Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 25 May 2007 - 01:04 PM
Днес синът ми празнува дипломирането си! Искам да пожелая на всички, които също завършват училище много щастие, успехи и споделена любов! Бъдете здрави и усмихнати! w) w) w)

Siberian husky - a dog who find the way to my heart
Публикувано: 25 May 2007 - 10:07 PM
Цитат
bl) Как да разбираме въпросът ти?В какво трябва да е смисъла?Дали си заслужава или вече не е много старо ли що ли ?
Кутрето е в идеална възраст за започване на обучение ,пък и вече има последната ваксина и ще можеш да го извеждаш.Ще си спестиш доста чистене вкъщи и обучение в хугиенни навици,скимтенето по цяла нощ и слагането на бутилки топла во0да за да симулираш просъствието на майка му и т.н Ако в тези неща виждаш смисъл успех 1super
Публикувано: 26 May 2007 - 12:21 AM
Все пак 3-4 месеца ми се струва добре = ).
Късмет и да ни покажеш мъника, ако се решиш да го вземеш. = )

В приятелството няма породи!
Публикувано: 26 May 2007 - 01:55 AM
Красавецът е чисто бял с едно кафяво и едно синьо око. Наистина едно прекрасно куче.
Не държим женската да е с родословие, само да е наистина породиста.
Бебетата няма да имат родословие, мъжкото куче не се е явявало на изложби, поради невъзможността на стопаните да го водят по други градове. Иначе има родители шампиони и е не е българче.
Какво да ви кажа, срещнах днес кучето, поразпитах за него и стопанинът му, ме помоли да потърся кучка, защото момчето изявявало желание за разплод. А и е жалко такова куче да остане без наследство.
От Петрич е.

Публикувано: 26 May 2007 - 08:32 AM
Цитат
Бебетата няма да имат родословие, мъжкото куче не се е явявало на изложби, поради невъзможността на стопаните да го водят по други градове. Иначе има родители шампиони и е не е българче.
bl) Кучето си има рододословие независимо дали е ходило по изложби или не.Родословието е документ за произход .
Сами искам да ми обясниш какво значи женската да не е с родословие ,ама да е породиста.И да ако женската няма родословие и малките няма да имат.Не мога да разбера само защо искате да заплождате хъски с родословие с такова без n)
Публикувано: 26 May 2007 - 11:21 AM
Цитат
Днес синът ми празнува дипломирането си! Искам да пожелая на всички, които също завършват училище много щастие, успехи и споделена любов! Бъдете здрави и усмихнати! w) w) w)
С малко закъснение ЧЕСТИТОООО drink
Публикувано: 26 May 2007 - 12:39 PM
Поздрави r)
Публикувано: 26 May 2007 - 12:50 PM
Виж тези теми храненето от първия до последния ден и обучение на малкото кученце
Ако имаш още някакви въпроси питай r)
Публикувано: 26 May 2007 - 03:54 PM
Цитат
Цитат
bl) Кучето си има рододословие независимо дали е ходило по изложби или не.Родословието е документ за произход .
Сами искам да ми обясниш какво значи женската да не е с родословие ,ама да е породиста.И да ако женската няма родословие и малките няма да имат.Не мога да разбера само защо искате да заплождате хъски с родословие с такова без n)
И аз не разбирам ^^.
Помолиха ме да не търся куче с родословие, но истинско- Лолз...
Хъскито не е мое, нe бих разплождала бяла родословно хъски с неродословно ^^. До като се разхождах с моето НОК се срещнахме с тези хора, поинтересувах се от кучето, а те ми казаха, че търсят женска. Имам възможност да търся из интернет и за това им казах, че ще им помогна, ако мога. И така.
Аз ще си взимам от Golden Nicol :}.

Публикувано: 26 May 2007 - 03:56 PM
Публикувано: 26 May 2007 - 04:24 PM
Цитат
Здравейте, ние сме взели повечето си кучета над 1г. и смятам,че възрастта не е проблем. Колкото до линеенето пак не смятам ,че има нещо притеснително при нас една част от кучетата линеят по малко но с месеци а други направо за две седмици се " събличат" напълно. Давайте му витамини през периода на линеене.
За мен няма нищо тревожно.
Публикувано: 26 May 2007 - 05:22 PM