Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 27 August 2007 - 12:20 PM
shemet, North face беше писала по назад в темата за най-подходящите поводи о т.н. Повод тип планинско въже и нашийник тип душач (за него още е малък, значи нагръдник или обикновен нашийник). viki17 е права разтягащите са предимно за малки породи (въпреки, че има и за големи), а хъскито си е сериозна порода. wink Според мен определено не е за този тип повод.
Съжалявам, че не влизам, но имам много работа. Има много да ви разказвам. Като мога ще пиша, обещавам.
Съжалявам, че не влизам, но имам много работа. Има много да ви разказвам. Като мога ще пиша, обещавам.
Публикувано: 27 August 2007 - 12:59 PM
Има автоматични поводи, които не се разтягат между другото, но този точно се разтяга, да. Бтв пише до 30 кг куче, ама да, хъскито има сила на доста по-тежко куче. Тези ми се струват обаче най-удобни поради причината, че най-лесно се регулират, но ще виидим.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 28 August 2007 - 02:43 PM
Моето гардже : )
Прикачени файлове
-
P4260023.jpg (222.64K)
Брой сваляния: 44

В приятелството няма породи!
Публикувано: 28 August 2007 - 03:32 PM
Хора помогнете!
Хъскито ми Тара на 11 месеца нещо пощуря напоследък. Като я оставиш и за 5 минути изяжда ключовете за осветление. По принцип е дървоядка - де що имаше дърво изяде - примирили сме се. Оставяме я в коридора - там да прави каквото иска, а и той е голям. Но не зная какво да правя с тези ключове. Четох, четох, пробвах разни неща - не помага. Мъжът ми вече е тотално бесен. Каза че ще я върже със здраво въже. Знам, че не е добра идея, затова кажете нещо ефективно. Утре ще пробвам с люти чушки - четох че помагало при някои, ама май си спомням, че един път тя си хапна парче и не реагира.
Давайте акъл моля!!!!!!!!!!
Хъскито ми Тара на 11 месеца нещо пощуря напоследък. Като я оставиш и за 5 минути изяжда ключовете за осветление. По принцип е дървоядка - де що имаше дърво изяде - примирили сме се. Оставяме я в коридора - там да прави каквото иска, а и той е голям. Но не зная какво да правя с тези ключове. Четох, четох, пробвах разни неща - не помага. Мъжът ми вече е тотално бесен. Каза че ще я върже със здраво въже. Знам, че не е добра идея, затова кажете нещо ефективно. Утре ще пробвам с люти чушки - четох че помагало при някои, ама май си спомням, че един път тя си хапна парче и не реагира.
Давайте акъл моля!!!!!!!!!!
Публикувано: 28 August 2007 - 04:21 PM
Ари направи опити да изяде дървените мебели още като бебе, купихме специален спрей на FRISKAS, с който обилно напръскахме всичко което искаше да опита. Изпръскахме няколко спея, Ари е упорита, но и ние не й се даваме. Резултатът е ... ПРЕСТАНА :-) Желая ти успех cheers
Публикувано: 28 August 2007 - 08:23 PM
Цитат
А пък ние решихме, че сме цветенце...
хахах сладуче (love)
Публикувано: 28 August 2007 - 08:24 PM
Ето и малко нови снимки от мен
Прикачени файлове
-
Princes_i_Kafiavo.jpg (53.19K)
Брой сваляния: 45

Вход

Темата е заключена