Сибирско хъски (стара тема)
#9 Guest_abrupt_*
Публикувано: 02 August 2004 - 12:37 AM
1 ot zoomagazin - sladko no samo kato bebe / ne se znae kakvo shte stane kato porazne /
2 ot BG kennel - dobro resheneie i vapros na vkus / edna chast ot razvadnicite ili zapazenite imena po tochno ne razvajdat poveche ot eno kuchilo za edna godina che i poveche (((( /
3 ot chujbina no ot kennel - otlichno reshenie stiga da mojesh da si go pozvolish finansovo i da poznavash porodata dobre , kravnite linii, ta da ne te izlajat ))))
Публикувано: 03 August 2004 - 12:08 PM
#12 Guest_North face_*
Публикувано: 03 August 2004 - 10:26 PM
И тук е момента да споделя с вас едно мое разочарование.....та в момента имаме малки бебета /по точно ние сме в ролята на татковци / и онзи ден мисе обажда собственичката на една от женските много разтроена как някакъв господин и разправял по тел. че клубните кучета,кучетата от развъдник по нищо не се различавали от тези в магазина освен по цената / сами се досещате че това е глобална глупост/ е да всички са сладки но без никакви гаранции. И аз взех да я успокоявам да не се притеснява и т.н. и на следващия ден тя пак ми звън да ми каже че зоомаг. и в цената са ни задминали отдавна )))) куче без родословие, слабичко на вид / тя ги е видяла / с много навити опашки стрували 600лв /можело да паднат до 500 / .
Е това вече ме дразни(((((
Публикувано: 04 August 2004 - 10:00 AM
#16 Guest_Хъски_*
Публикувано: 04 August 2004 - 05:44 PM
#17 Guest_North face_*
Публикувано: 04 August 2004 - 09:12 PM

I tuka Plamen / drugiq ni vodach / razhojda i renira s edna chast ot nashite husky

Публикувано: 04 August 2004 - 09:40 PM
4akam teq glupaci ot hit.bg da si oprawqt hostinga ,za da me widite i mene 6to za 4owek sum...:-)
Mislq da si premestq saita,za6toto ot hit.bg postoqnno imat problemi i horata ne mogat da mi pose6tawat redowno saita..
Krasawci sa wa6ite ku4eta!!!
-----------------------
BG Басет (ne se mu4ete za6toto nqma da izlezne).
Публикувано: 04 August 2004 - 10:25 PM
За развъдници: Хората създават една порода с години и то стотици години, с определени цели и предназначния. Ако не са развъдниците просто породите няма да съществуват. Всяка порода очрава хората с различни неща. Едни са пазачи, други играчки, трети овчарски и т.н. и т.н. Просто ще е много гадно всички да са еднакви. Затова: НЕКА ДА ЗАПАЗИМ ПОРОДИТЕ ЧИСТИ.
А за българските развъдници, какво да кажа. Много малко са тези които дават всичко от себе си за породата и внасят и отглеждат стрхотни кучета. А още по-малко /много много малко/ са тези като Голден Никол, които работят и успяват да пробият не само у нас а и в чужбина. Затова се радвам, че съм част от тях.
Пламен Бачовски
#21 Guest_Guest_*
Публикувано: 05 August 2004 - 12:42 AM
А, и как се казва последното кученце на страницата с бебетата ( онова бялото с черните петна и белите кръгчета над очите)?
Кучетата ви наистина са много хубави! Радвам се че попаднах на този развъдник :)
ПП: Бети и таткото са наистина много хубави.
Публикувано: 05 August 2004 - 11:03 AM
Цитат
Трябва ми безплатен хостинг и май вече го намерих-тука в dog.bg Ще помисля малко и май ще го регистрирам сайта ми.
North face-ти си момичето с червената блуза,нали?(3-та снимка)
Страшно много ми приличаш на някой който познавам или съм познавала...Но не мога да се сетя.
Някъде да си ходила да учиш език или някъкъв спорт да си тренирала??
#23 Guest_North face_*
Публикувано: 05 August 2004 - 05:28 PM
Цитат
А, и как се казва последното кученце на страницата с бебетата ( онова бялото с черните петна и белите кръгчета над очите)?
Кучетата ви наистина са много хубави! Радвам се че попаднах на този развъдник :)
ПП: Бети и таткото са наистина много хубави.
[B]Kato malko husky moje i da svikne v kucheshko leglo no kato golqmo moje da si izbere da spi na drugo mqsto. Moite jiveqt na vanka no kogato si gi pribiram vinagi lqgat nqkade okolo vratata na staqta / koeto ne e mnogo udobno mqsto ama koi ni pita :)))) /
Za imeto na bebeto shte pitam sobstvenichkata na maikata zashtoto tq gi krashtava / poneje izlizat ot neiniq razvadnik , tuk nie sme samo tatkovci , no az sam si izbrala nai hubavoto bebe na Toffi da e nashe polagaemo :))) /
Eto i neiniq sait Slavena fon Brandorff
#26 Guest_Хъски_*
Публикувано: 06 August 2004 - 11:42 PM
Цитат
За мен няма абсолютно никакво значение, стига да е животно приемам го и с три пчи да е :) . Обаче майка ми харесва хъскитата, заради две неща: хубавата структура и сините очи.
Аз харесвам кучето като цяло, но със сини очи май ми харесва повече. Така или иначе аз не съм човек, който се вглежда в детайлите. Наскоро видях едни малко сладко хъски в Албена и казах на майка ми, а тя попита, дали е било със сини очи, но аз просто не съм обърнала внимание :) Тъй, де не съм много наблюдателна, но аз харесвам повече сините очи, защото имам кафеви и всеки харесва това, което няма...
#27 Guest_Guest_North face_*
Публикувано: 06 August 2004 - 11:54 PM
p.s. na bebetata mi povecheto sa s kafiavi ochi ili razlichni no pak da si priznaq ne sam sreshtala problem ot tova