Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 06 July 2007 - 05:45 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 06 July 2007 - 05:46 PM
Цитат
дълбоки познания за сибирското
хъски да си даде скайпа да си лафиме
защото не ми се пише в форума нон стоп ,
нямам време много да чета и още много
неща не са ми ясни за породата..
Call me dude. My skype is tommy_industry!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 06 July 2007 - 08:22 PM
Прикачени файлове
-
P6240272.jpg (49.33K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 06 July 2007 - 08:23 PM
Прикачени файлове
-
P6240273.jpg (59.95K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 06 July 2007 - 08:54 PM
Цитат
Мерсии 1super Тара смени ли козината?
п.с. Подсещай Тара за изложбената стойка,че наесен като ви види кака Светла да не дърпа уши l) l) l)
Публикувано: 06 July 2007 - 09:18 PM
Цитат
ATINA staff тези снимки до колкото виждам са за ловния форум l)

JulyVell Siberians
Публикувано: 06 July 2007 - 11:13 PM
п.п. По-интерсно е као се разровиш и намериш от същия мейл следните обяви:
Цитат
ot tuk
И още една тук ... като цар... като гледам майката, вързана на верига в колибата ... лоша работа ... ама им е зор и мъжкар да си намерят, разбира се, без пари bash
Момичето е на 13, но това в случая няма никакво знаечение (ако изобщо детето е пускало обявите) - това дете има родители.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 July 2007 - 01:02 AM
Ами всъщност е в процес на сменяне на козината . Реша я основно по гърба и гривата , но има още много козина . А и да ти кажа тук температурата спадна рязко с 8 градуса и тя спи навън - така че мисля , че процесът ще се забави малко , тъкмо да наваксам с ресането .
А иначе от снимките откриваш ли разлики в Бебе Тара от последния път ? Променена ли е много ? Защото аз лично забелязвам малка промяна , но при положение , че я виждам всеки ден , значи би могла да е голяма за другите . Е дай мнение по въпроса .
Днес бяхме да тичаме в гората и яде горски ягодо . Много обича плодове и много иска да яде сладки неща , но аз категорично не и разрешавам
Публикувано: 07 July 2007 - 07:01 AM
Цитат
Цитат
ATINA staff тези снимки до колкото виждам са за ловния форум l)
Може пък де не е искала да покаже кучетата в сучая wink
Публикувано: 07 July 2007 - 07:04 AM
Ами всъщност е в процес на сменяне на козината . Реша я основно по гърба и гривата , но има още много козина . А и да ти кажа тук температурата спадна рязко с 8 градуса и тя спи навън - така че мисля , че процесът ще се забави малко , тъкмо да наваксам с ресането .
А иначе от снимките откриваш ли разлики в Бебе Тара от последния път ? Променена ли е много ? Защото аз лично забелязвам малка промяна , но при положение , че я виждам всеки ден , значи би могла да е голяма за другите . Е дай мнение по въпроса .
Днес бяхме да тичаме в гората и яде горски ягодо . Много обича плодове и много иска да яде сладки неща , но аз категорично не и разрешавам [/QUOTE]
Ами заприличва все повече на Тауни r) ама май само на външин вид защото проклетия ген на мама Блейзи и доста пробивен l) l) l)
Реши и " любимите " места - гащите,корема,враглето. И никакви сладки глупости за ядене oo
Публикувано: 07 July 2007 - 01:35 PM
Цитат
хъски е супер смешно да не кажа грозно та
това да не е голден ретривър :) :)
Класиката най-яко за мене :
черно - бяло , сиво , кафяво :)
О, Боже... Не разбирам какво чак толкова голямо значение има цвета. Има толкова невероятни златисти хъскита.
Това съобщение ми звучи като "абе щом не е със сини очи значи не е хъски"
грррррр
Грозно куче няма, още по-малко пък хъски bash

В приятелството няма породи!
Публикувано: 07 July 2007 - 01:38 PM
"Не избирай по цвета, защото каквото и да е кучето, то може да бъде най-прекрасното. АЗ исках черно-бяло със сини очи и чаках за него цели 6 месеца, сега имам кафяво-бяло и пак го обожавам"

В приятелството няма породи!
Публикувано: 07 July 2007 - 01:40 PM
Цитат
Не знам за теб, но за мен изобщо не е така. Не те разбирам какво разбираш под смешно или грозно. Аз не деля кучетата на цветовете им, нито на цвета на очите им. За мен това не е с решаващо значение, когато искам да имам куче. Всеки си има разбирания и предпочитания. Може би въпроса опира повече до разбиранията. За мен са важни други критериии. Но въпреки критериите, които всяка порода има, абстрахирайки се от това, за мен няма грозни кучета, има такива, които не отговарят на критериите, но това не им пречи да бъдат пълноценни кучета и домашни любимци. Не знам на теб, но на мен са ми смешни хората, които си мислят, че имат сибирско хъски, а имат просто куче.
А въпроса ми към теб е, кое точно наричаш златисто и какво точно му е смешното/да не кажа грозното? Защото някак си не те разбирам добре.

JulyVell Siberians
Публикувано: 07 July 2007 - 03:21 PM
Цитат
Какво е това класика??? Това да не е Моцърт има си стандарт ... ouu Друго е да кажеш...на мен не ми допада но да кажеш грозно е меко казано тъпо във форум посветен на породата n)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +