Публикувано: 07 September 2007 - 09:00 PM
North face, кученцата са страхотни. Сестричката на Прешъс е станала страхотен цвят и изобщо са големи бонбони.
Ние отдавна не сме писали. Доста неща се случиха през това време.
Нашата първа разхотка мина. Ходихме на плажа, пихме морска вода и плувахме. Тичахме като луди, абе голям кеф, голямо чудо. Ходихме и на планина и там тичанее.. Имам снимки, но сега не мога да ги пусна. Когато кача ще ви я покажа госпожицата. Страхотна е. Умна, палава.. невероятна и хитра.
Случи се и един инцидент. Беше си ударила лапичката доста силно и беше подута. Вдигаше я и не стъпваше на нея. Голямо мъчение беше. Мъкнахме се по лекари, по снимки. За моя радост нищо и нямаше само подуто и натъртено на едно място. Сега вече сме напълно възстановени, само по някой път накуцуква. Лекаря каза, че кучетата просто дълго били предпазливи, но всичко мина и аз съм щастлива и малката също. Почваме на ново изложбена тренировка, а тъкмо щахме да се похвалим на Злати, че знаем перфектно стойка.
Вече нямаме проблема, че яде като прасенце а, че не яде. l) Справяме се - 150-200 грама ги докарваме на ден, не слабее, добре е. Сега се учи да си върши работите на вън. На половина е научена, хем вътре, хем вънка. Доста често пишка.. поне 4 пъти на ден трябва да я разхождам.
На първата разхотка показа каква е бъзла. Щом лайне някое куче бъзлата веднага иска към вкъщи. Много е смешна. l) Вече след седмица даже се бута при кучетата. Първият и приятел и беше един пекинез. Горката седеше като наакана и не знаеше какво се прави с това нещо. Вече е по запозната. Днес си игра с едно друго хъски на 5 месеца. Скачаха и се боричкаха, можех да го гледам цял ден. Жалко, че нямам снимки. Ако срещнеме Айси (хъскито) пак ще снимам.
Това е на кратко за хъсешкият и живот. Поздрави от нас.