Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 07 August 2007 - 06:00 PM
име:.........
дата на раждане /не винаги я пише /
производител /името на развъдчика или името на развъдника /
и евентуално ако кучето е с друг собственик и името на собственика или съсобственик.
Публикувано: 07 August 2007 - 06:04 PM
Bansko Твоето момиче,вече прилича на истинска дама а не на бебе Тара както си бяхме свикнали да му викаме l)
Публикувано: 07 August 2007 - 06:07 PM
Цитат
Моя фаворит, страхотен както винаги w)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 07 August 2007 - 06:59 PM
Цитат
Съвети?
Не го буди! И моята правеше така. Теб никой не те буди, нали? r) Иначе и аз се стрясках, но то просто си сънува кученцето.
Публикувано: 08 August 2007 - 01:17 PM
Цитат
Save_The_World Престани да спамиш темата, Моля те все още най - учтиво
Благодаря!
Публикувано: 08 August 2007 - 03:31 PM
Цитат
Цитат
Save_The_World Престани да спамиш темата, Моля те все още най - учтиво
Благодаря!
Е сега пък спамя, виж незнам, ама имам чувството, че и каквото да напиша ще си против, незнам с какво е заслужила детската ми мила, разбирателна и състрадателна душа такова отношение.

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 08 August 2007 - 04:54 PM
А като почна да я извеждам, веднага ли да и махна вестниците или да ги оставя за ден, два?
Иначе днес най-голямата беля беше, че два пъти се изпишка пред мен на леглото, ама ей така, а преди само веднъж е пишкала извън вестниците пак на леглото. Първият път я спрях, ударих я леко през муцунката и и се скарах. След 5 минути се върна и си довърши работите. Направо онемях. Явно на пук ми прави. Втрорият път просто казах не и направо тръгнах да чистя. Просто от "Не" не разбира.. Като и се карам тя се надупва, играе си, лае ми все едно си играя. Хич не ме взима на сериозно. Но ако е някой от мъжки пол тя му ляга в краката. Слуша като агънце. bl) Мен ме взима за играчка и за.. стопанин, с който можеш да си правиш каквото си иска. Много ми е смешна, но все пак.. Иначе вече знае "Ела тук" b) . Много съм горда от нея, умната ми тя. w)
Sn@kebite, прекрасен е! Много е бял и величествен.
Имам още два въпроса.
За изложба каква е най-подходящата клетка - пластмаса, метал или плат?
От къде мога да си набавя изложбена маса?
Публикувано: 08 August 2007 - 05:38 PM
Грешно ти е чувството и защо да съм против когато напишеш нещо с думи и то е смислено?Досега не си спомням повече от два пъти да съм се обръщала лично към теб , а да съм те критикувала не е било;) Имам само една молба и смятам е в рамките на нормалното.
Публикувано: 08 August 2007 - 05:43 PM
Когато и се караш или казваш не колкото и да ти е трудно тонът ти трябва да се променя от нормалния,бъди рязка и ясна като кажеш НЕ да замръзне а въщност да не си крещяла по нея.Сестра и с другите също са в хапливата възраст обаче...при мен не върви вече не им се умилявам на зъбките " иглички " и бързо въдворявам ред а който много хапе има и шамар през муцуната.
п.с. намерих един зоомаг в Бургас s) за Несебър нищо. В София по изобилен е зоомагазина на Славейков
Ето и тук можеш да им пишеш мисля,че имат представители в Бг.
Публикувано: 08 August 2007 - 05:54 PM
Е и аз си имам проблеми де, не дава да се остави сам в стаята, остави ли се, свършва си работите вкъщи. Иначе си ги върши сано на двора или терасата.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 08 August 2007 - 05:56 PM
Цитат
Грешно ти е чувството и защо да съм против когато напишеш нещо с думи и то е смислено?Досега не си спомням повече от два пъти да съм се обръщала лично към теб , а да съм те критикувала не е било;) Имам само една молба и смятам е в рамките на нормалното.
Ок ще се помъча да изпълня молбата. За момент малката, ми инфантилна и добродушна душа се почувства обидена, опетнена и наранена.

Публикувано: 08 August 2007 - 06:02 PM
Цитат
А като почна да я извеждам, веднага ли да и махна вестниците или да ги оставя за ден, два?
Иначе днес най-голямата беля беше, че два пъти се изпишка пред мен на леглото, ама ей така, а преди само веднъж е пишкала извън вестниците пак на леглото. Първият път я спрях, ударих я леко през муцунката и и се скарах. След 5 минути се върна и си довърши работите. Направо онемях. Явно на пук ми прави. Втрорият път просто казах не и направо тръгнах да чистя. Просто от "Не" не разбира.. Като и се карам тя се надупва, играе си, лае ми все едно си играя. Хич не ме взима на сериозно. Но ако е някой от мъжки пол тя му ляга в краката. Слуша като агънце. bl) Мен ме взима за играчка и за.. стопанин, с който можеш да си правиш каквото си иска. Много ми е смешна, но все пак.. Иначе вече знае "Ела тук" b) . Много съм горда от нея, умната ми тя. w)
Sn@kebite, прекрасен е! Много е бял и величествен.
Имам още два въпроса.
За изложба каква е най-подходящата клетка - пластмаса, метал или плат?
От къде мога да си набавя изложбена маса?
Това с стойката.... b) Дженис хапе като я натисна по задницата да я науча на "седни", та какво остава да ми търпи глупостите да я уча на стойка. Тя вече знае "чакай", "седни", "ела", може би и "вземи" но не съм сигурен, защото определено повече взима от колкото да пуска! d) Сега я моря повече на повод, шамарчета се въздържам, но на повода по някой път сяда и не иска да върви, там вече няма не, и вече като и кажа "хайде" плътно до мен от лявата ми страна, и спира само когато аз и разреша, ходи само аз където и каже, ако кръшне в друга посока, си проличава кой е шефа и едно издърпване на повода и намира правилната посока! 1super

Публикувано: 08 August 2007 - 06:36 PM
За "НЕ" ще пробвам. Страх ме е от шамарчетата да не ме намрази или нещо такова.. Ама щом препоръчваш ще го използвам при силно хапане.
Изложбен повод ще търся тъмен. Предполагам ще има син или червен. Клиниката в Несебър, в която водя Прешъс е голяма. Надявам се да има.
shemet и моята беше послушна, ама изведнъж ми дойде като гръм от ясно небе. И аз си мислих, че нямам хъски а нещо друго.. l)
Save_The_World, аз още не я уча с повод вкъщи..
Публикувано: 08 August 2007 - 07:03 PM
Публикувано: 08 August 2007 - 08:02 PM
При мен веднъж Ванеса изяде цял найлонов плик от зор докато извадя лакамството....побърках се но нищо и нямаше ......изкара го отзад.
Публикувано: 08 August 2007 - 08:21 PM

Публикувано: 08 August 2007 - 08:28 PM
Цитат
Няма страшно, ще го намериш утре сутрин на "митницата" ...
Лара такива неща е изяждала .... 3 врати, ръба в коридора, безброй рола тоалетна хартия, въжетата не съм ги броила, купуваме ги 3 наведнъж. Също така всякакви дребни предмети, основно пластмасови, четка за тоалетна, мои бижута и т.н. себестойността на списъка не е малка :) Всичко обаче се предва на сутринта, ако нещо много ти трябва може да ги го извадиш bl) Освен това се беше научила да си пуска водата във ваната, е вече отвиваме крана като излизаме .....
Та по-трърдите предмети са обвити в слуз за да не драскат червата. Все пак трябва да сме внимателни. Лара от месеци живее в "стерилна" обстаноска, не е докпвала нищо от много време, защото и ние се научихме да я пазим. Тя живее в коридора и банята когато е сама. А вчера се прибираме, отварям вратат, тя в хола, свила уши и седи .... стана ми лошо. Първо помислихме, че е влизал крадец, но всичко си е на мястото. После се оказа, че хазаите влезли в 11:30 сутринта да показват апартамента на бъдещи наематели, понеже ние ще се местим. Кучето се чупило в коридора, гонили я по коридора на блока, хванали я, но не я затворили обратно в неиния си коридор, а я зарязали да си седи в хола. Не беше пипнала нищо.... седяла и се е чудила какво ще обяснява, защо е в хола oleeee

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +