lgdani, в 10 March 2011 - 11:05 PM, написа:
Рени, в 10 March 2011 - 01:46 PM, написа:
Няма смисъл от жалби,кученцата няма да ни ги върнат.
Има, има и още как! Няма да се разминат без наказания за това, че не си вършат работата. Докато се смята, че няма смисъл от жалби никога няма да се променят нещата. Кучето може и да не се върне, но и те ще си понесат отговорността!
Аз мога да ви кажа,че в продължение на един месец всеки ден по няколко пъти се обаждах в Екоравновесие,като си мислех ,че по някакъв начин ще се изясни случая.Само ме препращаха от един телефон на друг.Поднесоха ми извинение/което лично мен не ме касае/-аз не им искам извинеието,искам си кучетата.А когато разговарях с ловеца,който е трябвало да върне кучетата там,от където ги е взел той си беше пиян/в работно време/.Докато се опитваше да ме уверява,че е пуснал кучетата на мястото,от където ги е взел започна да бърка дните,датите,
да мрънка .След поредното ми обаждане в Екото г-жа Цвети Миланова ми съобщи,че най-вероятно нашите кучета са пуснати в Надежда 3 или в Орландовци.Аз отидох и на двата адреса естествено,но кое куче ще седи там в непознат за него район.Кой знае къде се скитат нашите кучета в момента.Много ми е болно,но след обещанията,които ми дадоха от Екото,че ще накажат този безотговорен служител,ето пак същият случай...Много ясно,че няма да помни къде ги е пуснал,след като едвам говореше по телефона.Безделник.Кажете ми как ще се оправят нещата...?