Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 18 August 2007 - 07:35 PM
Бош не може да се купи от магазините или поне се купува от много малко магазини, плюсът е, че се поръчва на дистрибуторът и той я праща, общо взето за 24 часа е на посоченото място.
Bini ако повръща и ги кисни във вряла вода, така са мекички и по този начин поне аз нямам проблем.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 18 August 2007 - 07:35 PM
Цитат
Това, което си замислил, е неразумно.
Започва се с кратки разходки от по 15-20 мин, и постепенно се проучава на хигиенни навици, както и на срещи с други кучета, с хора, с 2 думи - опознава света навън.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 18 August 2007 - 07:48 PM
Цитат
Цитат
Това, което си замислил, е неразумно.
Започва се с кратки разходки от по 15-20 мин, и постепенно се проучава на хигиенни навици, както и на срещи с други кучета, с хора, с 2 думи - опознава света навън.
В книжката това не го пишеше. Там пише, че в началото напълно са достатъчни по два часа разходка сутрин и вечер. Ех, кога ще порасне, до година и половина още колко време има, ще остарея до тогава!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 18 August 2007 - 07:55 PM
Цитат
Бош не може да се купи от магазините или поне се купува от много малко магазини, плюсът е, че се поръчва на дистрибуторът и той я праща, общо взето за 24 часа е на посоченото място.
Bini ако повръща и ги кисни във вряла вода, така са мекички и по този начин поне аз нямам проблем.
Това за 24 часа е в района на София, толкова неща съм поръчвал Онлайн, че вече незнам какво представлява магазина. Онлайн пазаруването си е готина работа.

Публикувано: 18 August 2007 - 08:12 PM
Цитат
Говоря специално за Бош. Аз живея в Петрич и днес ми се праща храната, утре е при мен.
Днес си я поръчала и утре е при теб? Не ми се вярва толкова бързо да ти пристигне, но ще видим! d)

Публикувано: 18 August 2007 - 08:50 PM
Цитат
Цитат
Говоря специално за Бош. Аз живея в Петрич и днес ми се праща храната, утре е при мен.
Днес си я поръчала и утре е при теб? Не ми се вярва толкова бързо да ти пристигне, но ще видим! d)
Онлайн поръчките биха се забавли седмица ако поръчваш от чужбина, тук доставките са за по 2-3 дни!
Публикувано: 19 August 2007 - 02:35 AM
Публикувано: 19 August 2007 - 09:14 AM

Гледайте филма EARTHLINGS, заслужава си!!!
Публикувано: 19 August 2007 - 11:10 AM
1. Храните, които давате (кебапчета, кюфтета, луканка) са за хора, а не за кучета. А и лошия навик, който сте създали - да й давате от масата.
Прегледайте темите тук, и се опитайте да промените храненето. Ако не иска гранулирана храна, по-добре й гответе отделно, балансирано,
според нейните нужди, които не са като нашите (за това също има много дискусии във форума)
2. Както има злояди деца, така има и злояди кучета, това си е проблем
индивидуален и трудно решим.
3. Аз лично не виждам връзка между бременност, раждане и апетит - най-добре питайте във вет кабинета.
Ако пък просто искате да роди, това е съвсем друга тема.

Публикувано: 19 August 2007 - 11:22 AM
Цитат
Вземи качествена храна от зоо магазин ЗА КУЧЕТА!Когато Никита отказваше да яде ни посъветваха така:Има си режим на хранене например -сутрин,обед и вечер!Сутрин сипваш дадения грамаж изчакваш 15-на минути и ако кучето ти отказва да яде махаш купичката!И така отново на обяд даваш купичката чакаш 15-на минути и махаш купичката!Естествено ако си видял че яде не я махаш!След този съвет който ни беше даден решихме нашия проблем с храненето!
Публикувано: 19 August 2007 - 11:35 AM
Пример: на майка ми котката, ако й сложиш гранули, просто няма да ги яде изобщо, след като години наред е хранена с домашна храна.
Така беше едно време....

Публикувано: 19 August 2007 - 12:31 PM
Какво количество телешко е подходящо за почти 3 месечно бебе и какво е подходящо за 10 годишна немска овчарка?
Благодаря.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 19 August 2007 - 01:29 PM
А що се отнася до заплождането,предполагам,че въпросътт ми е дали е достатъчно голяма за такава процедура,така да се каже,която е износване и отглеждане....
Публикувано: 19 August 2007 - 02:07 PM
има за mini, medium and etc породи;
има среден, премиум и суперпремиум клас храни.
Моят съвет - купете някаква хубава храна - роял канин или нутра голд / нутра нъгетс, и давайте САМО от нея, 1-2 пъти на ден.
+ вода, нищо друго !!!
Никакви глезотии от масата, никакви кебапчета, никакво сладко.
*Едит
Като начало пробвайте да смесите гранулите с нещо, което обича, примерно пиле или телешко, добре сварено, без кости и без подправки.

Публикувано: 19 August 2007 - 02:29 PM
Цитат
Сладко НЕ!!! Глезя Никита със сладки неща но това са например:някакъв плод докато аз хапвам и тя ме гледа и лае да й дам! l) А за храна аз я храня с NUTRA NUGGETS и съм доволна от нея!