Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#5921 Потребителят е офлайн   tersi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2007 - 07:39 PM

Здравейте,
Искам и аз да покажа моя сладур Макс, (извинявам се за не-доброто качество на снимките, но са ми от телефона).
Искам и да се оплача от него, защото днес ми изяде две саксийни цветя в нас, които ми бяха най-любими,
но и да се похваля с него, защото вече главно ходи по нужда навън (е и някой път, но вече главно през нощта в нас на терасата).
Искам да попитам главно loshotia , защото виждам че също разполага и с хъски и с коте като нас: Кога спря кучето да закача котето? Нашето не че му прави нещо, но просто все го гони да си играе (Макс е на 6 месеца, а котето на 1г. и половина). И като го ръба и гони (само на игра естествено), котето се дразни и все хъска и мяука, той се амбицира продължава да върти опашка, започва да лае и ми надуват главата :)

#5922 Потребителят е офлайн   tersi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 07:41 PM

Е не мога да побликувам снимка :( s)

Прикачени файлове

#5923 Потребителят е офлайн   tersi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 07:43 PM

А стана oleeee
Ето и като голям вече, предната е като го взехме:

Прикачени файлове

#5924 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 08:26 PM

Добре дошла cheers Да ти е жив и здрав красавеца!Разкажи ни повече за него!
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#5925 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 18 September 2007 - 08:34 PM

Цитат

Здравейте, след дълго отсъствие вече пак ще стана редовен във форума. Гледах много от снимките ви и страшно ме изкефиха super best . Специални подравления към North face и Husky Lara 1super . Аз в момента съм в София, но петък се връщам в Търново и ще мога да пусна нови снимки на Чари, който беше "морски човек" b) този уикенд .

А, появи се ти на Софийска територия вече.....студенството не е леко понякога drink
Айде чакам нови снимки на Чари w)
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#5926 Потребителят е офлайн   tersi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 08:43 PM

Здравей Poli и всички останали,
Ами както вече разбрахте каза се Макс. Взехме го когато беше на 46 дни от Пловдив. За съжаление не можахме да намерим кученце от развъдник, а и нямахме толкова финансова възможност.
Аз по принцип съм любителка на котките и мъжа ми ми подари коте преди година и половина. Но той пък имаше голям мерак за хъски. Ама огормен. И какво да се прави на свой ред аз му подарих кученце.
В началото много му се радвах, докато не започна безкрайното чистене, бърсане, търсене на здрави чорапи, гащи, чехли и други. Главно мъжа ми го разхождаше, защото му казах "Ето ти куче ама ще си го гледаш ти!" :)
Е не стана точно така. fow
Сега вече се преместихме на по широко и на всички ни е по-спокойно и подредено, а за Макс има повече място за обикаляне с играчките :)
И той поумня (малко). Но още имаме проблеми с разходките. Разхождаме го сутрин, към 19ч. след работа и в 00ч. когато няма хора го пускаме съвсем свободен из морската градина. Но не иска после да идва. Като наближим нашата улица и почва да бяга и около половин час го гоним, за да го приберем.
Незнам как да го отучим от това.
Също искам да попитам по запознати с кучегледането: От кога да започнем да го храним по един път на ден и кога е добре да се разхожда преди или след хранене? Чувам различни информации и незнам на кого да вярвам. И с какво е най-добре да се храни. Ние му даваме главно гранули, но той май не ги обича много. bl)

#5927 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 08:58 PM

Да ви е живо и здраво кученцето,само не мога да разбера защо си мислите,че хъски от развъдник струва страшно много(почти съм сигурна,че цената не се различава много за разлика от качеството)А за намиране на развъдник елементарно само е трябвало да попитате тук.North face е най големия български развъдник с прекрасни кучета които можете да разгледате на техния сайт!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#5928 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 09:10 PM

Вчера докато разхождах Чери видях страхотно бяло малко хъски със сини очички w) Та стопанина му ме спря да ме пита, дали кученцето му е малко за тримесечно.Наистина излгеждаше мъничко, затова го попитах откъде са го взели и той каза, че са го купили от пазара на Подуяне и то без паспорт bl) Явно хората са искали хъски и не са проучили въпроса, от друга страна ме хвана яд какви мошеници има NNN Предлагат кученца без паспорти, без каквито и да било доказателства, че те са здрави и с произход NNN Какви хора има s)

#5929 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 09:26 PM

Тдчно това имах в предвид и аз.Когато взимаш куче знаеш,че ще живееш с него не ден или 2 а поне 10-14години по добре е да не се бърза а да се проучи откаде да го вземеш.Докато са малки всички изглеждат много сладки но след това излизат наяве всички дифекти и се чудиш защо и твоето се води хъски но не прилича на това за което си мечтал.Най добре е когато видиш и двамата родители а на пазарите това е невъзможно.Има и поговорка за това виж майката на момичето да знаеш каква ще стане и дали да я вземеш за жена!
User's Signature

#5930 Потребителят е офлайн   tersi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 09:33 PM

Когато го търсих кучето говорих с една жена, но не съм много сигурна от кой развъдник беше. Цената беше с около 200 лв повече, но не това беше решаващото, а че очакваха кучило след 2 - 3 месеца, а подаръка трябваше да е за рождения ден. За сега и дай боже за в бъдеще нямаме проблеми с кучето. Мисля че се развива добре. Направили сме всички ваксини, дава му хапче ветеринаря на всеки 3 месеца. Въпроса е че сме от не много голям град и единствения ветиринар тук е малко oleeee
в смисал не е май много наясно с кучетата. Дано да не се налага да прибягваме за нещо по сериозно до него. Обичаме си го кучето (мъжа ми повече де w) ) и дано да е живо и здраво като до сега.

#5931 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 10:17 PM

Пожелавам ви да нямате никакви проблеми.Като цяло хъскито е здраво куче и рядко има здравословни проблеми.Но щом доктора не е много в час внимавайте,че има много кучета съсипани от некадърници.По добре пътувайте до по голям град отколкото да стане беля.Щастие с вашия четериног приятел!
User's Signature

#5932 Потребителят е офлайн   loshotia Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 09:22 AM

Цитат

Искам да попитам главно loshotia , защото виждам че също разполага и с хъски и с коте като нас: Кога спря кучето да закача котето? Нашето не че му прави нещо, но просто все го гони да си играе (Макс е на 6 месеца, а котето на 1г. и половина). И като го ръба и гони (само на игра естествено), котето се дразни и все хъска и мяука, той се амбицира продължава да върти опашка, започва да лае и ми надуват главата :)

Мав беше на 2г а котето на 2-3 месеца когато започнаха съжителство заедно. Първата една седмица се гледаха странно, гонеха се и се нападаха (главно Мав гонеше котето, но след като му бяха направени забележки той разбра че ще живеят заедно и започна да го приема :) ), и след това станаха приятели.
Мав също си играе от време на време с котето като го гони и уж го захапва леко, но не го лае и напада.
Възнивкали са дребни спорове между тях когато се хранят но всичко е свършвало без бой по между им :)

#5933 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 05:34 PM

Ами, аз ще попитам един въпрос който малко не е по темите които в момента се разглеждат, но ме притеснява. Имам хъски, пращала съм снимчици, r) казва се Бленика и напоследък много започна да хапе и да ми ръмжи, не знам защо, скарвам и се но тя пак продължава и не знам какво да правя вече, казаха ми един начин, когато започне да ми ръмжи, да я обръщам по гръб, засега се получава ама по нататък като порасне мисля че няма да има голямо действие, с една дума искам съвет, Моля..... s) и естествено благодаря r)
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#5934 Потребителят е офлайн   Northerner Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 08:04 PM

Следващите снимки са от първото море на Чари. Позволявам си да пусна повече специално за Sn@kebite, на когото Чари много липсва!

Прикачени файлове

User's Signature

Siberian husky - a dog who find the way to my heart

#5935 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 08:05 PM

Поздрав за Злати:

Качена снимка

Моята гордост. w)

#5936 Потребителят е офлайн   Northerner Икона