Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 22 August 2007 - 09:45 PM

In Life only Death is certain.
Публикувано: 22 August 2007 - 10:09 PM
Тренирай кучката си както намериш за добре аз и копче не съм казала за нея и начините ти за обучение така че очаквам същото и от теб по повод моите - ясна ли съм!!!!!!!
п.с. ето част от глудницата ми...кито милите както каза сейв " се напрягат " едвам едвам. А и още нещо на изложбения ринг не се КАЧВАТ а просто ВЛИЗАТ
Прикачени файлове
-
vprqg3malka.gif (27.19K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 22 August 2007 - 10:11 PM
Прикачени файлове
-
f858bb8499a3_malka.jpg (21.73K)
Публикувано: 22 August 2007 - 10:17 PM
П.П Никита вече има нов нашийник! С бодли (не е това за което си мислите l) ) ДЕКОРАТИВНИ! Утре сме на разходка сутринта да го покажем! l) b) d)
Публикувано: 22 August 2007 - 10:34 PM
Цитат
Имам,нали мойте " едвам напъващи се кучета " /според някой хора / са там r)
Прикачени файлове
-
sheina_Ti_T.gif (26.95K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 22 August 2007 - 10:36 PM
Прикачени файлове
-
Mitko_vpriag_reklama.gif (54.05K)
Публикувано: 22 August 2007 - 10:38 PM
Прикачени файлове
-
Vpriag_reklama.gif (97K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 23 August 2007 - 06:10 AM
Цитат
Уауууууууу, е това вече друго нещо. После кажи, че не е красиво. Супер, нечовешко готино. Щастливец, собствен впряг, през 9 планини в десетата ихаааааа dribble dribble dribble dribble dribble dribble
п.п. Не се шегувам с изложбите, лелел защо винаги грешно ме разбирате, или аз грешно се изказвам. Но това определено е по готини, я ги виж салдурите какви са! И какво пък ме обвиняваш, къде споменах твойте кучета и още повече къде ги пък обидих, егаси и човека, сега пък ме изкара......
Бедната ми детска, наранена душа вече сериозно плаче. Накара детето в мен да рони сълзи. cry2 cry2 cry2 Да накараш едно дете да плаче, благодаря ти много.
И това пък за балите цимент. Тук трябва да си мериш всяка дума, иначе е невъзможно нещо да вземете на шега. Все пак, детската ми душа не се сърди за нищо, тя е приятелски настроена към всичко и към всеки, снимките са много здрави, много ме радват, такова нещо да видиш на живот сигурно е тройно по маниашко, направо целия изтъпнах при мисълта. Влюбен съм в тоя спорт.

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 23 August 2007 - 06:32 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 06:39 PM
Цитат
Не знам дали не си закъснял вече.
Отделно - ако тя не излезне - някой мъжки ще влезне.
После ще има като в другата тема (май беше за сетерка) - "стана случайно".
Нищо случайно няма, само закономерности.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 August 2007 - 07:37 PM
Цитат
Цитат
1super 1super
Save_the_world, купи си трактор като ще теглиш 3 бали цимент... fow fow fow
Това твоето са си болни амбиции bash
Чети мненията назад бе човече, казах го на шега, е*авам се, ка*иш. Незнам как да го напиша по друг начин, аз се държа като 5 годишен, но поне разбирам от шега, имам чувството, че сте способни да убиете човек, който си е направил шега, пък вие сте го приели на сериозно.

Публикувано: 23 August 2007 - 07:40 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +