Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 17 May 2007 - 09:06 AM
За мен това е отмъщение, и аз съм имала същия случай с ходенето по голяма и малка нужда но още по гадно - върху възглавницата ми. Общо взено до края на живота на кучката,която най - много ми погаждаше този номер не успях да постигна 100% резултат....временно спираше да го прави,може дори година да не го прави и после пак. при мен най-голям ефект имаше като я издебна,че го прави и хоп веднага наказание. То си е и до характер, тя беше много глезена,докато сегашните ми кучета не ми правят тези номера ...може би само мъжките обичат да препикават стените и интересното е,че в мое присъствие минава покраи стената,поглежда я после гледа мен и отминава но само да ме няма и все някъде намирам ....капчици урина.
Общо взето не сам намерила идеалното решение за справянето с този проблемо но пък и нашите не живеят само вътре....и така домашното им възпитание не е на 100%
Общо взето не сам намерила идеалното решение за справянето с този проблемо но пък и нашите не живеят само вътре....и така домашното им възпитание не е на 100%
Публикувано: 17 May 2007 - 06:02 PM
Здравейте
От известно време докато и падаше козината Нира нямаше никакъв апетит
и отслабна доста, а сега набива като за световно много яде и напълня ето такава си я харесвам аз
голямо ми е диваненце. Днес се разходихме в морската 2 часа изкъпа се в морето гони пръчка
и се върнахме и двете много изморени от жегата и спахме 3 часа
Забравих апарата да я снимам как се кефи във водата, но следващия път ще го взема
От известно време докато и падаше козината Нира нямаше никакъв апетит
и отслабна доста, а сега набива като за световно много яде и напълня ето такава си я харесвам аз
голямо ми е диваненце. Днес се разходихме в морската 2 часа изкъпа се в морето гони пръчка
и се върнахме и двете много изморени от жегата и спахме 3 часа
Забравих апарата да я снимам как се кефи във водата, но следващия път ще го взема
Прикачени файлове
-
1111.JPG (34.96K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 18 May 2007 - 09:30 AM
Здравейте, имам удоволствието да ви представя малкия Астро и неговата собственичка.
Прикачени файлове
-
Huskey_001.jpg (65.11K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 18 May 2007 - 01:33 PM
Цитат
Здравейте, имам удоволствието да ви представя малкия Астро и неговата собственичка.
Иве много е сладък w) и с тези различни очи,направо бомбонче. Да ви е живо и здраво super best
Публикувано: 18 May 2007 - 01:37 PM
Цитат
Имам въпрос b) уж качих снимка ,но не я виждам...?някакви опътвания?
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=35&t=2586

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 May 2007 - 01:51 PM
последен опит :)
Прикачени файлове
-
kara002x.jpg (43.28K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 18 May 2007 - 01:55 PM
d)
Прикачени файлове
-
IMG_1217x.jpg (42.74K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 18 May 2007 - 02:16 PM
Цитат
За мен това е отмъщение, и аз съм имала същия случай с ходенето по голяма и малка нужда но още по гадно - върху възглавницата ми.
В тази връзка аз не мога да се оплача от моето диване. Случвало се е да го оставям сам за около час, час и половина. Вчера например излязох и го оставих, а като се върнах след 1час го намерих на същото място, кадето беше легнал преди това.

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 18 May 2007 - 02:37 PM
E той Чари си е образец на послушание в къщи l) r)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +