Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 17 August 2007 - 12:14 PM
Публикувано: 17 August 2007 - 01:53 PM
Цитат
Цитат
Дивашко, маниашко. Сладур, да ти е жив и здрав и да те радва още дълги години! d)
Мерси!!! cheers А какво стана с Дженис Кога е първата й разходка?
Публикувано: 17 August 2007 - 03:26 PM
Ние дали можем да си сложим чип... не знам до каква възраст се слага. Имаме си тату, но аз лично не го разчитам и ми се иска и чипче да му сложим на красавеца. Но дали не е малко попораснал bl)
И още нещичко да попитам.... може малко странно да ви прозвучи, но като не знам и си питам... като се слага чипа дали има някакви странични ефекти... всмисъл като раничка, болка на кучо и т.н. Въобще: как точно става имплантирането???
Публикувано: 17 August 2007 - 03:42 PM
Иначе до колкото зная, няма ограничения във възраста.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 17 August 2007 - 05:58 PM
А татуировки вече не се правят, мисля че ги забраниха.
Публикувано: 17 August 2007 - 06:20 PM
Цитат
Не трябва wink
Публикувано: 17 August 2007 - 06:25 PM
Днес за пръв път от 15 дни се добарах до цифров фотоапарат, ето и първите ми творения и сладката, малка пакостница Дженис :
На тези снимки се е отдала на медитация, почивка и силно съсредоточение да издържи финалната права от 6 дни до свободата. Както обичам да казвам "Дивото зове".

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 17 August 2007 - 07:54 PM
http://zamunda.net/f...1072285#1072285
Някой има ли информация за въпросния човек от Пазарджик, защото една моя позната решила да му пише, но не получила отговор?Тя отдавна иска хъски.
Публикувано: 17 August 2007 - 09:13 PM
Цитат
Цитат
Лелеее каква е сладка и малка :)
И да снимаш по време на първата разходка, искаме репортаж super best
Пак ще кажа ... същотото магаре като Лара е w) w) w)
Е, че аз този ден го чакам близо 2 месеца, ще го документирам и още как, първо тук ще споделя снимки.
Да питам, на някой случвало ли му сее кучето му да изяде кост. Дженис току що глътна, то по скоро хрущялче от пилешко крилце, но се качи с двата крака на масата, ухапа ме, одра ме и се добра до него, веднага и отворих устата, но го нямаше, направо го беше глътнала, дали е опасно?

Публикувано: 17 August 2007 - 10:44 PM
Цитат
Някой има ли информация за въпросния човек от Пазарджик, защото една моя позната решила да му пише, но не получила отговор?Тя отдавна иска хъски.
Не мисля,че е регистриран към клуба или е развъдник....даже съм убедена по цената на бебета n)

Golden Nicol kennel
Публикувано: 18 August 2007 - 01:02 AM
Поздравявам Ви за невероятните кученца.
Всички са такива сладури.
Поразрових се в сайта на "Голдън Никол" и се влюбих в едно куче - CH.BG UEENY NOLWEEN PRINCEESS DE LA VALLEE DE MORAVA
Това не е хъски,а ангел.
Каква красота.
Та като гледам май не е имало малки от нея,а и секция "Планирано развъждане" не е спомената.
Въпросът ми е дали се планиува да има бебчета от нея?
Публикувано: 18 August 2007 - 10:08 AM
Цитат
Цитат
Не мисля,че е регистриран към клуба или е развъдник....даже съм убедена по цената на бебета n)
И аз така мисля. Ако твоята приятелка е решила да си вземе хъски, то по-добре да пише на някой развъдник. Пазарджик не е далече от София, така че ще и е лесно да дойде да го вземе.
Save_The_World, не се притеснявай. l) Хрущяли може да яде. Може и кости, но не от пернат дивеч, а доколкото, че го е глътнала пак предполагам, че няма да има проблем. Коремчето и ще го смели.
Имаме проблем: Прешъс всеки пък като и сложа да яде, яде като обезумяла. Лапа и не дъвчи. 50 грама ги е изляпала за по малко от минута. Все едно гладна я държа. Не знам какво става. Давам и по точният грамаж, не би трябвало да е гладна, но като сложа лапа на бързо и е готова. И най-лошото е, че не я чувам да дъвчи.. s)
Публикувано: 18 August 2007 - 10:42 AM

Публикувано: 18 August 2007 - 11:12 AM
Цитат
Да, но това е грешно. Важно е кучето да има режим. Какво ще стане като се наяде и излезнете на разходка. Крайно вредно е за нея без режим.
Сега намерих снимка на още един куч от нашето родословие. Оказа се, че нашият пра-дядо е BIS,INT.CH. Ad Maiora Shiro
Публикувано: 18 August 2007 - 01:33 PM
Цитат
Цитат
Да, но това е грешно. Важно е кучето да има режим. Какво ще стане като се наяде и излезнете на разходка. Крайно вредно е за нея без режим.
Сега намерих снимка на още един куч от нашето родословие. Оказа се, че нашият пра-дядо е BIS,INT.CH. Ad Maiora Shiro
Е всмисъл тя, като и сложа не го изяжда цялото, даже с по една купичка е изкарвала и по два дни.

Публикувано: 18 August 2007 - 01:44 PM
Все пак си зависи и от самото куче, ако то не е гладно, няма да яде,
но и да се тъпче до забрава, не е добре - може да повърне след това.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +