Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 08 August 2007 - 01:17 PM
Цитат
Save_The_World Престани да спамиш темата, Моля те все още най - учтиво
Благодаря!
Публикувано: 08 August 2007 - 03:31 PM
Цитат
Цитат
Save_The_World Престани да спамиш темата, Моля те все още най - учтиво
Благодаря!
Е сега пък спамя, виж незнам, ама имам чувството, че и каквото да напиша ще си против, незнам с какво е заслужила детската ми мила, разбирателна и състрадателна душа такова отношение.

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 08 August 2007 - 04:54 PM
А като почна да я извеждам, веднага ли да и махна вестниците или да ги оставя за ден, два?
Иначе днес най-голямата беля беше, че два пъти се изпишка пред мен на леглото, ама ей така, а преди само веднъж е пишкала извън вестниците пак на леглото. Първият път я спрях, ударих я леко през муцунката и и се скарах. След 5 минути се върна и си довърши работите. Направо онемях. Явно на пук ми прави. Втрорият път просто казах не и направо тръгнах да чистя. Просто от "Не" не разбира.. Като и се карам тя се надупва, играе си, лае ми все едно си играя. Хич не ме взима на сериозно. Но ако е някой от мъжки пол тя му ляга в краката. Слуша като агънце. bl) Мен ме взима за играчка и за.. стопанин, с който можеш да си правиш каквото си иска. Много ми е смешна, но все пак.. Иначе вече знае "Ела тук" b) . Много съм горда от нея, умната ми тя. w)
Sn@kebite, прекрасен е! Много е бял и величествен.
Имам още два въпроса.
За изложба каква е най-подходящата клетка - пластмаса, метал или плат?
От къде мога да си набавя изложбена маса?
Публикувано: 08 August 2007 - 05:38 PM
Грешно ти е чувството и защо да съм против когато напишеш нещо с думи и то е смислено?Досега не си спомням повече от два пъти да съм се обръщала лично към теб , а да съм те критикувала не е било;) Имам само една молба и смятам е в рамките на нормалното.
Публикувано: 08 August 2007 - 05:43 PM
Когато и се караш или казваш не колкото и да ти е трудно тонът ти трябва да се променя от нормалния,бъди рязка и ясна като кажеш НЕ да замръзне а въщност да не си крещяла по нея.Сестра и с другите също са в хапливата възраст обаче...при мен не върви вече не им се умилявам на зъбките " иглички " и бързо въдворявам ред а който много хапе има и шамар през муцуната.
п.с. намерих един зоомаг в Бургас s) за Несебър нищо. В София по изобилен е зоомагазина на Славейков
Ето и тук можеш да им пишеш мисля,че имат представители в Бг.
Публикувано: 08 August 2007 - 05:54 PM
Е и аз си имам проблеми де, не дава да се остави сам в стаята, остави ли се, свършва си работите вкъщи. Иначе си ги върши сано на двора или терасата.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 08 August 2007 - 05:56 PM
Цитат
Грешно ти е чувството и защо да съм против когато напишеш нещо с думи и то е смислено?Досега не си спомням повече от два пъти да съм се обръщала лично към теб , а да съм те критикувала не е било;) Имам само една молба и смятам е в рамките на нормалното.
Ок ще се помъча да изпълня молбата. За момент малката, ми инфантилна и добродушна душа се почувства обидена, опетнена и наранена.

Публикувано: 08 August 2007 - 06:02 PM
Цитат
А като почна да я извеждам, веднага ли да и махна вестниците или да ги оставя за ден, два?
Иначе днес най-голямата беля беше, че два пъти се изпишка пред мен на леглото, ама ей така, а преди само веднъж е пишкала извън вестниците пак на леглото. Първият път я спрях, ударих я леко през муцунката и и се скарах. След 5 минути се върна и си довърши работите. Направо онемях. Явно на пук ми прави. Втрорият път просто казах не и направо тръгнах да чистя. Просто от "Не" не разбира.. Като и се карам тя се надупва, играе си, лае ми все едно си играя. Хич не ме взима на сериозно. Но ако е някой от мъжки пол тя му ляга в краката. Слуша като агънце. bl) Мен ме взима за играчка и за.. стопанин, с който можеш да си правиш каквото си иска. Много ми е смешна, но все пак.. Иначе вече знае "Ела тук" b) . Много съм горда от нея, умната ми тя. w)
Sn@kebite, прекрасен е! Много е бял и величествен.
Имам още два въпроса.
За изложба каква е най-подходящата клетка - пластмаса, метал или плат?
От къде мога да си набавя изложбена маса?
Това с стойката.... b) Дженис хапе като я натисна по задницата да я науча на "седни", та какво остава да ми търпи глупостите да я уча на стойка. Тя вече знае "чакай", "седни", "ела", може би и "вземи" но не съм сигурен, защото определено повече взима от колкото да пуска! d) Сега я моря повече на повод, шамарчета се въздържам, но на повода по някой път сяда и не иска да върви, там вече няма не, и вече като и кажа "хайде" плътно до мен от лявата ми страна, и спира само когато аз и разреша, ходи само аз където и каже, ако кръшне в друга посока, си проличава кой е шефа и едно издърпване на повода и намира правилната посока! 1super

Публикувано: 08 August 2007 - 06:36 PM
За "НЕ" ще пробвам. Страх ме е от шамарчетата да не ме намрази или нещо такова.. Ама щом препоръчваш ще го използвам при силно хапане.
Изложбен повод ще търся тъмен. Предполагам ще има син или червен. Клиниката в Несебър, в която водя Прешъс е голяма. Надявам се да има.
shemet и моята беше послушна, ама изведнъж ми дойде като гръм от ясно небе. И аз си мислих, че нямам хъски а нещо друго.. l)
Save_The_World, аз още не я уча с повод вкъщи..
Публикувано: 08 August 2007 - 07:03 PM
Публикувано: 08 August 2007 - 08:02 PM
При мен веднъж Ванеса изяде цял найлонов плик от зор докато извадя лакамството....побърках се но нищо и нямаше ......изкара го отзад.
Публикувано: 08 August 2007 - 08:21 PM

Публикувано: 08 August 2007 - 08:28 PM
Цитат
Няма страшно, ще го намериш утре сутрин на "митницата" ...
Лара такива неща е изяждала .... 3 врати, ръба в коридора, безброй рола тоалетна хартия, въжетата не съм ги броила, купуваме ги 3 наведнъж. Също така всякакви дребни предмети, основно пластмасови, четка за тоалетна, мои бижута и т.н. себестойността на списъка не е малка :) Всичко обаче се предва на сутринта, ако нещо много ти трябва може да ги го извадиш bl) Освен това се беше научила да си пуска водата във ваната, е вече отвиваме крана като излизаме .....
Та по-трърдите предмети са обвити в слуз за да не драскат червата. Все пак трябва да сме внимателни. Лара от месеци живее в "стерилна" обстаноска, не е докпвала нищо от много време, защото и ние се научихме да я пазим. Тя живее в коридора и банята когато е сама. А вчера се прибираме, отварям вратат, тя в хола, свила уши и седи .... стана ми лошо. Първо помислихме, че е влизал крадец, но всичко си е на мястото. После се оказа, че хазаите влезли в 11:30 сутринта да показват апартамента на бъдещи наематели, понеже ние ще се местим. Кучето се чупило в коридора, гонили я по коридора на блока, хванали я, но не я затворили обратно в неиния си коридор, а я зарязали да си седи в хола. Не беше пипнала нищо.... седяла и се е чудила какво ще обяснява, защо е в хола oleeee
Публикувано: 08 August 2007 - 11:01 PM
Цитат
MNogo losho za vashija biznes i starnii hora i malko mi e cudno,zashtoto ima prijatelka sas strahotna vila v Primorsko pocti celogodishno ima pocivashti ot Balgarija i cuzbimna i nikoj do sega ne i e pravil problem ce vav vilata sa domashnite i lubimci 9 godishno haski i dve kotki.Ami kato si otide edin do kolkoto znam idva drug.Mnogo zalko za kuco a povece podrobnosti za nego naprimer rdoslovie tat cip

Golden Nicol kennel
Публикувано: 08 August 2007 - 11:05 PM
Вече задуха ли вятър почвам да дебна за хвърчащи пликчета, но по-безопасно ми се струва да я прибирам вътре.
Публикувано: 09 August 2007 - 09:44 AM
Цитат
Цитат
Няма страшно, ще го намериш утре сутрин на "митницата" ...
Лара такива неща е изяждала .... 3 врати, ръба в коридора, безброй рола тоалетна хартия, въжетата не съм ги броила, купуваме ги 3 наведнъж. Също така всякакви дребни предмети, основно пластмасови, четка за тоалетна, мои бижута и т.н. себестойността на списъка не е малка :) Всичко обаче се предва на сутринта, ако нещо много ти трябва може да ги го извадиш bl) Освен това се беше научила да си пуска водата във ваната, е вече отвиваме крана като излизаме .....
Та по-трърдите предмети са обвити в слуз за да не драскат червата. Все пак трябва да сме внимателни. Лара от месеци живее в "стерилна" обстаноска, не е докпвала нищо от много време, защото и ние се научихме да я пазим. Тя живее в коридора и банята когато е сама. А вчера се прибираме, отварям вратат, тя в хола, свила уши и седи .... стана ми лошо. Първо помислихме, че е влизал крадец, но всичко си е на мястото. После се оказа, че хазаите влезли в 11:30 сутринта да показват апартамента на бъдещи наематели, понеже ние ще се местим. Кучето се чупило в коридора, гонили я по коридора на блока, хванали я, но не я затворили обратно в неиния си коридор, а я зарязали да си седи в хола. Не беше пипнала нищо.... седяла и се е чудила какво ще обяснява, защо е в хола oleeee
b) Ах тази Лара какви ги върши само! аз не мога да се "похваля" с такива подвизи с Тайра - тя за 1 и 2 месеца нищо не е изяла или счупила, просто не е за вярване!
Лара има ли нови снимки?
Поздрави от Дениз и Тайра!!!
Публикувано: 09 August 2007 - 12:23 PM

Публикувано: 09 August 2007 - 02:17 PM
Веднъж се наложи да дърпаме конци отзад, щото не щяха да излязат сами l) горкия много го измъчиха... но всичко си излезе. Инак, много обича да си хапва хартийките от тоалетна хартия, които остават ... рулата ли, как да ги обясня не знам. Сега сме го ограничили и много го пазим да не ги яде. Първо си играе с хартишката и после си я хапва вкусно - вкусно... angelpik А как излиза - нямам си и представа
Между другото, случвало се е да си хапне и хавлиена кърпа - тях ги изкарва отпред s)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +