Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#5981 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 September 2007 - 06:40 PM

Видео, същинската част, на снимките просто не може да се види как се гонят.

Най-хубавото клипче. Две игриви хъскита.
Тичане из апартамента
Ще те хвана за опашката
Игра в банята
На вън

Приятно гледане на тези, които им се гледат едни луди глави. :)

shemet, Оникс е при едни наши приятели. Сега с Прешъс са първи дружки.

#5982 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2007 - 07:15 PM

Цитат

(надявам се да се види снимката, че за първи път влизам във форума и не съм много наясно с качването на снимките).

Хареса ми тази снимка как сладко спят обърнати в различни посоки!  ;)
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#5983 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2007 - 07:20 PM

Bini станах малко разногледа  :D
Прешъс ми се струва от снимките доста пораснала и май доста прилича на сестрата на майка и :)
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#5984 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 07:38 PM

Цитат

Bini станах малко разногледа  :D
Прешъс ми се струва от снимките доста пораснала и май доста прилича на сестрата на майка и :)

Да доста си приличат, въпреки че Прешъс е идея по-светла. А иначе растем с пълна скорост. ::)

#5985 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 08:09 PM

Никита се разгони!И сега се двуомим дали да идваме покрай толкова много кучета на изложбата!Моляви помогне и пишете дали е твърде опасно да я заведа разгонена сред толкова много кучета!Давайте съвети защото чакам тази неделя от доста време и ако немога да я представя  :'(
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#5986 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 25 September 2007 - 08:13 PM

Цитат

Никита се разгони!И сега се двуомим дали да идваме покрай толкова много кучета на изложбата!Моляви помогне и пишете дали е твърде опасно да я заведа разгонена сред толкова много кучета!Давайте съвети защото чакам тази неделя от доста време и ако немога да я представя  :'(

По принцип по правилник на ФЦИ вече не се забранява на разгонени кучки да посещават изложбите но определено е неприятно защото ще има повечко кучета на едно място и който е близо до нея ще се разсейва. За мен компромисен варянт е ако сте с кола тя да си седи вътре до отсъждането и малко преди да и дойде реда да я изкараш и после да я прибереш до вас. А пък ти можеш да  се върнеш на изложбата без нея....все пак един път годишно са изложбите в Русе та затова си мисля за нещо от сорта на " и вълкът сит и агнето цяло " ;)
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#5987 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 25 September 2007 - 08:16 PM

Bini
[move][glow=red,2,300]Благодаря, сърдечно :-*Много ме зарадва[/glow][/move]
User's Signature

Качена снимка

#5988 Потребителят е офлайн   BG Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 09:55 PM

Здравейте!Това ми е първия коментар във вашия Форум и наистина ми допада! ;)И аз  като вас имам хъски и се надявам да получавам вашите съвети за отглеждането и възпитанието на Сибирското Хъски!
Това е моя сладур:
Качена снимка
Казва се Норт (North) тук е едва на 3 месеца! :)
User's Signature

[img width=500 height=43]http://www.members.t...nehuskymush.gif[/img]

#5989 Потребителят е офлайн   vaseto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 01:39 AM

Здравейте. Ние много отдавна не се бяхме появявали със Зак тука, ама си оправих нета най-после и ще си бъда редовен. на 19 август му биха третата ваксина след 3 дни на 29 го извеждаме за пръв път. Ще вземем фотоапарата и ще го снимаме. Както скоро не съм слагал снимки, нито съм писал, имам много за разказване.. Значи, Зак преживя опеация на хернията, защото беше станала прекалено голяма, но всичко мина бързо и успешно и вече раничката му е напълно зараснала. Той поростна адски много, вече си заприлича на хубаво стройно хъски (освен като се ллигави де.. ;D), но много груби игри играе. Целите ми ръце са в рани... Някакви предложения какво да правим със сестра ми? Засега го даваме по метода пляскане на дупето, но незнам дали е правилен. Идеи? А като изключим това, вече се научи на "Стой", при която команда сяда и не мърда, но си я изпълнява когато си иска. Обаче ако носим храна, още като кажеш "Ст.." вече е седнал. Знае си работата.  :) Забелязах, че почна да му се появява беличко по маската, а и вече кафявото му отива към рижаво, което много ми прилича на това което е станало със Зизу - като бебе е имала плътна маска и е била шоколадова, сега е без нищо около очите и е много рижава. Явно много си приличат със Зак. Той се нахвърля на всякаква храна - грозде, ябълки, пица, кашкавал, разни шунки, на СТУДЕН ЧАЙ, също така. Просто е всеяден и "всепиен" ;D Ето малко нови снимки:

Качена снимка
Качена снимка
http://picbg.net/img.php?file=ecfc0e101b57d4ac.JPG

#5990 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 07:01 AM

Здравейте и на Норт и на Зак, и двамате са страхотни, Vaseto, ние също бяхме с доста по тъмна маска, но сега се изсветли, имаше нещо като очила, ето две снимчици, на които сме отначало, и после, личи си че има разлика  ;)
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#5991 Потребителят е офлайн   Nia_ Икона

Публикувано: 26 September 2007 - 07:09 AM

Здравейте! :)
Запърви път пиша тук,но поразгледах и се убедих,че жсички тук са страхотни приятели на Сибирското Хъски!
Влюбена съм от малка в тези "северни сияния",но имах малко братче(бебе) и досега не можех да си взема едно! :(Сега обаче твърдо съм решила да сбъдна детската си мечта и да си взема едно Сибирче!!!Пиша ви,защото се нуждая от професионална помощ!!! :)Искам да попитам дали енергийна бомба от тази порода може да се гледа в сравнително голям апартамент с 4 тераси и осигурени 100% разходки(поне 2 на ден) в Балкана(аз съм от Сливен и Нашата планиан -Сини камъни е прекрасно място за разходка!) и също така не мога да реша каква клетка или къщичка да му взема! :(Четох в една книжка("Моето куче:Сибирско хъски"по стандартите на международната федерация по кинология!),че е по-добре да се вземе голяма желязна клетка,мой познат-собственик на хъскита пък ми препоръча къщичка...и аз ви моля за съвет! :-Също така(извинявам се за многото въпроси  ::))лошо ли е ако си потърся и закупя кученце НЕ от развъдник?!
Много моля за подкрепата ви към един бъдещ стопанин на тези прекрасни ледени създания :)

#5992 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 07:09 AM

Хахах, забравих да прикача снимките,съжалявам, но ето, поправям се ;D  ;D  ;D

Прикачени файлове

User's Signature

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#5993 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2007 - 08:34 AM

vaseto Зак наистина е едно малко копие на Зизу :-* Той сега е точно навлиза в процеса - смяна на зъби и тоова също го кара да хапе.;D Пробвай със строг тон,команда НЕ и леко шамарче през муцунката.А за храната, избягвай тези човешки глезотии да му даваш може да те изненада неприятно стомахчто му. ;D
User's Signature

Качена снимка

#5994 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2007 - 08:49 AM

Здравейте Nia_ и добре дошла тук.
По вашите въпроси мога да споделя моите наблюдения и опит,някой друг може и друго да каже  ;) Мисля,че ще се справите добре,хъскито не е толкова страшно стига в началото да не се поддадете изцяло на чара му и да се разглези прекалено. Ние имаме в Сливен наше бебе /пораснало бебе вече ;D / може да сте го виждали,шоколадов на цвят и на галено му казват Дайк та той живее в апартамент и се разхожда в балкана и цялото семейство нямат никакви проблеми....поне доколкото ме информират :)
А за избора от къде да вземете бебе решението е изцяло ваше.А вас какво ви спира да вземете бебе от развъдник? Питам защото напследък се наслушах на разни митове за високи цени и разни подобни....
User's Signature

Качена снимка

#5995 Потребителят е офлайн   Nioni Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 10:07 AM

Привет,
Ари вече е на 7 месеца. Имам обаче един проблем командата ЕЛА или ТУК за нищо я няма. Знае седни, дай лапа, легни, но ЕЛА хич я няма прави се че нечува и аз трябва да отидаи да я хвана.  Това е доста неудобно - хич не ме слуша, тръгва след други кучета, след хора които тичат или се разхождат...само да й направиш комплимент колко е хубава и тръгва след теб...
Как да я науча на тази ВАЖНА команда МОЛЯ ЗА ПОООмощ Изчетох сумати материал и пробвах доаста методики, но резултат НЯМА :-[

#5996 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 10:53 AM

Nioni, ще ти кажа ние как постъпваме въпреки че още не се разхождаме, но след по малко от 2 седмици ще почваме. На нас ни казаха че първо трябва кученцето да се възпита в къщи а после вече да се извежда навън. Възпитанието в къщи включва свикване с повод, с нашийник, командата ЕЛА (ТУК) и естествено кученцето да не се дърпа като лудо. Мисля че вече като започнат разходките тогава се включва и командата РЕДОМ, която също е доста важна. Но главно ние сега се упражняваме с тези команди за вкъщи, пробвай ако не иска да идва, пробвай по настоятелно и като дойде дай лакомство, така ще разбере че при теб се чувства най добре. Ние така се научихме и вече си идваме без проблем, но естествено на вън има неща които разсейват кученцето, но то винаги трябва да слуша тебе, твоят глас. Според мене го пробвайте този метод въпреки че в началото щеше да е по лесно, но естествено ако някой друг има идеи да ги сподели и вече вие си решавате кое ще бъде по полезно, на нас това ни казаха и виждам че действа  :) Късмет :)

А и ако мога да попитам,колко време не трябва да се излиза след 3тата ваксина??
User's Signature

#5997 Потребителят е офлайн   vaseto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 11:52 AM

Цитат

vaseto Зак наистина е едно малко копие на Зизу :-* Той сега е точно навлиза в процеса - смяна на зъби и тоова също го кара да хапе.;D Пробвай със строг тон,команда НЕ и леко шамарче през муцунката.А за храната, избягвай тези човешки глезотии да му даваш може да те изненада неприятно стомахчто му. ;D

Еми ние обще взето така му се караме.. Но зависи. Ако е ухапал по-слабо, шамарчето е през дупето, а ако захапе много силно - през муцунката. А за храните - никой не му дава естествено. Просто като помирише коя да е храна, почва да подскача и да се върти като луд. Някой път трябва да направя клипче какво става когато му вземеш купичката за храна. ;D

#5998 Потребителят е офлайн   Nia_ Икона

Публикувано: 26 September 2007 - 12:03 PM

Здрасти отново.Много благодаря за отговора и вниманието,а за бебето ви в Сливен имам подозрения кои  са собствениците ;) За развъдниците съм чувала от добри по-добри впечатления,но се опасявам че е възможно да си харесам бебе от там, а де не съм в състояние да си го позволя!:( Моля не ме разбирайте погрешно-нямам нищо против развъдниците(даже бих предпочела да си взема кученце от там),но цената наистина ме притеснява,а и да бъдем честни,ако си намеря бебе от приятели или роднини на мои познати,те биха ми го дали по-евтино!Всъщност признавам,че най-вероятно не съм права защото нямам информация за развудника!Ако можете да ми кажете има ли в момента кученца и на каква цена са би ми било по-лесно да си направя сметката!:)
Благодаря отново:)

#5999 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 12:24 PM

North Face Благодаря за отговора! :'( Ние ще сме с кола но Никита ще опустоши всичко наоколо из колата!Има ли спрейове или нещо от сорта за да не се надушва така да се каже миризмата от това че е разгонена и така да мога да я представя
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#6000 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2007 - 12:28 PM

Днес я изкъпях за пръв път. Голямо реване падна, но резултатът е на лице. Някак си изглежзда по-чиста, но трябва да купим и избелващ. А за сега ползваме на Трикси шампоан за дълга козина + балсам.

Ето чиста и бяла Прешъс:
Качена снимка

И още една снимка, където не изглежда толкова бяла:
Качена снимка

После ще пусна и снимки като изсъхнала.

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302