Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#6270 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 11 October 2007 - 03:20 PM

годинка и 4-5 месеца

#6271 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:26 PM

Питам, понеже наскоро мен ме поизплашиха с първото разгонване: тежко ли минава при женските Хъски този процес? Който го е минал нека пише 2-3 думи: поздрави  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6272 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 11 October 2007 - 03:27 PM

Цитат

Кога е клубната изложба???

Виж има тема в изложби
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#6273 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 October 2007 - 03:29 PM

ми тя Чери всеки момент за втори път ще се разгони
иначе първия беше много сдухана такава
само седи и се чуди какво става... сами се чистят иначе
от кръвта.. нормално като при другите кучета протича..

#6274 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:40 PM

Здравейте всички.От 1-2 седмици имаме страхотни проблеми с яденето, просто не й харесва нищо!Ни суха храна, ни консерви...месце да има ;D ОК, обаче не може непрекъснато саламчета, кренвиршчета...а гладна може да си седи с дни!Забъркам ли консерва с кубчета хляб, много старателно облизва хлебчетата, изяжда всичкото месце, а хляба...си стои така.Преди си изяждаше всичко, нахвърляше се върху яденето, а сега?Моля, дайте ми съвет какво да правя, вече сериозно се притесняваме вкъщи :(

#6275 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:43 PM

Цитат

Кога е клубната изложба???

Мисля че на 18 ноември
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#6276 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:44 PM

Poli Никита е просто невероятна с тази четка за зъби  :yahoo: , хаха, а на тази в която гледа котето направо ме разби, много е сладка  :wub:

Zein Чари също е мноооооого сладка, Красавица голяма  :wub: А това с кюфтетата...... ;D ;D ;D

Bini пожелавам ти пълен успех на изложбата, дано всичко мине по мед и масло и Прешъс да се справи перфектно, КЪСМЕТ ви пожелавам от все сърце :wub: ;) :yahoo: после веднага снимчици и инфо  ;D  :->)

Поздрави на всички от мен и Бленика

Прикачени файлове

User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#6277 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:48 PM

Rositoo Благодаря!Бленика  расте много бързо красавицата!Да ти е жива и здрава!А на тази снимка е като малко вълче  :wub:
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#6278 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:54 PM

Цитат

Здравейте всички.От 1-2 седмици имаме страхотни проблеми с яденето, просто не й харесва нищо!Ни суха храна, ни консерви...месце да има  ОК, обаче не може непрекъснато саламчета, кренвиршчета...а гладна може да си седи с дни!Забъркам ли консерва с кубчета хляб, много старателно облизва хлебчетата, изяжда всичкото месце, а хляба...си стои така.Преди си изяждаше всичко, нахвърляше се върху яденето, а сега?Моля, дайте ми съвет какво да правя, вече сериозно се притесняваме вкъщи

Ох,това ми е познато! :-И моето говедо не ще да яде само гранули.Затова му се вари месце-телешко или пилешко.Гранулките ги заливаме с малко бульон от месото,а самото месо го надробяваме на много ситно.Като смесим вси4ко и го оставим за 2-3 минути да се понакисне-никакви резултати! :angry:Оба4е нали сме си бебета-как се хранят бебетата.На моя Бъдко(голдън4е) му се подава с ръ4и4ка малко храна и като не иска-мнооого се вбесявам! :gnqv:Тогава просто му отварям голямата уста и му набутвам храна.И детето като види,4е  е вкусно,вси4ко си омита. B)
А с предишното ми ку4е-18-годишен пудел,с когото се простих тази година :'(-беше също трудно.На него му се тупкаше топ4е,за да яде и като се нахрани,го полу4аваше.Признавам си-страшна манипулация спрямо него.Другият вариант беше аз да се преструвам на ку4е. ;DНавеждах му се над купи4ката и наро4но млясках-все едно му ям храната.И то звер4ето така се ядосваше.Идваше,избутваше ме,изръмжаваше ми-"Каква си ти,4е ще ми ядеш от купи4ката?!"-и най-демонстративно си изяждаше вси4ко.
Ех,стопани,труден ни е животът-ку4етата оби4ат да бъдат манипулирани! :o :sarkastichen: :P
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#6279 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 04:10 PM

Благодаря много Poli. :wub:
Хахах, вярно е. За 3 месеца пораснахме страшно много  :yahoo:

Buddy and Maggie и killaruna87 ние отначало не бяхме на гранули, също така като вас варяхме месо и добавяхме други продукти. Само че забелязах че това почна да не ни наяжда,  с една дума кученцето ми оставаше гладно и постоянно киснеше в кухнята, не ходеше другаде, а само седеше и спеше до купичката си, показвайки ми че е гладна. Започнахме да даваме двойни дози, и стомахчето и почна да се подува, а тя пак стоеше гладна. После почнахме и с гранулите, отначало по 2-3 (една седмица), после 4-5 (няколко дена), после 7-8 и накрая почнахме по 15-20, като гранулите вървяха заедно с месото (пък и ние си имахме проблеми, получавахме разстройство от гранулите  :( :huh: ) Вече като свикна пробвахме с една порцийка само гранули, от тогава сме така(само на гранули)  и нямаме никакви проблеми, даже сега и на мене ми е по лесно, не приготвям манджички по цял ден.  :blink: Пробвайте лека полека, като смесвате със сегашната основна храничка, дано се получи и бъдете постоянни  ;D ;D ;) ;)
User's Signature

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#6280 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 04:18 PM

Rositoo,много ти благодаря за съвета.Но всякакви методи-все един и същ резултат. :- Засега сме на манджи4ки с гранули и не мисля,4е това ще приклю4и скоро. :(Слагала съм му само гранулки-резултатът е гладуване цял ден. :oДа,хапва по малко,но не достатъ4но.Наистина дано се полу4и,4е мама му стана изцяло прислужница с това готвене! :gnqv:
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#6281 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 04:29 PM

Да наистина пробвайте, защото се става луд покрай туй варене. Един път чаках вечерта до към 23 да сваря едно сурово пуешко, а го сложих да се вари към 18ч.  :- Оставям на страна това че след 2-3 дена пак. Един път ми се случи че в магазина (животински магазин) нямаше нито пуешко, нито телешко, нито обезкостена кайма за животни. Хванах се за главата, ами сега какво?! Взех това което имаше в магазина с най много месо на него. Е свърши за....3 дена. Тогава си казах, край с пуешките истории минаваме на гранули, като преди това ми се накараха много (за което благодаря  :wub: ) Мнооого късмет ви пожелавам, после да кажете как се развива, и да ви предупредя ЩЕ ВИ ОТНЕМЕ МНООГО ВРЕМЕ, но търпение!!! Ще стане все някога  :rolleyes:  :huh:
User's Signature

#6282 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 October 2007 - 04:38 PM

Пробвах скякави гранули и не ги иска Чери ( не Чари )
и сега сме варя й сякви неща - Фенери , Шийки , телешко
и т.н с варени ориз , моркови , фиденце , пилешко булионче и някои
видове консерви , понякога й давам и по едно яйчице..

#6283 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 05:06 PM

Да за яйцата ми казаха че са много полезни, както и млечни продукти, ние също от време на време даваме варено яйце, сиренце и мноооого плодове и зеленчуци. За ГРОЗДЕ, ябълки, краставици, домати, пипер си умираме  :o :rolleyes: Но главното в менюто ни са гранулите, каквото и да даваме друго.  ;) Zein пробвахте ли от ройал канин или хилс, казаха ми че в момента хилс са най добрите, но и не са много евтини. Ние сме на ройал и съм много доволна. Може би не сте улучили вида гранули за нея. Пробвайте от всичко и дано уцелите десятката, само да не и се разбута стомахчето, че тогава става лошо  :( :(
User's Signature

#6284 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 05:31 PM

Роси благодарим. Някой още ще ходи ли на изложбата в неделя?

Zein, пробвай с Hill`s. А пък който не яде си ляга гладен. Все някой път ще прояде гранули, а за добавка към тях е добре фенери, пил. глави и т.н. Виж тук. Има изброени добрите храни, които се продават на бълг. пазар.

#6285 Потребителят е офлайн   ySn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 06:33 PM

Цитат

Цитат

ySn, както знаеш в старият форум не можеше повече от една снимка в пост. Така, че грешката на Поли е съвсем основателна. ;)

Ние сега тръгваме до БРФК и евентуално до БКК Северни кучета (ако работи) и да дадем заявка за САСIB София в Неделя. Дано всичко да мине добре и да не ни връщат за нещо. :yahoo:

ySn В този форум съм да пиша за кучето си, а не да трупам мнения!Сега забелязах опцията и се поправих!С най-добри чувства:Поли
Bini Дано всичко мине по вода със записването,а в Неделя ще стискаме палци!

И моите чувства са най-добри, съжалявам може би съм се изказал грубо :'( Извинявам се

#6286 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 08:41 PM

Интересува ме даби някой знае от къде да си поръчам кучешка торта или да предложе какво мога да сложа в нея че да се направя сам.Все пак Сара на 20 сатава на 1 годинка  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6287 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 08:52 PM

Цитат

Keri14, ако е въпрос до вкус то и храната от 50 ст на кило ще я харесат много кучета. Важното е дали е добра храната или не и тогава вече можеш да избереш от безброй вкусове.
Lub0^, Прешъс е на 4 месеца и малко.
Незнаех на колко месеца е. На моя зъбите му почнаха да падат към 4 и половина, 5. До 6тия месец бяха изпадали всички, а сега само като че ли го сърбят..
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#6288 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 11 October 2007 - 09:02 PM

Цитат

Здравейте всички.От 1-2 седмици имаме страхотни проблеми с яденето, просто не й харесва нищо!Ни суха храна, ни консерви...месце да има ;D ОК, обаче не може непрекъснато саламчета, кренвиршчета...а гладна може да си седи с дни!Забъркам ли консерва с кубчета хляб, много старателно облизва хлебчетата, изяжда всичкото месце, а хляба...си стои така.Преди си изяждаше всичко, нахвърляше се върху яденето, а сега?Моля, дайте ми съвет какво да правя, вече сериозно се притесняваме вкъщи :(

Наскоро имахме подобен проблем....и оказа се че една от муцунките ни има проблем с венците и затова отказва сухата храна,кучешки пастети и кво ли още не. Проверете и това.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#6289 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 10:39 PM

Благодаря на всички за отговорите!  :blink: Преди два дни бяхме на преглед, всичко си е наред, венци, зъби...явно е инатене някакво :rolleyes:

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни