Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 23 August 2007 - 07:40 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 23 August 2007 - 07:51 PM
Цитат
Хихи това с пликчетата е много яко, оказа се, че в джоба на коя да е дреха има по едно-две черни пликчета, където и да бръкна, пликче вадя ...
Доволна съм, че намерих черни пликчета и съм се презапасила, кошчетата на нашата улица са кът и се развявам по 20 мин с куче в едната ръка и пликче в другата bl)
Малко извън темата за пликчетата ... това го бях публикувала в темата за булдокчетата :
Да ви разкажа какво забелязах у френските булдогчета, които срещам ....
Те се целуват, основна цел им е да се покатерят по теб и да те нацелуват в устата
Ние имаме хъски, водим го в един парк да тича. Там ми се случи да бъда нацелувана от две различни французойчета. Както си седя на пейкта те долитат от някъде, качват се по краката ми и почват да ме ближат по устата, съвсем целенасочено. Последния път кучо се завря и оплете в ремъка на фотоапарата, който ми висеше на врата, получи се хватка, от която няма измъкване ... аз започнах да се смея силно, стопаните му пребледняха, не знаеха какво става, а моето куче дойде да ме отбранява .
Друг път пак, седя си на масата този път, то се засилва стъпва на пейката, от там на масата и пак отгоре ми ... мляс wub.gif Налиташе и на други хора, не само на мен ...
Публикувано: 23 August 2007 - 07:56 PM
Едит:
Мен всеки ден ме целува едно чау r) Галя го аз и по едно време гледам един син език ми се вре в лицето w) w) w)

В приятелството няма породи!
Публикувано: 23 August 2007 - 08:44 PM
Цитат
Точно затова куче не се храни с деня преди изложбата /поне така съм чела/

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 23 August 2007 - 08:59 PM
Цитат
Цитат
Точно затова куче не се храни с деня преди изложбата /поне така съм чела/
Е да, ама все пак, то си има някакви запаси, поне ще се изпишка. Е нищо малко груби отзиви имаше с лайненцата, ама аз съм горд с миличката ми сладинка Дженис, все пак е постижение, на втория ден се изходи!
Да питам, примерно да я науча навън да ходи само на едно място, сега няма как, ама примерно ако и сложа някъде вестник, и да чакам докато не се изходи, дали ще стане, или дайте си вие мнението, с ваще кучета как ги възпитавате да ходят навън, а не вкъщи!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 23 August 2007 - 09:07 PM
разхождаш там, където има тревичка. Те си душат, и сами си решават къде да пишкат и да акат.
Да се изтропа на тротоара не е най-добрата идея, освен това ако не го махнеш, някой 100% ще стъпи в него l)
Приучаването на хигиенни навици навън не става за ден, нито за месец.
Още дълго време ще се изпуска и в къщи, просто защото е малка..

Публикувано: 23 August 2007 - 09:23 PM

В приятелството няма породи!
Публикувано: 23 August 2007 - 09:34 PM
Цитат
Това е нож с 2 остриета - лошо свикват, трудно отвикват ...
Моят шпиц до скоро ходеше да пикае нощем в банята, обаче на мен ми писна, а и той вече направи година - трябва да може да стиска.
Просто затварям вратата на банята и на балкона. И се приключи въпроса
Извеждам ги сутрин и вечер за по 1 час.

Публикувано: 23 August 2007 - 10:08 PM
Моите кучета през лятото, когато дните са дълги и топли (и пият повече вода) излизат на вън 4 пъти. Две от разходките са само за физиологични нужди и са за по 10-15 мин. примерно ... кой какъвто зор има. Я някой да опита да ходи само сутрин и вечер до тоалетна та да разбере колко е "чудесно" cl)

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 August 2007 - 10:11 PM
Цитат
bl) bl) bl) жива да не бех .... не е бил много умен тоя дето го е писал. Все едно да не пиеш вода, за да не пшкаш и да не ядеш, за да не .... ае нема нужда!

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 August 2007 - 10:36 PM
Цитат
Моите кучета през лятото, когато дните са дълги и топли (и пият повече вода) излизат на вън 4 пъти. Две от разходките са само за физиологични нужди и са за по 10-15 мин. примерно ... кой какъвто зор има. Я някой да опита да ходи само сутрин и вечер до тоалетна та да разбере колко е "чудесно" cl)
Ние нямаме проблеми с нуждите!Това му е хубавото на двора! cheers После естествено някой трябва да чисти но поне сме сигурни че на кучо му е добре
Публикувано: 23 August 2007 - 10:46 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 August 2007 - 12:29 AM
За по - голяма сигурност поне аз така правя храня по малко кучето преди изложба , но действително не е добре да не яде нищо , като се има в праедвид , че то може да се изходи ра но сутрин , особено след ставане от сън .
Много рязко критикувате госпожата , мисля , че е неуместно или е някаква ответна реакция за защита . Действително няма нужда , защото хъскита в България има на едно място - и то се нариче Golden NIkol , който каквото иска да говори , но това е цялата истина .
Публикувано: 24 August 2007 - 07:51 AM
Цитат
Относво разходките - всеки се преценява сам за неговите кучета и според времето си. Интересно ако човек работи по 8 часа на ден, как ли ще стане с 4-те извеждания r)

Публикувано: 24 August 2007 - 07:57 AM
Говорим си за хранене преди изложба /това поне разбрах аз / моя личен опит ми е показал едно нещо r) и то е наблюдавай кучето.Прди път не храня кучета,преди изложба също но има и иключения от моето си правило,имам кучка Ванесса,която пък ако не закусва става превъзбудена особено на изложби и аз така се принуждавам храня я малко сутрин преди изложба,след това преди ринга се разхождаме и тя си свършва нуждите. Затова смятам,че всяко куче трябва да се наблюдава неможе всички под един калъп.
А иначе за ежедневните разходки....много е хубаво да можем по 3 или 4 пъти да сме в парка или двора с кучетата си но реално повечето хора са с осем часов работен ден и просто нестава s) . Аз съм на принципа ако може да стиска да стиска ако не може да си има място където да си ходи по нужда /баня,тераса примерно /
п.с. За водичка и дума не може да става за лишаване ;) Нито у дома нито на изложби!!!Вода трябва да има.
Публикувано: 24 August 2007 - 08:06 AM
Цитат
насере в ринга b)
Аааа,ясно аз понеже спрях да му чета постовете....и затва съм изпуснала нишката r)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +