Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#8 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 August 2004 - 12:14 AM

Привет ! Това е сайта на развъдник X Ni Ra. За контакти може да ползвате Luba Zivkova, X Ni Ra Siberians - tel. ++ 359 48 854 773, e-mail : e-mail:
xnira@lycos.com, lubanova@yahoo.com.

#9 Guest_abrupt_*

• Група: Гости

Публикувано: 02 August 2004 - 12:37 AM

spored mene ima tri vida siberian husky
1 ot zoomagazin - sladko no samo kato bebe / ne se znae kakvo shte stane kato porazne /
2 ot BG kennel - dobro resheneie i vapros na vkus / edna chast ot razvadnicite ili zapazenite imena po tochno ne razvajdat poveche ot eno kuchilo za edna godina che i poveche (((( /
3 ot chujbina no ot kennel - otlichno reshenie stiga da mojesh da si go pozvolish finansovo i da poznavash porodata dobre , kravnite linii, ta da ne te izlajat ))))

#10 Потребителят е офлайн   kalis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2004 - 12:08 PM

Не съм сигурен за българските и чуждите развъдници, без да съм капацитет по въпроса. На Euro dog show Barcelona 2004 кучетата на Golden nicol имат две трети места при много силна конкуренция в класовете "подрастващи" с Angel North Face of Golden Nicol и " млади " с Undying Glory de la Vallee de Morava, а Toffee Coffee de la Vallee de Morava има оценка отличен. Значи може и в България.

#11 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2004 - 01:03 PM

Напоследък породата в Б-я се развива доста положително,но това е благодарение на амбициозните развъдчици,като например North face....и критиците-заядлици да спрат най-сетне,защото само вредят и се самозалъгват!!!!

#12 Guest_North face_*

Публикувано: 03 August 2004 - 10:26 PM

Благодаря за добрите думи ))) Аз лично уважавам хората , които са решили да си вземат хъски или въобще куче от развъдник / няма значение кой / просто нивото,здравето и характера отговарят на породата ......съвсем друго ниво.
И тук е момента да споделя с вас едно мое разочарование.....та в момента имаме малки бебета /по точно ние сме в ролята на татковци / и онзи ден мисе обажда собственичката на една от женските много разтроена как някакъв господин и разправял по тел. че клубните кучета,кучетата от развъдник по нищо не се различавали от тези в магазина освен по цената / сами се досещате че това е глобална глупост/ е да всички са сладки но без никакви гаранции. И аз взех да я успокоявам да не се притеснява и т.н. и на следващия ден тя пак ми звън да ми каже че зоомаг. и в цената са ни задминали отдавна )))) куче без родословие, слабичко на вид / тя ги е видяла / с много навити опашки стрували 600лв /можело да паднат до 500 / .
Е това вече ме дразни(((((

#13 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2004 - 10:00 AM

Tova e tipichen BG sindrom....vednuj edin v magazin me ubejdavashe che moje da se izvadi rodoslovie na vsqko kuche sreshto 100lv dopulnitelno (goverihme za edno chow-chow koeto struvashe 700lv....)Predi dva dni edin mi obqsnqvashe che rodoslovieto nqmalo nikakvo znachenie i taka 1/2 chas mi govori gluposti,a az samo si otvarqh ustata kato riba.....:-[

#14 Guest_North face_*

Публикувано: 04 August 2004 - 11:37 AM

Ами вече даже се опитвам и въобще да не им обръщам внимание. Разни хора разни идеали .......

#15 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2004 - 01:09 PM

Ami,da....loshoto e che v chujbina horata ne sa takiva i tova se vijda na izlojbite

#16 Guest_Хъски_*

Публикувано: 04 August 2004 - 05:44 PM

Аз вече си запазих хъски от развъдника GOLDENNICOL . Струва 500 лв и има родословно дърво, паспорт и родителите му май се явяват на някакви конкурси и печелят първи места... Някой ако можеда ми каже нещо за този развъдник. Сайта го знам :)

#17 Guest_North face_*

Публикувано: 04 August 2004 - 09:12 PM

Golden Nicol - tova sam az,maikami i dvama priqteli /profesionalni vodachi na kucheta /. V saita si sme slojili link " Za nas" no kaji kavo tochno iskash da nauchish za nas:))) Eto i dve tri snimki na nas s kuchetata
Качена снимка Tova e maika mi

Качена снимка Tova sam AZ

Качена снимка A tuka sam sas Svetla /prof.vodach na kucheta / i podgotviame vashiq tatko za izlojba ))))

I tuka Plamen / drugiq ni vodach / razhojda i renira s edna chast ot nashite husky
Качена снимка

#18 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2004 - 09:40 PM

Hubawo e da ima6 i wizualna predstawa za horata,s koito so pi6e6 :-P
4akam teq glupaci ot hit.bg da si oprawqt hostinga ,za da me widite i mene 6to za 4owek sum...:-)
Mislq da si premestq saita,za6toto ot hit.bg postoqnno imat problemi i horata ne mogat da mi pose6tawat redowno saita..
Krasawci sa wa6ite ku4eta!!!

-----------------------
BG Басет (ne se mu4ete za6toto nqma da izlezne).
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#19 Guest_North face_*

Публикувано: 04 August 2004 - 09:52 PM

Eli premesti se v dir.bg tam nqma problemi a i cenata 10 ili 20lv. beshe za 6m. ne e seriozna cena a i saita ti e vidim za chujbina

#20 Потребителят е офлайн   Plamen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2004 - 10:25 PM

Ами да се включе и аз :) А з съм Пламен и се изживявам като професионален хендлер :)) За хъскито мога да кажа, че очароват с един собствен чар, на който не можеш да устоиш. Много мили, но и толкова своенравни, но намериш ли общ език с тях наистина се чувстваш щастлив от това че си избрал точно хъски. Винаги са много забавни и весели.
За развъдници: Хората създават една порода с години и то стотици години, с определени цели и предназначния. Ако не са развъдниците просто породите няма да съществуват. Всяка порода очрава хората с различни неща. Едни са пазачи, други играчки, трети овчарски и т.н. и т.н. Просто ще е много гадно всички да са еднакви. Затова: НЕКА ДА ЗАПАЗИМ ПОРОДИТЕ ЧИСТИ.
А за българските развъдници, какво да кажа. Много малко са тези които дават всичко от себе си за породата и внасят и отглеждат стрхотни кучета. А още по-малко /много много малко/ са тези като Голден Никол, които работят и успяват да пробият не само у нас а и в чужбина. Затова се радвам, че съм част от тях.
Пламен Бачовски

#21 Guest_Guest_*

Публикувано: 05 August 2004 - 12:42 AM

Искам да попитам дали малкото хъски може да издържи да спи в кучешко легло ( ако може така да се нарече )?
А, и как се казва последното кученце на страницата с бебетата ( онова бялото с черните петна и белите кръгчета над очите)?

Кучетата ви наистина са много хубави! Радвам се че попаднах на този развъдник :)

ПП: Бети и таткото са наистина много хубави.

#22 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2004 - 11:03 AM

Цитат

Eli premesti se v dir.bg

Трябва ми безплатен хостинг и май вече го намерих-тука в dog.bg Ще помисля малко и май ще го регистрирам сайта ми.
North face-ти си момичето с червената блуза,нали?(3-та снимка)
Страшно много ми приличаш на някой който познавам или съм познавала...Но не мога да се сетя.
Някъде да си ходила да учиш език или някъкъв спорт да си тренирала??
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#23 Guest_North face_*

Публикувано: 05 August 2004 - 05:28 PM

Цитат

Искам да попитам дали малкото хъски може да издържи да спи в кучешко легло ( ако може така да се нарече )?
А, и как се казва последното кученце на страницата с бебетата ( онова бялото с черните петна и белите кръгчета над очите)?

Кучетата ви наистина са много хубави! Радвам се че попаднах на този развъдник :)

ПП: Бети и таткото са наистина много хубави.

[B]Kato malko husky moje i da svikne v kucheshko leglo no kato golqmo moje da si izbere da spi na drugo mqsto. Moite jiveqt na vanka no kogato si gi pribiram vinagi lqgat nqkade okolo vratata na staqta / koeto ne e mnogo udobno mqsto ama koi ni pita :)))) /
Za imeto na bebeto shte pitam sobstvenichkata na maikata zashtoto tq gi krashtava / poneje izlizat ot neiniq razvadnik , tuk nie sme samo tatkovci , no az sam si izbrala nai hubavoto bebe na Toffi da e nashe polagaemo :))) /
Eto i neiniq sait Slavena fon Brandorff

#24 Guest_Guest_*

Публикувано: 05 August 2004 - 08:05 PM

North Face, мерси за инфото. Стои не стои, аз ще му купя леглото, пък където ще да спи :)

#25 Guest_Guest_North face_*

Публикувано: 06 August 2004 - 10:56 PM

Здравейте приятели как мислите дали е отминала вече заблудата ,че хубавото хъски е само със сини очи? Аз лично предпочитам на кафяво хъски да е с кафяви на сиво и черно ми е все тая а страшно харесвам и различните очи

#26 Guest_Хъски_*

Публикувано: 06 August 2004 - 11:42 PM

Цитат

Здравейте приятели как мислите дали е отминала вече заблудата ,че хубавото хъски е само със сини очи? Аз лично предпочитам на кафяво хъски да е с кафяви на сиво и черно ми е все тая а страшно харесвам и различните очи

За мен няма абсолютно никакво значение, стига да е животно приемам го и с три пчи да е :) . Обаче майка ми харесва хъскитата, заради две неща: хубавата структура и сините очи.
Аз харесвам кучето като цяло, но със сини очи май ми харесва повече. Така или иначе аз не съм човек, който се вглежда в детайлите. Наскоро видях едни малко сладко хъски в Албена и казах на майка ми, а тя попита, дали е било със сини очи, но аз просто не съм обърнала внимание :) Тъй, де не съм много наблюдателна, но аз харесвам повече сините очи, защото имам кафеви и всеки харесва това, което няма...

#27 Guest_Guest_North face_*

Публикувано: 06 August 2004 - 11:54 PM

E da taka e nali zapazenata marka sa sinite ochi ....no naposledak v razvadnika ni sa vse poveche s kafiavi och poneje nie pak gi kupuvame po kravna linia i kachestvo, shampionsko poteklo i poneje v Europa 80% sa s kafiavo ochi .......
p.s. na bebetata mi povecheto sa s kafiavi ochi ili razlichni no pak da si priznaq ne sam sreshtala problem ot tova

• (336 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни

1. Google