Цитат
бихте ли ми казали от къде мога да си намеря сибирско хъски,по възможност 4исто бяло,колко пари 6те ми струва и някаква полезна информация при покупка трябва ли не6то да знам ...
Golden Nicol, Vabank... Това са места, от които можеш да си вземеш качествено кученце.
Не зная в момента дали има бяло, както предполагам знаеш, това е доста рядък цвят за породата, а и трябва да си подготвен/а за много грижи относно козината, белия цвят се подържа доста по-трудно = ).
Аз лично бих те посъветвала да не избираш кученце по цвета, защото трябва да знаеш, че абсолютно всяко същество може да е най-прекрасното кученца : ). По-добре гледай най-игривото и тн = ).
Аз имам един любим цвят на хъски и това е червеният, но ежедневно се влюбвам в черни, сиви и бели кученца. И не бих имала против да си взема сиво кученце, стига родителите му да ми харесват.
Ти си знаеш де, белите са страхотни : )
Какво кученце искаш? Мъжко или женско?
Цената на качествено куче всъщност не е особено висока.. Влез в сайта на Вабанк там си пише всичко подробно, за Голдън Никол... Абе айде пиши ми лс и ще ти кажа каквото зная.