Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 09 May 2006 - 06:52 PM
Асеновград-място на провеждането,както всяка година-комплекс "40те извора"
Пазарджик-място на провеждането-местността Острова.не знам точно къде е това,ама питайте като стигнете в града :)
rungrey
Пазарджик-място на провеждането-местността Острова.не знам точно къде е това,ама питайте като стигнете в града :)
rungrey
Публикувано: 09 May 2006 - 08:30 PM
North Face не само ще бъде,ами и ще е съдия на 5 група! 1super 1super 1super w)
rungrey
rungrey
Публикувано: 10 May 2006 - 08:48 AM
Цитат
А към колко часа почва всичко ако не е тайна??? bl)
na vsiaka izlojba trebva da si kam 9h. sutrinta na linia victoryVVV
Публикувано: 12 May 2006 - 01:36 PM
Цитат
нормално ли е докато е разгонено кучето ми да няма много апетит s)
При моята кучка е точно така.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 May 2006 - 03:03 PM
Цитат
Цитат
доста се бях притеснила понеже и е първото разгонване и незнаех че някой си губят апетита d)
Прикачени файлове
-
SV503058_.jpg (134.39K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 12 May 2006 - 03:05 PM
Цитат
Цитат
Цитат
доста се бях притеснила понеже и е първото разгонване и незнаех че някой си губят апетита d)
Добре дошла Radost_t_d
Как се казва красавицата на снимката? 1super
Публикувано: 12 May 2006 - 03:07 PM
Имам изненада която подготвам за всички хъско маниаци.Но за целта дайте снимки на вашите хъскита и имената им 1superЗа да разберете къде да пращате снимките ми пишете на ЛС
Публикувано: 12 May 2006 - 03:18 PM
Цитат
Цитат
Имам изненада която подготвам за всички хъско маниаци.Но за целта дайте снимки на вашите хъскита и имената им 1super
нямаш проблем за снимките само кажи къде да ти ги пратя и колко да са victoryVVV
И аз мога да ти пратя много снимки само кажи къде и колко да са b)
Прикачени файлове
-
boni.JPG (28.79K)
Брой сваляния: 60
Публикувано: 13 May 2006 - 10:30 AM
QUOTE (Poli @ May 12 2006, 03:26 PM)
Забравих да кажа че снимките да са средни.Да не са прекалено големи или прекалено малки.
е аз ти ги пратих в оригиналния им размер сега видях какво си писала ами ако не те затруднява ги смали ти ако ти се занимава
някой може ли да ми каже хубав препарат против кърлежи и бълхи за тази красавица
Забравих да кажа че снимките да са средни.Да не са прекалено големи или прекалено малки.
е аз ти ги пратих в оригиналния им размер сега видях какво си писала ами ако не те затруднява ги смали ти ако ти се занимава
някой може ли да ми каже хубав препарат против кърлежи и бълхи за тази красавица
Прикачени файлове
-
000662891____.jpg (38.31K)
Брой сваляния: 70