Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 11 October 2007 - 03:27 PM
Цитат
Кога е клубната изложба???
Виж има тема в изложби
Публикувано: 11 October 2007 - 03:40 PM
Здравейте всички.От 1-2 седмици имаме страхотни проблеми с яденето, просто не й харесва нищо!Ни суха храна, ни консерви...месце да има ;D ОК, обаче не може непрекъснато саламчета, кренвиршчета...а гладна може да си седи с дни!Забъркам ли консерва с кубчета хляб, много старателно облизва хлебчетата, изяжда всичкото месце, а хляба...си стои така.Преди си изяждаше всичко, нахвърляше се върху яденето, а сега?Моля, дайте ми съвет какво да правя, вече сериозно се притесняваме вкъщи :(
Публикувано: 11 October 2007 - 03:44 PM
Poli Никита е просто невероятна с тази четка за зъби :yahoo: , хаха, а на тази в която гледа котето направо ме разби, много е сладка :wub:
Zein Чари също е мноооооого сладка, Красавица голяма :wub: А това с кюфтетата...... ;D ;D ;D
Bini пожелавам ти пълен успех на изложбата, дано всичко мине по мед и масло и Прешъс да се справи перфектно, КЪСМЕТ ви пожелавам от все сърце :wub: ;) :yahoo: после веднага снимчици и инфо ;D :->)
Поздрави на всички от мен и Бленика
Zein Чари също е мноооооого сладка, Красавица голяма :wub: А това с кюфтетата...... ;D ;D ;D
Bini пожелавам ти пълен успех на изложбата, дано всичко мине по мед и масло и Прешъс да се справи перфектно, КЪСМЕТ ви пожелавам от все сърце :wub: ;) :yahoo: после веднага снимчици и инфо ;D :->)
Поздрави на всички от мен и Бленика
Прикачени файлове
-
1 (140).JPG (855.62K)
Брой сваляния: 23 -
1 (140).JPG_thumb (727.94K)
Брой сваляния: 35

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 11 October 2007 - 03:54 PM
Цитат
Здравейте всички.От 1-2 седмици имаме страхотни проблеми с яденето, просто не й харесва нищо!Ни суха храна, ни консерви...месце да има ОК, обаче не може непрекъснато саламчета, кренвиршчета...а гладна може да си седи с дни!Забъркам ли консерва с кубчета хляб, много старателно облизва хлебчетата, изяжда всичкото месце, а хляба...си стои така.Преди си изяждаше всичко, нахвърляше се върху яденето, а сега?Моля, дайте ми съвет какво да правя, вече сериозно се притесняваме вкъщи
Ох,това ми е познато! :-И моето говедо не ще да яде само гранули.Затова му се вари месце-телешко или пилешко.Гранулките ги заливаме с малко бульон от месото,а самото месо го надробяваме на много ситно.Като смесим вси4ко и го оставим за 2-3 минути да се понакисне-никакви резултати! :angry:Оба4е нали сме си бебета-как се хранят бебетата.На моя Бъдко(голдън4е) му се подава с ръ4и4ка малко храна и като не иска-мнооого се вбесявам! :gnqv:Тогава просто му отварям голямата уста и му набутвам храна.И детето като види,4е е вкусно,вси4ко си омита. B)
А с предишното ми ку4е-18-годишен пудел,с когото се простих тази година :'(-беше също трудно.На него му се тупкаше топ4е,за да яде и като се нахрани,го полу4аваше.Признавам си-страшна манипулация спрямо него.Другият вариант беше аз да се преструвам на ку4е. ;DНавеждах му се над купи4ката и наро4но млясках-все едно му ям храната.И то звер4ето така се ядосваше.Идваше,избутваше ме,изръмжаваше ми-"Каква си ти,4е ще ми ядеш от купи4ката?!"-и най-демонстративно си изяждаше вси4ко.
Ех,стопани,труден ни е животът-ку4етата оби4ат да бъдат манипулирани! :o :sarkastichen: :P

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 11 October 2007 - 04:10 PM
Благодаря много Poli. :wub:
Хахах, вярно е. За 3 месеца пораснахме страшно много :yahoo:
Buddy and Maggie и killaruna87 ние отначало не бяхме на гранули, също така като вас варяхме месо и добавяхме други продукти. Само че забелязах че това почна да не ни наяжда, с една дума кученцето ми оставаше гладно и постоянно киснеше в кухнята, не ходеше другаде, а само седеше и спеше до купичката си, показвайки ми че е гладна. Започнахме да даваме двойни дози, и стомахчето и почна да се подува, а тя пак стоеше гладна. После почнахме и с гранулите, отначало по 2-3 (една седмица), после 4-5 (няколко дена), после 7-8 и накрая почнахме по 15-20, като гранулите вървяха заедно с месото (пък и ние си имахме проблеми, получавахме разстройство от гранулите :( :huh: ) Вече като свикна пробвахме с една порцийка само гранули, от тогава сме така(само на гранули) и нямаме никакви проблеми, даже сега и на мене ми е по лесно, не приготвям манджички по цял ден. :blink: Пробвайте лека полека, като смесвате със сегашната основна храничка, дано се получи и бъдете постоянни ;D ;D ;) ;)
Хахах, вярно е. За 3 месеца пораснахме страшно много :yahoo:
Buddy and Maggie и killaruna87 ние отначало не бяхме на гранули, също така като вас варяхме месо и добавяхме други продукти. Само че забелязах че това почна да не ни наяжда, с една дума кученцето ми оставаше гладно и постоянно киснеше в кухнята, не ходеше другаде, а само седеше и спеше до купичката си, показвайки ми че е гладна. Започнахме да даваме двойни дози, и стомахчето и почна да се подува, а тя пак стоеше гладна. После почнахме и с гранулите, отначало по 2-3 (една седмица), после 4-5 (няколко дена), после 7-8 и накрая почнахме по 15-20, като гранулите вървяха заедно с месото (пък и ние си имахме проблеми, получавахме разстройство от гранулите :( :huh: ) Вече като свикна пробвахме с една порцийка само гранули, от тогава сме така(само на гранули) и нямаме никакви проблеми, даже сега и на мене ми е по лесно, не приготвям манджички по цял ден. :blink: Пробвайте лека полека, като смесвате със сегашната основна храничка, дано се получи и бъдете постоянни ;D ;D ;) ;)

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 11 October 2007 - 04:18 PM
Rositoo,много ти благодаря за съвета.Но всякакви методи-все един и същ резултат. :- Засега сме на манджи4ки с гранули и не мисля,4е това ще приклю4и скоро. :(Слагала съм му само гранулки-резултатът е гладуване цял ден. :oДа,хапва по малко,но не достатъ4но.Наистина дано се полу4и,4е мама му стана изцяло прислужница с това готвене! :gnqv:

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af