Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#4828 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2007 - 08:31 PM

Лелел, ама аз май найстина съм попрекалил с изказванията, край спирам да гледам хорър и да чета трилъри, явно влияят зле на преценката ми и най-вече на мисленето.

п.п. А за английския, пак аз да си кажа, смятам, че си е доста добре, ама така сгрешил съм една дума и "тоя незнае английски", не че го знам перфектно но го владея почти добре! drink bgflag d)
User's Signature

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!

#4829 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 08:31 PM

А би ли позволил на кучето ти да общува с най-прекрасният самоед, когато е разгонено, ами със аляски маламут, ами с чау? Ами аз не бих.. Не става въпрос само за помяр и породист, а какво точно против непородисти кучета имаш?
User's Signature

В приятелството няма породи!

#4830 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 08:36 PM

some и day се пишат отделно. shall почти не се употребява.
В крайна сметака не разбрах какво имаш в предвид с изречението "We shall have piece, someday". В смисъл... Разбирам, но изобщо не ми се струва правилно.
Както и да е. Това изобщо не е за тук.
Моето кученце днес пристига в София dribble dribble dribble
User's Signature

В приятелството няма породи!

#4831 Потребителят е офлайн   DrLevine Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 08:54 PM

Днес блъснаха малко ми кученце ;( :( :(

Сега се моля утре ветеренаря да каже, че няма нищо счупено и да е само извадено рамото

И представете си пича беше с мега якия джип можеше да спре да каже "ей хлапе ще ти помогна дай да го закараме на лекар" а той продължи ... още не мога да спра да мисля как можеше това да е човек и как щеше да продължи!

Ето затова съм на мнение че няма да се оправи шибана ни държава защото ние сме животни не само към животните но й към хората!

Стоях и плаках на пътя и шибаните таксита не искаха да ме качат :(

Молете се утре малката Лара (5 месеца) да бъде само с извадено рамо и сичко да мине по вода super best и скоро да може да си тичка на воля d) и да бъде същата палавница както преди!

#4832 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 09:09 PM

Цитат

some и day се пишат отделно. shall почти не се употребява.
В крайна сметака не разбрах какво имаш в предвид с изречението "We shall have piece, someday". В смисъл... Разбирам, но изобщо не ми се струва правилно.
Както и да е. Това изобщо не е за тук.
Моето кученце днес пристига в София dribble dribble dribble

Shall не се използвало, а some и day се писало по отделно. ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu . Да some и day се пишат по отделно в различните случай. Но вземи речник и погледни, че :

Речников превод:

"someday" преведено от английски означава на български:
един ден, някой ден

Това е превод от речник, ако създателите на тоя речник грешат, значи са идиоти, а ти пренаписваш Английския!

Защо трябва да се караме и да спорим за такива глупости. Мен ме разпънахте, че съм написал по погрешка "piece", а не "peace", а ти ми дрънкаш, че "someday", се писало по отделно. Няколко думи : книги, четене, вестници, интернет, история, като почнат някой хора да спорят за неща, от които си нямат понятие. Главата почна да ме боли, вече отивам да изпия нещо, дано смъртта ми е по лека!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4833 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 09:17 PM

Е хайде моля ви се не превръщайте темата в речник по английски!

#4834 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 19 July 2007 - 09:22 PM

Цитат

Сега се моля утре ветеренаря да каже, че няма нищо счупено и да е само извадено рамото

Стискам палци всичко да е наред утре ! Пиши как е, ще се радваме да разберем че всичко е наред ! 1super

#4835 Потребителят е офлайн   DrLevine Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 09:29 PM

Цитат

Цитат

Стискам палци всичко да е наред утре ! Пиши как е, ще се радваме да разберем че всичко е наред ! 1super

Аз утре съм на работа сутринта и ще се обадя на татко да ми каже как е те ще я водят остатъка от фамилията (колко я обичаме сичките) и ще ми кажат как е и ще пиша :(

Сега се сви на кравайче и плаче ;( много ми е гадно искам утре сутринта пак да я виждам на поляната при приятелите й :(

#4836 Потребителят е офлайн   animals_fan* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 09:33 PM

Цитат

И представете си пича беше с мега якия джип можеше да спре да каже "ей хлапе ще ти помогна дай да го закараме на лекар" а той продължи ... още не мога да спра да мисля как можеше това да е човек и как щеше да продължи!

Ето затова съм на мнение че няма да се оправи шибана ни държава защото ние сме животни не само към животните но й към хората!

Стоях и плаках на пътя и шибаните таксита не искаха да ме качат :(

Молете се утре малката Лара (5 месеца) да бъде само с извадено рамо и сичко да мине по вода  super best и скоро да може да си тичка на воля  d) и да бъде същата палавница както преди!

Съжалявам много... s)...Знам какво ти е.И на мен ми се е случвало нещо подобно ,но ако беше джип нямаше да е жива/от дребните породи е / Ще се моля да се възстанови бързо и напълно както моята Доли.Вярвам в това.Не трябва да се отчайваш....
п.с.:Не мога да изразя чувствата с думи,иначе сигурно бих написала повече..

#4837 Потребителят е офлайн   DrLevine Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 09:45 PM

Ужасно е не го пожелавам на никого да види как няква огромна кола просто "леко" бута малкото му кученце и как пищи и скача и майка още продължава да ме нарежда как може да съм изкочил на такъв път да взимам кучету защото ако някой знае Бургас колодрума до бензиностанция Шел знае вечерта какво е движението там и все още ми мранка, че заради нея съм можел и аз ... да пострадам уви прибрахме си я ... надявам се вече поне да стане по послушна

#4838 Потребителят е офлайн   animals_fan* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 10:01 PM

Докато четях си представих гледката и се препотих.Нещо се сви в мен...Дано да се оправите. s) s) s) s)

#4839 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 10:10 PM

DrLevine,
Нека всичко да е наред с малката и да се оправи бързо!!!
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#4840 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 July 2007 - 10:18 PM

DrLevine, като четях поста ти ми се насълзиха очите и все едно и аз съм била там. В тази твоя болка не си сам!
Стискам палци всичко да е наред и да има happy end. 1super
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#4841 Потребителят е офлайн   DrLevine Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 11:38 PM

Пичове радостен съм сичките спат ... кучето спеше в стаята с климатика да му е хладно и да не се разхожда на ляво на дясно из апартамента да търси хладно ... и буф скимица пред вратата ми :)

Мега щастлив съм ходи едвам едвам но поне прави опити утре да се надяваме ветеренаря да й намести лапичката

И да Ви питам какво да правя какво да и давам зада оздравее?

#4842 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 12:10 AM

Цитат

и все още ми мранка, че заради нея съм можел и аз ... да пострадам

Естествено, че ще се хвърля, живееш примерно от години с животинчето и накрая да гледаш как го прегазва кола безучастно. Според мен на един домашен любимец, не трябва да се гледа на него само като на такъв, ами нещо повече, то е част от семейството. Като си спомня Джеси когато я застреляха, толкова добро и вярно куче беше..... но е пълно с кретеноидни изчадия по тая страна.

Мисълта ми беше, че дано се оправи и още дълги години да и се радваш!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4843 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 03:47 AM

Цитат

Пичове радостен съм сичките спат ... кучето спеше в стаята с климатика да му е хладно и да не се разхожда на ляво на дясно из апартамента да търси хладно ... и буф скимица пред вратата ми :)

Мега щастлив съм ходи едвам едвам но поне прави опити утре да се надяваме ветеренаря да й намести лапичката

И да Ви питам какво да правя какво да и давам зада оздравее?

Браво, браво!!!!
Всичко ще е наред! Ще и даваш силна храна, ще я глезиш и ще я пазиш .... и ще и мине 1super
Пиши утре какво е казал лекаря...
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#4844 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 06:31 AM

Дано се оправи кученцето ти бързо!И на мен се е случвало, старото ми куче преди няколко години го беше блъснала кола на улицата пред нас, където УЖ е спокойно...колата отпраши, но ако бях видяла номера й, нямаше да мирясам докато не го намеря този!Оправи се, но за съжаление едното му око пострада доста лошо.

#4845 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 07:08 AM

Цитат

Дано се оправи кученцето ти бързо!И на мен се е случвало, старото ми куче преди няколко години го беше блъснала кола на улицата пред нас, където УЖ е спокойно...колата отпраши, но ако бях видяла номера й, нямаше да мирясам докато не го намеря този!Оправи се, но за съжаление едното му око пострада доста лошо.

Жалкото е, че дори да и видиш номера, трябва ти с собствени сили да раздаваш правосъдие, тук в БГ за хората няма такова, та какво говорим за животните. Такава мизерна държава сме. А по "Animal Planet" като дават, някакъв набил котката си, или оставил кучето си без храна, ги вкарват в затвора и глоби им налагат, но това ще стане тук сигурно след 1000 години!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4846 Потребителят е офлайн   DrLevine Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 09:22 AM

Сега говорих с татко каза, че ветеренаря казал че й няма нищо счупено и я понаместил малко, вечерта трябва пак да я водим на някакъв друг лекар който бил специалист в тези работи bravoS

#4847 Потребителят е офлайн   animals_fan* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 10:06 AM

Добре е ,че няма счупвания.Моята имаше и то на две места,гадния дъртак с колелото въобще не се спря направо си мина през нея .Сега и аз и кучето имаме фобия от колела.И когато минавам с нея на мястото където я прегази не иска да върви или понеже минаха около 5-6 години от случката и малко "позабрави" върви плътно до мен /сигурно няма й 2 см разстояние между мен и нея/.Така че като се оправи не я води много много на мястото където са я блъснали.Няма да й е приятно/предполагам й на теб също/.Щом няма счупвания значи бързо ще се оправи.Моята със счупвания се оправи за около 2-3 месеца.Не сме я оперирали ,защото видяхме ,че започва да се опитва да стъпва на крачето си.Сега скача , качва се по леглата -нищо и няма.И твоята ще е така.

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни