Публикувано: 28 March 2006 - 09:29 PM
значи VABANK в момента тя яде "Чикопи" за подрастващи кучета. Даваме й два пъти по 150гр. сутрин и вечер, защото толкова е предписано на опаковката - за кучета от 6-9 месеца по 300гр. на ден. Освен това на обяд и даваме по 2 лъжици кисело мляко или сварено яице или месо, но всичко това в доста огрничени количества. Значи тя след боледуването ядеше като невидяла - направо гълташе без да дъфчи и просто за секунди умитше сичко, но сега като че ли оргнизмът и се насити и започна да яде нормално, започна бавно да дъвчи и спокойно. Даже понякога както каза по - горе гледа си умно храната и чак след няколко минути започва да яде, но вупреки това изяжда всичко което и сложим.
За пробата от изпражненията още утре ще ги занеса да ги иследват. Аз носех миналата седмица, но ми казаха че трябва да мине известно време, защото няколко дена преди това и бях дал хапче против глисти. Но още утре ще занеса да ги проверят.
Значи за разходките тя е навън всеки ден минимум по 2 часа панеже я разхождам по 4 пъти на ден и мисля че се движи доста. Сега трябва да отбележа че не винаги я пускам да бяга, защото имаме проблем с хващането й малко е своенравна, но няма какво да ти обяснявам ти знаеш r). Тука от няколко дена я водя на стадиона да бягаме и мисля, че в това отношение сме на ниво b).
Родители й не бяха хърбави даже напротив бащата ми се стори доста едър, а майката изглеждаше по скромна, но това може би ми се е сторило така понеже първо видях таткото и после нея.
А за това КАТОЗАЛ в клиниката ли да питам?