Публикувано: 24 August 2007 - 01:03 PM
[quote] [QUOTE]
За по - голяма сигурност поне аз така правя храня по малко кучето преди изложба , но действително не е добре да не яде нищо , като се има в праедвид , че то може да се изходи ра но сутрин , особено след ставане от сън .
Много рязко критикувате госпожата , мисля , че е неуместно или е някаква ответна реакция за защита . Действително няма нужда , защото хъскита в България има на едно място - и то се нариче Golden NIkol , който каквото иска да говори , но това е цялата истина . [/quote]
Не критикувам госпожата, казвам си мнението. Не помня някога да съм влизала в спорове или пререкания с нея и винаги сме обсъждали нещата в рамките на добрия тон, дори мненията ни да са били различни. Това за ответната реакция не го разбирам. bl) Аз не съм на 12.
И какво общо има с това - къде в България има хъскита ... понеже климата и без това не еподходящ за тях тук. wink За Golden Nicol уважавам мнението ти, но нe го споделям. Хубаво е човек да си има собствено мнение, хубаво е да го отстоява, аз много уважавам това. Но едновременно с това е хубаво да има опит, да е видял много неща, да уважава труда на другите, да може да осъзнае грешките си и да признае успехите на другите, защото е лошо човек да бъде "kennel blind" надявам се да разбираш какво искам да кажа.
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!