Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 14 August 2007 - 02:23 PM
Прикачени файлове
-
4.jpg (345.86K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 14 August 2007 - 03:29 PM
Цитат
Цитат
Обезателно...доста блъскаше по клеткатано папагала ми го ухапа и сега като го види бяга b)
Имаме една стара клетка,малка,и щях да я дам на една приятелка,щото ще си купи вълнисти и той като я видя b) като тръгна да препуска през стаите b) b) b) викам:
-Няма како,няма,ела при кака Арес,ела да видиш,тя не хапе клетката,ела ела r)
И той идва такъв уплашен b)
ares_boy и аз съм от Русе
Публикувано: 14 August 2007 - 05:42 PM
Публикувано: 15 August 2007 - 12:27 PM
Цитат
Предполагам, че не ти трябва да я учиш как да завива докато те дърпа, а трябва да я научиш докато ти нея я дърпаш. И в книжлето пише, кучето трябва да разбере, че ти си ШЕФА! :)
п.п. Ам, да попитам нещичко, ветеринаря каза, че може след 10 дни да я извеждам и д ая къпя, а ако посъкратя процедурата с два, три дни, дали ще и стане нещо. Една седмица как и да е ама 10 дни, това са 3 дни отгоре, което значи 3 дни подивяване. Нека някой даде мнение по въпроса, защото съм намислил още в събота или неделя да я подкарам навън, вместо сряда [другата седмица]! d)

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 15 August 2007 - 12:41 PM

Публикувано: 15 August 2007 - 04:51 PM
Цитат
Много е красива Тара, а Тара и Пирин на едно място .... bravoS
Чудесни снимки!
Как се държи тя под открито небе, слуша ли? Лара до 1 годинка се държеше много цивилизовано като я пускахме да тича на природа, в последно време обаче се прави на глуха и сляпа, ни ни вижда, ни ни чува l)
Публикувано: 15 August 2007 - 05:38 PM
Цитат
Цитат
Предполагам, че не ти трябва да я учиш как да завива докато те дърпа, а трябва да я научиш докато ти нея я дърпаш. И в книжлето пише, кучето трябва да разбере, че ти си ШЕФА! :)
Напротив точно това искам да знам,защото тя тича пред мен и аз като искам да завия примерно наляво а тя се е решила че ще тича направо малко става кофти среща с асфалта. Та за това ги потам защото знам че те имат колелета и шейни и все трябва да има някаква тънкост в това кучето да те тегли.
Публикувано: 15 August 2007 - 06:03 PM
Маркировката, до колкото зная, е татуировачен номер, който не е задължителен, ако кучето има микрочип. Докторът каза, че боли повече.
И още нещо. Не си скъсявай дните, които докторът ти е казал. Щом е казал 10 дни, значи толкова е необходимо на ваксината да изгради сигурен имунитет. Ако предпочитеш здравословни проблеми пред още 3 дена дивеене... А и освен това ти си издържал 60, сега за три...
Bansko... Нямам думи затвоето хъски, толкова е красива... Със Сиир ще ходим през зимата на почивка в Банско, ще ти пишем да се видим, ако искаш.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 15 August 2007 - 06:33 PM
Цитат
E, аз винаги съм казвал, че съм сбъркал века, трябвало е да се родя поне през 15-16, ама да незнам какво е микрочип пък чак! d)

Публикувано: 15 August 2007 - 07:36 PM
Публикувано: 15 August 2007 - 08:02 PM
Цитат
Цитат
E, аз винаги съм казвал, че съм сбъркал века, трябвало е да се родя поне през 15-16, ама да незнам какво е микрочип пък чак! d)
E, вместо това можеше да кажеш едно мерси, но нищо = )

В приятелството няма породи!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +