Сибирско хъски (стара тема)
#46 Guest_mario_*
Публикувано: 08 September 2004 - 04:07 AM
Ta blagodaria za vishckata infomacia.. do kolkoto razbiram ne e hich lesno.. napravo neznam mnogo mi se shteshe da ia zaveda krasavicata na nikoia izlojba. ama mai niama da uspeia niamam vreme da svarsha tolkova mnogo neshta...
a vsashntost kak se stava chlen.. na kluba? Podavat se dokumenti.. ?
hich ne sam naiasno za tova pitam za vsichko - Blazy iskam da te pitam kakvo e Hendler che mnogo chesto go sreshtam ama oshte niamam v rechnika si.. tochna definicia na tozi termin! I koga shte go bade tova neshto za hendlerite?!
A poglednah na saita na SEVERNI KUCHETA>. i se okaza che mai teia ot razvadnika deto sam vzel Rous iavno sa chlenove i az shte govoria s tiah.. mai direktno che shte stane po lesno.. i bez tova triabvashe da im se obadia za tatuirovka da i napravim! ;)
Aide shte bada pak na linia da si lafim tuk.. za tezi sladki HASKITA!
PS: samo da vi kaja che az reshih da imam haski tochno za edin den.. sabudih se sutrinta .. do vecherta biah nameril razvadnika.. otidoh haresah si kuchenceto.. i si go vzeh.. nashte malko v nachaloto ne biaha dovolni che shte se grijat.. za nego.. ama sega ne moga da si go izveda.. kuchenceto.. vse se butat te da go izvejdat.. i cialoto semeistvo sme super privarzani.. naprao nemoga da si predstavia kakvo shtiah da pravia bez tazi palavnica ;))
Публикувано: 08 September 2004 - 09:10 AM
За членството елементарно с една молба и членски внос и нямаш шанс да не си приет:))
За хендлера това е професионален водач на кучета за изложби / обобщено казано /
Айде бързайте за татуто че е задължително:-)))) и пусни една снимка на Роуз а така ли и е името по родословие или ти така и викаш? )))))))
#48 Guest_Guest_rb77_*
Публикувано: 08 September 2004 - 11:22 AM
#49 Guest_Huskypower_*
Публикувано: 08 September 2004 - 11:31 PM
#50 Guest_Guest_rb77_*
Публикувано: 10 September 2004 - 12:39 PM
Публикувано: 10 September 2004 - 03:55 PM
А за родословието не е голяма философия /поне според мен /
До колкото знам собственикът трябва да стане член на клуб,който е член на БРФК в този случай БКК " Северни кучета " и от там заедно със собственика и отговорника по служба племенна книга да отидат един ден и да заверят родословието / стига по него всичко до е ок....да има експорт / и след това да получи оценки от изложби за да се допусне за разплод. За да не се впускам в дълги писания ако не ме лъже паметта условията за разплод ги има на сайта на клуба:-))))
Успех
Публикувано: 12 September 2004 - 01:06 PM
Цитат
problem li ima a? Lesno ne se poddavam na tapi provokacii !!!! Mislq che sam ti dala smislen otgovor za rodoslovieto i legalniq nachin za razplojdane no ti neshto mi se zaqjdash togava mainata ti !!!
p.s. pishe se " Davidovska " dori i na latinica ne e s f
#55 Guest_Guest_rb77_*
Публикувано: 12 September 2004 - 11:08 PM
Публикувано: 12 September 2004 - 11:40 PM
Преди не се бях сетила да ти кажа че ако искаш да участваш със своето хъски на изложба а то е със чуждо род. можеш да отидеш направо в БРФК и да го запишеш да участва като чуждо куче /демек собственик чужденец /е таксите са в евро но при голямо желание......и разбирасе ако род. е ок
Публикувано: 13 September 2004 - 01:02 PM
Цитат
не няма да го дисквалифицират : гледа се само вида захапка!!!!!!! И тя трябва да е ножицовидна
Публикувано: 13 September 2004 - 07:17 PM
Публикувано: 17 September 2004 - 12:08 PM
Цитат
А стига бе!! Я ми пусни една бележка да го видя тоя форум.......
между другото съм поръчала на Пламен всичко каквото ми каза на Червен бряг нали все забравям че иние имаме черен пудел )))) та той ще търси всичко необходимо
Публикувано: 20 September 2004 - 10:55 PM
В клуб Северни кучета можете да се запишете лесно )))) Всеки четвъртък на ул.Дунав №7 кафе Ибис
вярвям да намерите сродни души,подходящт партньор за вашите красавици......има уеб сайт там има инфо за клуба и всичко необходимо
Северни кучета