кости или пилешки фенери не обезкостени-не.Белята с костите се случва веднъж но е ужасна!!Повярвайте ми.От превъртане на стомаха също имам горчив опит!!!!Мойто желязно правило е след като се опарих жестоко от превъртане на стомаха-.Сухата храна намокрена,дръпвам паниците с вода и вода давам максимум след 20 минути.Ако е готвено независимо от сезона почти студено.И тука също вода давам след 20 минути.И след хранене никави игри никакви закачки скачания и всякакви резки движения покой минимум 30 минути.
Е надявам се вече да си пишем нормално но според мен темата за храната е изчерпана.Наистина доста отдавна и доста често се "дъвче"
И благодаря и аз за сърдечните пожелания за малката е и аз имам скромен принос в отглеждането и. докато замина

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +