Здравейте. Ние много отдавна не се бяхме появявали със Зак тука, ама си оправих нета най-после и ще си бъда редовен. на 19 август му биха третата ваксина след 3 дни на 29 го извеждаме за пръв път. Ще вземем фотоапарата и ще го снимаме. Както скоро не съм слагал снимки, нито съм писал, имам много за разказване.. Значи, Зак преживя опеация на хернията, защото беше станала прекалено голяма, но всичко мина бързо и успешно и вече раничката му е напълно зараснала. Той поростна адски много, вече си заприлича на хубаво стройно хъски (освен като се ллигави де.. ;D), но много груби игри играе. Целите ми ръце са в рани... Някакви предложения какво да правим със сестра ми? Засега го даваме по метода пляскане на дупето, но незнам дали е правилен. Идеи? А като изключим това, вече се научи на "Стой", при която команда сяда и не мърда, но си я изпълнява когато си иска. Обаче ако носим храна, още като кажеш "Ст.." вече е седнал. Знае си работата. :) Забелязах, че почна да му се появява беличко по маската, а и вече кафявото му отива към рижаво, което много ми прилича на това което е станало със Зизу - като бебе е имала плътна маска и е била шоколадова, сега е без нищо около очите и е много рижава. Явно много си приличат със Зак. Той се нахвърля на всякаква храна - грозде, ябълки, пица, кашкавал, разни шунки, на СТУДЕН ЧАЙ, също така. Просто е всеяден и "всепиен" ;D Ето малко нови снимки:

http://picbg.net/img.php?file=ecfc0e101b57d4ac.JPG