Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 13 August 2007 - 10:48 AM
Прикачени файлове
-
DSC05034.JPG (596.39K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 13 August 2007 - 12:29 PM
Цитат
Нищо винаги има първи път!и аз имам 2 кучета и 1 котка и знам какво е да събереш фамилията много е трудно дори невъзможно
Публикувано: 13 August 2007 - 01:35 PM
Даже много се обичат и забавляват...без птицата ест...няма бъдеще извън клетката си b)
Кученцето ми е Хъски и се казва Арес на 2м 27д d) w)
Котките ми са на 7.5г и на 4.3г c) c) персийски w)
Папагала ми е голям,сив и говорещ w)
Таа...исках да Ви се представя защото съм нова тук със малко кученце и искам малко помощ и съвети от всеки който е отворен за тях да ми ги даде,ще ми бъдат от полза! angelpik
Та така де...аз съм Йоана а кучето ми е Арес,малък палавник,черно-бял със различни очи :)
Това е форум за животни,ме няма да се описвам b)
Ами,освен,че оаквам вашата помощ и съвети,друго не се сещам какво да кажа,мисля да направя тема.
ПС:На снимката моето хъски е отляво,с различните очи :Р
Прикачени файлове
-
Husky__5_.jpg (15.63K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 13 August 2007 - 02:21 PM
1. Научи го от малко да има хигиенни навици
2. очакваи да ти изяде апартамента (ако е диво и игриво ест.)
3. Не оставяи кабели покраи него ( да не са вклучени в контакта)
4. Изкарвай го много. Дълги и изморителни разходки.Даже ако имате двор или заградено място го пускай да бяга на воля
5. Ако ще го учиш на команди даваи от малко го учи. Макар че предпочитам кучето да е натурално. Да знае само седни легни стани .Основните.
6. Не го бий помни и си връща :)
7.Много любвообвилни кучета са :)
ми горе долу това е. Все пак всяко куче с различен характер. Изтърпиш ли го отначало твой е до края :)
Моите днес стават на 1 год. и довечера ще празнуваме заедно .
Публикувано: 13 August 2007 - 03:03 PM
Прикачени файлове
-
family.jpg (248.63K)
Брой сваляния: 34
Публикувано: 13 August 2007 - 03:38 PM
Цитат
ЧРД!
Да са здрави и игриви сладурите!
За малкия Арес:
Относно съветите ... моя първи съвет е да изчетеш всичките 350 страници на темата за хъскитата :) Ще намериш много полезни неща от личния опит на хората и ще добиеш представа какво да очакваш от твоето "ангелче"
angelpik
Публикувано: 13 August 2007 - 05:09 PM

Та като стана на въпрос днес Дженис стана на 3 месеца, последната ваксина е поставена, след 10 дни, ще стъпи за първи път върху майката земя, и ще види светът такъв какъвто е.
п.п. Един въпрос имам, някой по запознат. Ветеринаря ми каза да и давам калций докато стане година и половина. Може и да е прав де, но ми се вижда малко пресилено, ако някой има мнение и опит по въпроса нека сподели! bgflag

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 13 August 2007 - 06:47 PM
Цитат
Ами храня го с Royal Canin Junior попринцип, само тази седмица е на някаква друга, защото нещо бяха резнали Royal Canin, но казаха, че е богата на калций.

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 13 August 2007 - 06:58 PM
Публикувано: 13 August 2007 - 07:08 PM
Цитат
D-r Koko

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 13 August 2007 - 09:51 PM
Цитат
Поздрави...
r) Ivi, спокойно, първия път прощава, но случи ли се още веднъж ще трябва да ви похапне малко ( хехехе - шегувам се). Разходката свободно и гледането на послушно куче придава още по-голямо удоволствие на разходката в планината. Ардън се сби с някакъв самоед, който беше пуснат безпризорно, след като аз хванах Ардън онзи не направи никакво усилие да си хване кучето, но има и такива собственици. Но определено като го гледах ка щурее, как обикаля и полудява от кеф, не мога да го сравня и с двучасова разходка на полето до нас... Много е хубаво!!!
Публикувано: 13 August 2007 - 09:52 PM
Цитат
ЧРД!Да са ти живи и здрави и много дълги години да те радват!А голямото семейство е просто w) w) w)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +