Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 20 May 2006 - 10:25 PM
Публикувано: 20 May 2006 - 10:27 PM
малко я полегнах май!!! drink
Прикачени файлове
-
_______1_.jpg (82.88K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 21 May 2006 - 09:21 AM
Вчера и втория мъж от кучилото отпътува за Сливен d)
Искам да споделя с всички вас, радостта ми в какви добри ръце попада Клондайк w) Поли /North Lighte от форума / е едно прекрасно момиче, обожаващо кучетата, имащо търпение да изчака Клондайк от февруари месец и сега предполагам той ще я дари с мнооого целувки (love) (love) (love)
Поли за нас е изключетелна радост и удоволствие, че Клондайк е при теб 1super
Успех

тук вече Клондайк дава първата целувка на кака си w)

(love) (love) (love)
Искам да споделя с всички вас, радостта ми в какви добри ръце попада Клондайк w) Поли /North Lighte от форума / е едно прекрасно момиче, обожаващо кучетата, имащо търпение да изчака Клондайк от февруари месец и сега предполагам той ще я дари с мнооого целувки (love) (love) (love)
Поли за нас е изключетелна радост и удоволствие, че Клондайк е при теб 1super
Успех

тук вече Клондайк дава първата целувка на кака си w)

(love) (love) (love)
Публикувано: 22 May 2006 - 10:03 PM
Цитат
не знаех че се казва Флик, той е братче на Кай, нали? Абсолютно еднакви са, виждали сте се на гребната, но аз не съм бил, ще ми е приятно да се запозная с малкия северняк
Да братчета са :) Имате ли по нови снимки на Кай да го вида ;) И вашия има ли някакво родословно дърво ?
Публикувано: 23 May 2006 - 04:15 PM
искам да попитам с каква храна трябва да храня кучето си,защото разбрах че като наближи 1 год. е хубаво да започне да се храни с друга храна,
А и нашия красавец вече сам не иска да си яде тази,досега го хранехме с БРЕКЕС ДЖУНИЪР,а днес като ходих при ветеринаря ми препоръча някаква храна ФАВОРИТ С ПИЛЕ ,тя подходяща ли е!!!
super best БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ super best
А и нашия красавец вече сам не иска да си яде тази,досега го хранехме с БРЕКЕС ДЖУНИЪР,а днес като ходих при ветеринаря ми препоръча някаква храна ФАВОРИТ С ПИЛЕ ,тя подходяща ли е!!!
super best БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ super best
Прикачени файлове
-
boni.JPG (28.79K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 24 May 2006 - 01:39 PM
Фаворит не ми е позната. Бих препоръчала Адванс, Чикопе, някой са много доволни и от Еукануба. По скоро заложи на тези марки макари може би по скъпи от Фаворит но по сигурни.
Публикувано: 26 May 2006 - 10:59 AM
Здравейте, всички вие почитатели на наи-красивите кучета!Скоро се сдобих с едно палаво северняче и се радвам че ще мога да обменям опит с наи - добрите собственици !
Опа, май трябваше да пиша на кирилица, за което се извинявам предварително.
моля, пишете на български !

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 26 May 2006 - 01:40 PM
Цитат
Zdraveite vsi4ki vie po4itateli na nai-krasivite ku4eta!Skoro se sdobih s edno palavo severnq4e i se radvam 4e 6te moga da obmenqm opit s nai-dobrite sobstvenici super best .
честито bravoS пусни снимка на малкото да го видим w) w) w)
Публикувано: 26 May 2006 - 07:36 PM
Цитат
Здравейте, всички вие почитатели на наи-красивите кучета!Скоро се сдобих с едно палаво северняче и се радвам че ще мога да обменям опит с наи - добрите собственици !
Sn@kebite Здрасти и добре дошъл тук 1super

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +