Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 19 October 2007 - 03:23 PM
Ето и последни две "облечени" снимки:
Прикачени файлове
-
preshasoble4ena.JPG (284.26K)
Брой сваляния: 34 -
preshasoble4ena.JPG_thumb (72.68K)
Брой сваляния: 32 -
preshasoble4ena2.JPG (264.21K)
Брой сваляния: 36 -
preshasoble4ena2.JPG_thumb (69.38K)
Брой сваляния: 30 -
DSC00229.JPG (249K)
Брой сваляния: 33 -
DSC00229.JPG_thumb (62.74K)
Брой сваляния: 27
Публикувано: 19 October 2007 - 03:27 PM
North face мога ли да попитам: Тара като по-малка приличаше много на Бандит щерката, но след 4-я месец доста потъмня като окраска. Така ли ще си остане с по-тъмната козинка, или напролет отново ще изсветлее? Ето сега какви сме.
Прикачени файлове
-
SP_A0775.jpg (140.26K)
Брой сваляния: 37 -
SP_A0775.jpg_thumb (56.94K)
SP_A0775.jpg (140.26K)
Брой сваляния: 33 -
Брой сваляния: 30 -
SP_A0775.jpg (140.26K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 19 October 2007 - 04:09 PM
Ето ни като съвсем малко бебе:

На 30 дни:

Черниии, ама черни.
А сега ни знаете какви сме, светло сиви сме на някои места.
Сравнение с Оникс, която си е черно-бяла:

Дали ще останем светли или при смяната на козината ще станем пак тъмни?
п.п. Пред последната снимка е правена от North face, случайно я открих в бебе-албума, който гледах преди да видя Прешъска на живо. Много хубави снимки от добър фотограф. Браво, много добре си ги хванали всичките мъници. :wub:
Публикувано: 19 October 2007 - 04:49 PM
Цитат
Клетката е по-добрият вариант (метална). Хем може да си спи вътре, хем може ако прави много бели да го затваряш вътре ако ходиш на пазар примерно. ;)
Прешъс не искаше да спи в легло и го подарихме на едно друго кученце. Не стъпи нито веднъж в него. Дори не го надъвка както прави с всичко, което става за дъвчене. Тя спи в краката ми или на земята, ако и е топло.
Скоро и ние ще си купим метална клетка, ще ни се отрази добре за изложбите.
Публикувано: 19 October 2007 - 10:17 PM
Цитат
Наистина прави бели Тара. А сега проблема ни е, че като навърши 5 м.започна да разширява периметъра на разходките си.Преди обикаляше край мен, около малкото паркче край офиса или към тенис корта до нас.От няколко дни постоянно я следя, понеже с няколко скока излиза и на шосето, което е мнооого опасно.Поръчала съм й 5-6 м.синджир, за да я връзвам в близост до мен, да не стане някоя беля на улицата.
Колкото по-голяма става, толкова по-далеч ще иска да се разхожда ... Не знам как я пускате, дори и на близо ... аз бих откачила...коли, хора, кучета - всички те са потенциална опасност.
shemet, Сибир е станал огромен!
Bini, разбих се от смях с това модно ревю ;D ;D ;D
Вчера зяпах разни декорации и костюми за Хелоин, имаше и кучешки разбире се ... викам си.. хм да му взема ли на кучо да го маскирам, ма то си е маскирано на магаре .. няма смисъл... Обаче сега ме вдъхновите, ще я направя на нищо Лара :palqcho: хаха
Публикувано: 19 October 2007 - 10:41 PM
Цитат
Да се изкажа и аз :rolleyes:
Лара си е без легло, спи на земята, аскет, обикновенно под моето легло... Не мисля, че и би спала в легло, без това и е все топло и се чуди как да се разкрачи и размаже повече за да се проветрява.
Клетките са скъпи, пластмасовата е около 300 лв, металната малко по-малко ... Чела съм, че може да приучиш кучето да седи в клетка когато е само, но не повече от няколко часа (2-3). Ако го оставяте по-дълго самичко в къщи.. не става.
Та вижте пак трябват ли ви такива предмети на кучешкия лукс ... :kuchence:
Публикувано: 20 October 2007 - 08:20 AM
Цитат
Цитат
Да се изкажа и аз :rolleyes:
Лара си е без легло, спи на земята, аскет, обикновенно под моето легло... Не мисля, че и би спала в легло, без това и е все топло и се чуди как да се разкрачи и размаже повече за да се проветрява.
Клетките са скъпи, пластмасовата е около 300 лв, металната малко по-малко ... Чела съм, че може да приучиш кучето да седи в клетка когато е само, но не повече от няколко часа (2-3). Ако го оставяте по-дълго самичко в къщи.. не става.
Та вижте пак трябват ли ви такива предмети на кучешкия лукс ... :kuchence:
Цената на металната клетката е 70-100 лв, зависи от размера. Права си, че кучето повече от 2-3 часа не може, но и аз за това дадох за пример параза. Наистина като се замисли човек, кучето няма нужда от такива екстри, освен ако примерно не се води на изложба, та то дори и на изложбата може и без клетка.
Хахаха, Лара ме уби. Много е готина с тази зелена блузка. ^_^
Публикувано: 20 October 2007 - 01:24 PM
Цитат
А при нас вали, и валии, студено, кално и мокро. Направо не зная как ще удържам в къщи едно пълно с енергия 5 месечно хъски. Досега играхме и се поизмори, заспа. Ами нататък... :blink: :blink: ;) да му мисля: поздрави
При нас не вали, но все е влажно и общо взето от разходки се прибираме вир вода. Извеждаме се с един голдън и я пускам без повод да играят. Не се притеснявам изобщо, защото като му кажат "Доведи Прешъс" и той ходи при нея, бута я, дърпа я за врата и ми я носи. ;D
Публикувано: 20 October 2007 - 02:48 PM
Цитат
Хаха, на Лара много и ходи зеленото ;D. И аз направих подобен експеримент с Чари, но не се сетих да го снимам.

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 20 October 2007 - 04:37 PM
Поражения: надъвкан телефон SE K800i с него отиде и зарядното, очилата на майка ми+очилата на баба ми,разпокъсани дрехи, постоянно се качва на масата и взима квот му падне.. :'( МОЛЯ КАЖЕТЕ КВО ДА ГО ПРАВЯ!?!?! Как да го науча, че като му се каже не трябва да слуша, а не да ми прави на пук, че съм му забранил? :'(
Публикувано: 20 October 2007 - 05:56 PM
Предлагам когато излизаш да го ограничаваш в една стая, закрит балкон, голяма баня или някоя по-голям размер клетка. Аз я слагам на балкона (закрит) и там седи докато ме няма.
И при нас имаше големи поражения, ядосвам се, но това е. Какво да се карам като не съм присъствала. Обичкам си я и такава. При нас изяде колоните на компютъра. Разглоби ги целите. Изяде кабела на интернета, изяде сумати учебници и тетрадки и какви ли още не малки и големи предмети.
Не се дразни толкова, това ще мине. ;) Хъскито просто има разрушителни способности, когато е само вкъщи.
Публикувано: 20 October 2007 - 06:21 PM
Цитат
Ето ни като съвсем малко бебе:

На 30 дни:

Черниии, ама черни.
А сега ни знаете какви сме, светло сиви сме на някои места.
Сравнение с Оникс, която си е черно-бяла:

Дали ще останем светли или при смяната на козината ще станем пак тъмни?
п.п. Пред последната снимка е правена от North face, случайно я открих в бебе-албума, който гледах преди да видя Прешъска на живо. Много хубави снимки от добър фотограф. Браво, много добре си ги хванали всичките мъници. :wub:
Публикувано: 20 October 2007 - 09:03 PM
Цитат
Искаш да кажеш горната част. При нас подкосъма е светъл. ;)
[glow=red,2,300]Честит първи сняг на всички! [/glow]
Дано натрупа за да я изведа за пръв път в снега.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +