Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 16 October 2007 - 09:22 PM
Цитат
monenci пак първо куче...но трябва да се внимава, постепенно стават работите ;) , подкрепям съвета на northever да смените ветеринаря, защото до сега което си споменавала като съвети от него, почти нищо не е вярно, съжалявам но е така, някои са ветеринари само по документи :(
Добре сте направили ваксините, ние вътрешното обезпаразитяване го правим с канидон, външно фронтлайн комбо. Доволна съм, въпреки че бленика пак се почесва, но ми казаха че е съвсем нормално. Ние ще направим ваксинката за бяс когато станем на 6 месеца. Иначе първите ги правихме през 1 месец.
Lub0 и Northever макс и чари са страхотни :wub: прекрасни даже бих казала :yahoo: Чари с тая божествената рядка козина, а пък Макс с тази муцунка, чак да ти се разтопи сърцето :wub: :wub:
Bini не съм запозната още много с разходките, но доколкото четох когато кученцето се изпиша или изака на празвилното място, даваш му НАГРАДА, а следващият път отивате пак на същите места, ако пак го направи пак награда и така няколко пъти. По този начин се изгражда навика ;);) Дано стане.
Въпрос: Вярно ли е че когато кучето се изходи на публично място трябва да....почиствате след него?? :rolleyes: :o :huh: иначе имало глоба??
И друго задължително ли е да се записваме в общината на града, всъщност да се регистрираме и съответно да плащаме данък?
Публикувано: 16 October 2007 - 10:41 PM
Цитат
Мястото на провеждане на изложбата ще бъде обявено в момента когато ръководството на
БРФК обяви мястото на провеждане на CACIB-София.Специалката ще бъде на същото място но от 9.00 часа, за да може след това кучетата да участвуват и на CACIB-а.По назад в темата поясних и за съдията,посочих и емайл адреси за записване.За експертна оценка се допускат да участват кучета без родословие и кучета с бяло родословие от всички породи от 5 породна група.Записването за експертна оценка става на място.Кучета за експертна оценка се оценяват накрая след като свърши оценяването ня кучетата по каталог.Кучетата за експертна оценка не получават титли не участват в конкурси освен в конкурса за млад водач.
Първите 4 записани кучета са самоедите на г-жа Александра Сергиева!!!!С което печели и специалната награда на спонсора за първия записал се участник на изложбата.Определени са и по малки наградки за първите записали се от съответната порода.За да бъде актуална заявката е необходимо и да платите таксата за изложбата.Таксите са посочени в темата специалка за северни кучета в Изложби състезания календар.
Таксите за специалката се заплащат всеки четвъртък от 19 -21 часа на г-жа Катя Петрова
в кафе Ибис ул Дунав 7 /улицата се намира зад Датското посолство/.Или чрез пощенски запис на адрес:
София 1574 жк.Христо Смирненски Бл.44 Вх.Д ап.67 Катя Драганова Петрова

Golden Nicol kennel
Публикувано: 16 October 2007 - 11:04 PM
Цитат
Мой съвет спри веднага с тези сини капки.Това е Себацил и е предназаначен по ветринарно предписание за прасета.Някои ветринари го разфасоват в малки дози и го продават като ефтин вариант за предпазване от бълхи и кърлежи.Но този ефтин вариант не е препоръчителен особено за малки на възраст и като порода животни.В някои случай се оказва и токсичен и ефтиното излиза много скъпо.За външно обезпаразитяване-Фронтлайн,Адвентиж,Адвентикс,след 3 месеца противопаразитни каишки.Лелеле аман от "ветринари" за моя близо 30 годишен "кучкарски стаж" се убедих че хората отглеждащи сериозно кучета в общата практика са по на ясно от някои "доктори"-Себацил!!!!!Къпи куче през 10 дни и т.н щуротии

