Цитат
bl) такаааа...женско хъски на година и половина...докато е с хора около нея е направо ангелче, толкова е кротка и любвеобилна...НО...остане ли сама...растат й рога и копита...прави погром вкъщи...яде книги, омита всичкото сладко - вафли, шоколади...каквото има вкъщи, къдри се на лепящите ми ролки, но главният проблем е, че нарочно пикае и ака пред входната врата, цал ден тъпче отгор и маже по врати, стени, където намери...това нормално ли е, на какво се дължи, как да се справям....ПОМОЩ!!!!
Здрасти и от мен r) сега чак влизам да видя темата, на ум веднага ми идва нещо ,че е възможно вашето куче да ви отмъщава за нещо.....
Когато я оставяте само ограничете и движението из целия апартамент,предполагам,че го правите но все пак оставяйте и някакви играчки да се забавлява. Мисля си също ако имате възможност няколко пъти да я оставите сама уж както обикновенно и да се върнете ненадейно....дя а заловите на "местопрестъплението " и да и се скарата така ,че тя да разбере, че не ви е приятно да прави бели d)