Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 09 August 2007 - 06:16 PM
Не се ядосвай на Дженис за кабела. Бебе е и не разбира. И аз направо откачих като се изпишка точно пред мен на леглото, но какво да се прави. Като бяхме в приятели заедно с Прешъска тя им прегриза едно не вклучено зарядно в контакт на 4 части. Лепихме го там и тръгна. Добре, че не искаха ново. n)
А Прешъс също е яла неща като салфетки, но ми казаха, че хартията се изхвърля най-лесно. Яла е кабели, бях го закрила единственият открет кабел с килим и кърпи. Тя го беше открила и одъвкала. Като го пипнах ме хвана ток. Разтресе ме чак до рамото. Добре, че не беше тя и, че нямаше тежки последствия.
Публикувано: 09 August 2007 - 06:24 PM
Цитат
Не се ядосвай на Дженис за кабела. Бебе е и не разбира. И аз направо откачих като се изпишка точно пред мен на леглото, но какво да се прави. Като бяхме в приятели заедно с Прешъска тя им прегриза едно не вклучено зарядно в контакт на 4 части. Лепихме го там и тръгна. Добре, че не искаха ново. n)
А Прешъс също е яла неща като салфетки, но ми казаха, че хартията се изхвърля най-лесно. Яла е кабели, бях го закрила единственият открет кабел с килим и кърпи. Тя го беше открила и одъвкала. Като го пипнах ме хвана ток. Разтресе ме чак до рамото. Добре, че не беше тя и, че нямаше тежки последствия.
Е то значи като Нейшънъл Джеографик, тук в Перник идва някъде около 6-7, че и по късно, значи тези дни трябва да е наминало покрай Перник, а пък то и попринцип за кучетата да се прочете нещо ново, интересно няма да е зле.

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 09 August 2007 - 06:31 PM
А имам въпрос към North face, защото получих доста различни отговори, а тя ще знае най-добре.
Кога ще почне да си сменя бебешката козинка и зъбките?
Когато я взехме козината и изобщо не падаше когато я решех, но сега си отделя козина. Това добре ли е? А като си сменя козината цялосно ли се сменя или само на определени места?
Публикувано: 09 August 2007 - 06:47 PM
Иначе като ям и давам по малки парченца плодове. Диня, днес праскова. Яде плодове и зеленчуци с удоволствие.
Имах си аз да не яде. Тя яде пръст от цветя, плат, найлон, кабели.. каквото и дам ще яде. l)
Bansko, много е красива! w)
Публикувано: 09 August 2007 - 07:34 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 09 August 2007 - 08:38 PM
Цитат
Тара е просто прекрасна! w) w) w) Какво стана с другарчето, което и планувахте, на път ли е d) d)
Публикувано: 09 August 2007 - 08:40 PM
Цитат
А имам въпрос към North face, защото получих доста различни отговори, а тя ще знае най-добре.
Кога ще почне да си сменя бебешката козинка и зъбките?
Когато я взехме козината и изобщо не падаше когато я решех, но сега си отделя козина. Това добре ли е? А като си сменя козината цялосно ли се сменя или само на определени места?
r) Зъбките се сменят обикновенно около 4м. по скоро започват да ги сменят тогава. Хубаво е през този период да се дава допълнително калций. За козинката е рано по принцип бебешкия пух се сменя след 6-7м. и постепенно се сменя по цялото тяло. Сега пак може малко да и пада но мисля,че не я сменя.
Публикувано: 09 August 2007 - 09:40 PM
Цитат
Иначе като ям и давам по малки парченца плодове. Диня, днес праскова. Яде плодове и зеленчуци с удоволствие.
Имах си аз да не яде. Тя яде пръст от цветя, плат, найлон, кабели.. каквото и дам ще яде. l)
Bansko, много е красива! w)
И аз когато ям й давам и на нея!Днес похапна ябълка,грозде и праскова.Опита се да открадне и една чушка но не успя! l)
Публикувано: 09 August 2007 - 09:42 PM
Цитат
victoryVVV
Това се вика хубава новина! Поздравления! bravoS bravoS bravoS
Публикувано: 10 August 2007 - 12:47 AM
Цитат
BRAVOOO!!!!RADVAM SE ZA VAS!!!!
A vashata prekrasna vila za v badeshte shte priema li pocivashti s kuceta,edna grupicka ot prijateli sas severnjaci b) e samo kato ideja!!!!POzelavam vi mnogo shatstlivi momenti s vashija 'haskaran-sladuran" 1super

Golden Nicol kennel
Публикувано: 10 August 2007 - 03:50 AM
Цитат
b) Как е изтънял кучо, но с всички е така в този сезон, и Лара е свалила кожухчето, шегуваме се, че прилича на хрътка l)
Снимките са страхотни! И модела липсваше на всички, колко време не сте писали ...
Публикувано: 10 August 2007 - 04:56 PM
Цитат
Мерси за отговора.
rusanov74, това е много добра новина!
Save_The_World, да и ние я затваряме в една голяма стая с едно легло, шкаф и това е. Там спим двете за да не стават проишествия.
Днес се добра да двора. Като отворих вратата на нейната стая и фъсс да я няма. Гонила съм я 20 минути из двора. Направо се поболях от страх да не падне в дупката от стоежа зад къщата. Тя тича през градина, работи аз боса.. направо ме заболяха краката. Изяде половината листа по пътя си. Накрая я сгащих точно преди да излезе извън двора през една дупка в оградата. Изкарах си ангелите.
Още не е сигурно, но планираме да се запишем за изложбата в Русе в края на Септември. Всичко зависи, разбира се от Прешъс и от мен. Трябва да се постарая да я науча на стойка, а тя да се постарае да запомни. Вече знаем "Редом", което много ще помогне. Но още нищо не е сигурно като се приберем в София тогава ще се поинтересувам повече .. формуляри и т.н., защото хич не сме запознати.
Публикувано: 10 August 2007 - 05:36 PM
Bini Ще се радвам да посетиш тази изложба!Ние сме там може да се срещнем доста хъскита!Някой друг ще ходили на тази изложба?North face ще има ли ваши представители там?
Публикувано: 10 August 2007 - 05:44 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +