Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#5241 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 07 August 2007 - 06:00 PM

Save_The_World Както и да ти звучи, реално такъв е термина в нашите среди. И повярвай ми ако си следил темата и по назад трябва да ти е станало ясно,че Тара се гледа като принцеса сред разкошна природа,любящи и отговорни стопани! Даже ако се загледаш по някой сайтове в личната страница на някое куче пише така:
име:.........
дата на раждане /не винаги я пише /
производител /името на развъдчика или името на развъдника /
и евентуално ако кучето е с друг собственик и името на собственика или съсобственик.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#5242 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 07 August 2007 - 06:04 PM

Sn@kebite Личи си,че новата техника е на ниво снимките са супер ама пък и модела е 1super Да го цункаш по нослето w)

Bansko Твоето момиче,вече прилича на истинска дама а не на бебе Тара както си бяхме свикнали да му викаме l)
User's Signature

Качена снимка

#5243 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 06:07 PM

Цитат

Най-после ми минаха изпитите и вече мога да седна пред компютъра b) . Ето и няколко снимки на Чари, които си мислех да пусна преди доста време, но чак сега ми се отдаде възможност wink

Моя фаворит, страхотен както винаги w)
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#5244 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 06:59 PM

Цитат

Здравейте, имам голям проблем. Сънува. Ама кой го знае какво сънува, защото така трепери, така скимти... Аз го будя, но той почти винаги така сънува. Не разбирам защо, тъй като не е преживявал никакви травми...
Съвети?

Не го буди! И моята правеше така. Теб никой не те буди, нали? r) Иначе и аз се стрясках, но то просто си сънува кученцето.

#5245 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 08:27 PM

oo
User's Signature

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!

#5246 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 11:40 PM

Доста сте изписали по темата, аз бях малко на море, но без моето любимо куче s)Нямам превоз, но догодина ще я взема с мен, каквото ще да става!
Големи сладури виждам на снимките! 1super В Бургас определено има доста хъскита r)

#5247 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 12:46 PM

oo
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5248 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2007 - 01:17 PM

Цитат

oo

Save_The_World Престани да спамиш темата, Моля те все още най - учтиво
Благодаря!
User's Signature

Качена снимка

#5249 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 03:31 PM

Цитат

Цитат

oo

Save_The_World Престани да спамиш темата, Моля те все още най - учтиво
Благодаря!

Е сега пък спамя, виж незнам, ама имам чувството, че и каквото да напиша ще си против, незнам с какво е заслужила детската ми мила, разбирателна и състрадателна душа такова отношение.
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5250 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 04:54 PM

Здравейте на всички. Поздрави от Прешъс Хаплова. Все още се опитваме да се учим на стойка, но нищо не става. Върти се, сяда, хапе ме най-вече. s) Може би при наличие на изложбен повод ще стане, защото тренираме сега без никакви каишки и поводи, но мога да взема чак когато отидем на ветеринар на 21 Авгурс и то дали изобщо ще има в Несебър.., ако не ще кажа да ми потърсят в София. Забелязала съм, че все едни и същи продават в страната, така че няма да е по-различен от другите. Надявах се на бял, но няма да има, за това ще вземем червен ако намерим.. или незнам. Цвета няма значение, нали?

А като почна да я извеждам, веднага ли да и махна вестниците или да ги оставя за ден, два?

Иначе днес най-голямата беля беше, че два пъти се изпишка пред мен на леглото, ама ей така, а преди само веднъж е пишкала извън вестниците пак на леглото. Първият път я спрях, ударих я леко през муцунката и и се скарах. След 5 минути се върна и си довърши работите. Направо онемях. Явно на пук ми прави. Втрорият път просто казах не и направо тръгнах да чистя. Просто от "Не" не разбира.. Като и се карам тя се надупва, играе си, лае ми все едно си играя. Хич не ме взима на сериозно. Но ако е някой от мъжки пол тя му ляга в краката. Слуша като агънце. bl) Мен ме взима за играчка и за.. стопанин, с който можеш да си правиш каквото си иска. Много ми е смешна, но все пак.. Иначе вече знае "Ела тук" b) . Много съм горда от нея, умната ми тя. w)

Sn@kebite, прекрасен е! Много е бял и величествен.

Имам още два въпроса.
За изложба каква е най-подходящата клетка - пластмаса, метал или плат?
От къде мога да си набавя изложбена маса?

#5251 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2007 - 05:38 PM

Save_The_World
Грешно ти е чувството и защо да съм против когато напишеш нещо с думи и то е смислено?Досега не си спомням повече от два пъти да съм се обръщала лично към теб , а да съм те критикувала не е било;) Имам само една молба и смятам е в рамките на нормалното.
User's Signature

Качена снимка

#5252 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2007 - 05:43 PM

Bini Изложбените поводи тук наистина не са с голям избор а за маса даже незнам дали изобщо има тук s) Иначе може да поръчаш он-лайн. За цвят на повода определено тъмен 1super
Когато и се караш или казваш не колкото и да ти е трудно тонът ти трябва да се променя от нормалния,бъди рязка и ясна като кажеш НЕ да замръзне а въщност да не си крещяла по нея.Сестра и с другите също са в хапливата възраст обаче...при мен не върви вече не им се умилявам на зъбките " иглички " и бързо въдворявам ред а който много хапе има и шамар през муцуната.
п.с. намерих един зоомаг в Бургас s) за Несебър нищо. В София по изобилен е зоомагазина на Славейков
Ето и тук можеш да им пишеш мисля,че имат представители в Бг.
User's Signature

Качена снимка

#5253 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 05:54 PM

Аз не съм сигурна, че имам хъски l) . Толкова е послушно w) Като гледам на вас какви магарии ви правят, чак се учудвам d)
Е и аз си имам проблеми де, не дава да се остави сам в стаята, остави ли се, свършва си работите вкъщи. Иначе си ги върши сано на двора или терасата.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#5254 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 05:56 PM

Цитат

Save_The_World
Грешно ти е чувството и защо да съм против когато напишеш нещо с думи и то е смислено?Досега не си спомням повече от два пъти да съм се обръщала лично към теб , а да съм те критикувала не е било;) Имам само една молба и смятам е в рамките на нормалното.

Ок ще се помъча да изпълня молбата. За момент малката, ми инфантилна и добродушна душа се почувства обидена, опетнена и наранена.
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5255 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 06:02 PM

Цитат

Здравейте на всички. Поздрави от Прешъс Хаплова. Все още се опитваме да се учим на стойка, но нищо не става. Върти се, сяда, хапе ме най-вече. s) Може би при наличие на изложбен повод ще стане, защото тренираме сега без никакви каишки и поводи, но мога да взема чак когато отидем на ветеринар на 21 Авгурс и то дали изобщо ще има в Несебър.., ако не ще кажа да ми потърсят в София. Забелязала съм, че все едни и същи продават в страната, така че няма да е по-различен от другите. Надявах се на бял, но няма да има, за това ще вземем червен ако намерим.. или незнам. Цвета няма значение, нали?

А като почна да я извеждам, веднага ли да и махна вестниците или да ги оставя за ден, два?

Иначе днес най-голямата беля беше, че два пъти се изпишка пред мен на леглото, ама ей така, а преди само веднъж е пишкала извън вестниците пак на леглото. Първият път я спрях, ударих я леко през муцунката и и се скарах. След 5 минути се върна и си довърши работите. Направо онемях. Явно на пук ми прави. Втрорият път просто казах не и направо тръгнах да чистя. Просто от "Не" не разбира.. Като и се карам тя се надупва, играе си, лае ми все едно си играя. Хич не ме взима на сериозно. Но ако е някой от мъжки пол тя му ляга в краката. Слуша като агънце. bl) Мен ме взима за играчка и за.. стопанин, с който можеш да си правиш каквото си иска. Много ми е смешна, но все пак.. Иначе вече знае "Ела тук" b) . Много съм горда от нея, умната ми тя. w)

Sn@kebite, прекрасен е! Много е бял и величествен.

Имам още два въпроса.
За изложба каква е най-подходящата клетка - пластмаса, метал или плат?
От къде мога да си набавя изложбена маса?

Това с стойката.... b) Дженис хапе като я натисна по задницата да я науча на "седни", та какво остава да ми търпи глупостите да я уча на стойка. Тя вече знае "чакай", "седни", "ела", може би и "вземи" но не съм сигурен, защото определено повече взима от колкото да пуска! d) Сега я моря повече на повод, шамарчета се въздържам, но на повода по някой път сяда и не иска да върви, там вече няма не, и вече като и кажа "хайде" плътно до мен от лявата ми страна, и спира само когато аз и разреша, ходи само аз където и каже, ако кръшне в друга посока, си проличава кой е шефа и едно издърпване на повода и намира правилната посока! 1super
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5256 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 06:36 PM

North face, благодаря много ще се опитам да поръчам. За изложбеният повод - обажда ми се една позната, която я пратих в един зоо-маркет. Копува там каквото и поръчах и и казвам питай за тъмен изложбен повод. И тя ми отговаря "Аа, като се прибереш ти ще копуваш. Жената не знае какво е изложбен повод". Онемях. Явно трябва сама да си ги търся из магазините. В Зоо-маркета в Бургас няма изложбени поводи доколкото разбрах от едни хора, които ми говориха за този зоомаг.
За "НЕ" ще пробвам. Страх ме е от шамарчетата да не ме намрази или нещо такова.. Ама щом препоръчваш ще го използвам при силно хапане.
Изложбен повод ще търся тъмен. Предполагам ще има син или червен. Клиниката в Несебър, в която водя Прешъс е голяма. Надявам се да има.

shemet и моята беше послушна, ама изведнъж ми дойде като гръм от ясно небе. И аз си мислих, че нямам хъски а нещо друго.. l)

Save_The_World, аз още не я уча с повод вкъщи..

#5257 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 07:03 PM

СПЕШНО: Моля, някой да каже какво да правя. Сега като се прибрах видях, че е изяла едно найлонче от кремвирш! Има останали парченца, но по голямата част от него я е изяла. И не само това малко и от хартията му, но малко. Бяха на един шкаф и то доста висок, около метър и половина, че и повече а как ги е стигнала не знам! Какво да правя. Да я водя ли на венеринар? s) s)

#5258 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2007 - 08:02 PM

Наблюдавай я, може да и дадеш прясно мляко малко или парафин /[COLOR=red]обезателно се консултирай с вет. лекара за дозата / така ще се раздриска малко но пък може найлона да излизне по леко. Пиши и тук във вет. форума да видиш лекарите какво ще те посъветват.
При мен веднъж Ванеса изяде цял найлонов плик от зор докато извадя лакамството....побърках се но нищо и нямаше ......изкара го отзад.
User's Signature

Качена снимка

#5259 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 08:21 PM

До сега моята какво ли не се е опитвала да изяде, но постоянно съм с нея, ся примерно в моята стая почти всичко е високо и няма как да достигне нещо, но се е опитвала в другите стаи много неща да яде, но щом я мерна да нагъва нещо, хвърлям се с двете ръце, като машинист на менгеме, и вадя всичко, много съм бърз. Иначе е като магнит, един път ми падна стотинка от джоба, нахвърли се като Парис Хилтън на бутилка Уиски. За момент си изкарах акълищата но я извадих. Но найлон не вярвам да е чак толкова проблемно. Гледах един път по анимал планет едно куче беше глътнало половин метър пръчка, и я изкара без проблем, та няква си найлонка!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5260 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 08:28 PM

Цитат

Сега като се прибрах видях, че е изяла едно найлонче от кремвирш!

Няма страшно, ще го намериш утре сутрин на "митницата" ...
Лара такива неща е изяждала .... 3 врати, ръба в коридора, безброй рола тоалетна хартия, въжетата не съм ги броила, купуваме ги 3 наведнъж. Също така всякакви дребни предмети, основно пластмасови, четка за тоалетна, мои бижута и т.н. себестойността на списъка не е малка :) Всичко обаче се предва на сутринта, ако нещо много ти трябва може да ги го извадиш bl) Освен това се беше научила да си пуска водата във ваната, е вече отвиваме крана като излизаме .....
Та по-трърдите предмети са обвити в слуз за да не драскат червата. Все пак трябва да сме внимателни. Лара от месеци живее в "стерилна" обстаноска, не е докпвала нищо от много време, защото и ние се научихме да я пазим. Тя живее в коридора и банята когато е сама. А вчера се прибираме, отварям вратат, тя в хола, свила уши и седи .... стана ми лошо. Първо помислихме, че е влизал крадец, но всичко си е на мястото. После се оказа, че хазаите влезли в 11:30 сутринта да показват апартамента на бъдещи наематели, понеже ние ще се местим. Кучето се чупило в коридора, гонили я по коридора на блока, хванали я, но не я затворили обратно в неиния си коридор, а я зарязали да си седи в хола. Не беше пипнала нищо.... седяла и се е чудила какво ще обяснява, защо е в хола oleeee
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265