Golden Nicol kennel
Публикувано: 17 October 2007 - 09:00 AM
Цитат

Е, да може и за всичко да има първи път, но в случая просто не е така, за щастие. Това , което показваш на снимката не е шести пръст. Това изобщо не е пръст а възглавничка и не се отстранява. Всички кучета я имат и не пречи. ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 09:14 AM
Щом казваш Arizona, сигурно е така:препоръча ги като много "ефикасни" на 100% защита от паразити. Понеже ми ги даде в стъклено шишенце с отделен капкомер-наистина може и да са разфасовани предварително.Аз съм й слагала само веднъж от тях, останалото стои в килера.За противопаразитна каишка отдавна съм мераклийка и ще й взема.Поздрави
Публикувано: 17 October 2007 - 12:39 PM
mrT това наистина не е вълчи пръст, това е една сладка възглавничка :wub: :P
Ето нашият вълчи пръст. Бленика има и на двата предни крака, до колкото знам може и на задните. :blink:
Прикачени файлове
-
P1010928.JPG (708.94K)
Брой сваляния: 47 -
P1010928.JPG_thumb (37.87K)
Брой сваляния: 40 -
P1010930.JPG (859.49K)
Брой сваляния: 47 -
P1010930.JPG_thumb (51.22K)
Брой сваляния: 35 -
P1010931.JPG (0байта)
Брой сваляния: 40

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 17 October 2007 - 12:44 PM
Поздрави на всички
Прикачени файлове
-
P1010931.JPG (730.19K)
Брой сваляния: 43 -
P1010931.JPG_thumb (31.67K)
Брой сваляния: 35

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 17 October 2007 - 12:54 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 01:10 PM
Цитат
Цитат
Мястото на провеждане на изложбата ще бъде обявено в момента когато ръководството на
БРФК обяви мястото на провеждане на CACIB-София.Специалката ще бъде на същото място но от 9.00 часа, за да може след това кучетата да участвуват и на CACIB-а.По назад в темата поясних и за съдията,посочих и емайл адреси за записване.За експертна оценка се допускат да участват кучета без родословие и кучета с бяло родословие от всички породи от 5 породна група.Записването за експертна оценка става на място.Кучета за експертна оценка се оценяват накрая след като свърши оценяването ня кучетата по каталог.Кучетата за експертна оценка не получават титли не участват в конкурси освен в конкурса за млад водач.
Първите 4 записани кучета са самоедите на г-жа Александра Сергиева!!!!С което печели и специалната награда на спонсора за първия записал се участник на изложбата.Определени са и по малки наградки за първите записали се от съответната порода.За да бъде актуална заявката е необходимо и да платите таксата за изложбата.Таксите са посочени в темата специалка за северни кучета в Изложби състезания календар.
Таксите за специалката се заплащат всеки четвъртък от 19 -21 часа на г-жа Катя Петрова
в кафе Ибис ул Дунав 7 /улицата се намира зад Датското посолство/.Или чрез пощенски запис на адрес:
София 1574 жк.Христо Смирненски Бл.44 Вх.Д ап.67 Катя Драганова Петрова
Не може ли на бюрото на БРФК да я запиша.. и кафето ми е далече и часа ми е неудобен при БКК-то. :(
И кое е мястото? Зала Христо Ботев ли? :huh:
Публикувано: 17 October 2007 - 02:36 PM
Цитат
Ето нашият вълчи пръст. Бленика има и на двата предни крака, до колкото знам може и на задните. :blink:
Става дума не за пети пръст а за шести! ;)
Публикувано: 17 October 2007 - 02:37 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 03:48 PM
Цитат
Цитат
Ми аз до колкото виждам си е пети :-
ама не е "вълчи" ;D

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 07:16 PM

Публикувано: 17 October 2007 - 07:27 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 08:01 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ми аз до колкото виждам си е пети :-
ама не е "вълчи" ;D
??? Това към мен ли е??? Ако да не си спомням някъде да съм слагала термина " вълчи " :rolleyes:
Публикувано: 17 October 2007 - 08:06 PM
Цитат
Добре ще пратя и-мейл. А таксата на място там ли се плаща?
Публикувано: 17 October 2007 - 08:09 PM
Пак...
Публикувано: 17 October 2007 - 08:12 PM
Поздрави на всички сибирци от нас :P

Публикувано: 17 October 2007 - 09:03 PM
Цитат
Цитат
Добре ще пратя и-мейл. А таксата на място там ли се плаща?
Ще попитам и ще ти кажа но като ходиш до БРФК клуба не е толкова далеч...има няма 10 мин пеша :P
Ето и малко снимки от мен
Прикачени файлове
-
Uini_Bandit.jpg (41.31K)
Брой сваляния: 180 -
Uini_Bandit2.jpg (55.2K)
Брой сваляния: 180

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +