Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 23 August 2007 - 06:32 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 06:39 PM
Цитат
Не знам дали не си закъснял вече.
Отделно - ако тя не излезне - някой мъжки ще влезне.
После ще има като в другата тема (май беше за сетерка) - "стана случайно".
Нищо случайно няма, само закономерности.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 August 2007 - 07:37 PM
Цитат
Цитат
1super 1super
Save_the_world, купи си трактор като ще теглиш 3 бали цимент... fow fow fow
Това твоето са си болни амбиции bash
Чети мненията назад бе човече, казах го на шега, е*авам се, ка*иш. Незнам как да го напиша по друг начин, аз се държа като 5 годишен, но поне разбирам от шега, имам чувството, че сте способни да убиете човек, който си е направил шега, пък вие сте го приели на сериозно.

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 23 August 2007 - 07:40 PM

Публикувано: 23 August 2007 - 07:51 PM
Цитат
Хихи това с пликчетата е много яко, оказа се, че в джоба на коя да е дреха има по едно-две черни пликчета, където и да бръкна, пликче вадя ...
Доволна съм, че намерих черни пликчета и съм се презапасила, кошчетата на нашата улица са кът и се развявам по 20 мин с куче в едната ръка и пликче в другата bl)
Малко извън темата за пликчетата ... това го бях публикувала в темата за булдокчетата :
Да ви разкажа какво забелязах у френските булдогчета, които срещам ....
Те се целуват, основна цел им е да се покатерят по теб и да те нацелуват в устата
Ние имаме хъски, водим го в един парк да тича. Там ми се случи да бъда нацелувана от две различни французойчета. Както си седя на пейкта те долитат от някъде, качват се по краката ми и почват да ме ближат по устата, съвсем целенасочено. Последния път кучо се завря и оплете в ремъка на фотоапарата, който ми висеше на врата, получи се хватка, от която няма измъкване ... аз започнах да се смея силно, стопаните му пребледняха, не знаеха какво става, а моето куче дойде да ме отбранява .
Друг път пак, седя си на масата този път, то се засилва стъпва на пейката, от там на масата и пак отгоре ми ... мляс wub.gif Налиташе и на други хора, не само на мен ...
Публикувано: 23 August 2007 - 07:56 PM
Едит:
Мен всеки ден ме целува едно чау r) Галя го аз и по едно време гледам един син език ми се вре в лицето w) w) w)

В приятелството няма породи!
Публикувано: 23 August 2007 - 08:44 PM
Цитат
Точно затова куче не се храни с деня преди изложбата /поне така съм чела/

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 23 August 2007 - 08:59 PM
Цитат
Цитат
Точно затова куче не се храни с деня преди изложбата /поне така съм чела/
Е да, ама все пак, то си има някакви запаси, поне ще се изпишка. Е нищо малко груби отзиви имаше с лайненцата, ама аз съм горд с миличката ми сладинка Дженис, все пак е постижение, на втория ден се изходи!
Да питам, примерно да я науча навън да ходи само на едно място, сега няма как, ама примерно ако и сложа някъде вестник, и да чакам докато не се изходи, дали ще стане, или дайте си вие мнението, с ваще кучета как ги възпитавате да ходят навън, а не вкъщи!

Публикувано: 23 August 2007 - 09:07 PM
разхождаш там, където има тревичка. Те си душат, и сами си решават къде да пишкат и да акат.
Да се изтропа на тротоара не е най-добрата идея, освен това ако не го махнеш, някой 100% ще стъпи в него l)
Приучаването на хигиенни навици навън не става за ден, нито за месец.
Още дълго време ще се изпуска и в къщи, просто защото е малка..

Публикувано: 23 August 2007 - 09:23 PM

В приятелството няма породи!
Публикувано: 23 August 2007 - 09:34 PM
Цитат
Това е нож с 2 остриета - лошо свикват, трудно отвикват ...
Моят шпиц до скоро ходеше да пикае нощем в банята, обаче на мен ми писна, а и той вече направи година - трябва да може да стиска.
Просто затварям вратата на банята и на балкона. И се приключи въпроса
Извеждам ги сутрин и вечер за по 1 час.

Публикувано: 23 August 2007 - 10:08 PM
Моите кучета през лятото, когато дните са дълги и топли (и пият повече вода) излизат на вън 4 пъти. Две от разходките са само за физиологични нужди и са за по 10-15 мин. примерно ... кой какъвто зор има. Я някой да опита да ходи само сутрин и вечер до тоалетна та да разбере колко е "чудесно" cl)

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 August 2007 - 10:11 PM
Цитат
bl) bl) bl) жива да не бех .... не е бил много умен тоя дето го е писал. Все едно да не пиеш вода, за да не пшкаш и да не ядеш, за да не .... ае нема нужда!

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 August 2007 - 10:36 PM
Цитат
Моите кучета през лятото, когато дните са дълги и топли (и пият повече вода) излизат на вън 4 пъти. Две от разходките са само за физиологични нужди и са за по 10-15 мин. примерно ... кой какъвто зор има. Я някой да опита да ходи само сутрин и вечер до тоалетна та да разбере колко е "чудесно" cl)
Ние нямаме проблеми с нуждите!Това му е хубавото на двора! cheers После естествено някой трябва да чисти но поне сме сигурни че на кучо му е добре
Публикувано: 23 August 2007 - 10:46 PM

JulyVell Siberians

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +