Dog.bg Форуми : ИЗГУБЕНИ кучета/котки (2)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ИЗГУБЕНИ кучета/котки (2) (сборна тема)

#461 Guest_Рени_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 March 2011 - 03:46 PM

Показване на мнениетоlgdani, в 02 March 2011 - 03:36 AM, написа:

След като на 22.02.11г., от Екоравновесие взеха Белуши за кастрация, никой повече не я видя. Кучицата е на около годинка, бяла на големи тъмни петна, много плаха и нежна. Може би е около 10кг. с клепнали ушички, безпородна. На всички, които се грижехме за нея ни е много мъчно, а приятелката й, с която живееха в една колибка всяка вечер вие и я търси. Кучето беше взето от жк. "Хаджи Димитър", но къде е пуснато не знам. Днес няколко пъти звънях в Екото, но те твърдо си държат на това, че са я пуснали до блока. Тук обаче никой не я е виждал и всички се надяваме да си я намерим. Много моля оглеждайте се за скоро кастрирано момиче с подобно описание, и ако я видите някъде сигнализирайте, за да дойда да я прибера. От Екото твърдят, че са я върнали на 25.02., след това на 24.02. - явно и те не знаят къде са я пуснали.

P.S. Моля и някой да ми каже има ли смисъл да пускам жалба в Екоравновесие, и ако има смисъл къде да го направя. Предварително благодаря на отзовалите се!

По същия начин на нас не ни върнаха 3 кучета и на нас ни казаха същото.Явно пияницата,която върши тези безобразия е още на работа там.Няма смисъл от жалби,кученцата няма да ни ги върнат.Нашите се оказа,че са пуснати някъде в Надежда или Орландовци не се знае точно,А трябваше да са в Дружба!!!!!!!Нямам думи просто!

#462 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 March 2011 - 11:05 PM

Показване на мнениетоРени, в 10 March 2011 - 01:46 PM, написа:

Няма смисъл от жалби,кученцата няма да ни ги върнат.

Има, има и още как! Няма да се разминат без наказания за това, че не си вършат работата. Докато се смята, че няма смисъл от жалби никога няма да се променят нещата. Кучето може и да не се върне, но и те ще си понесат отговорността!

#463 Потребителят е офлайн   sigortaci Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 March 2011 - 01:56 PM

Показване на мнениетоlgdani, в 10 March 2011 - 11:05 PM, написа:

Показване на мнениетоРени, в 10 March 2011 - 01:46 PM, написа:

Няма смисъл от жалби,кученцата няма да ни ги върнат.

Има, има и още как! Няма да се разминат без наказания за това, че не си вършат работата. Докато се смята, че няма смисъл от жалби никога няма да се променят нещата. Кучето може и да не се върне, но и те ще си понесат отговорността!

Аз мога да ви кажа,че в продължение на един месец всеки ден по няколко пъти се обаждах в Екоравновесие,като си мислех ,че по някакъв начин ще се изясни случая.Само ме препращаха от един телефон на друг.Поднесоха ми извинение/което лично мен не ме касае/-аз не им искам извинеието,искам си кучетата.А когато разговарях с ловеца,който е трябвало да върне кучетата там,от където ги е взел той си беше пиян/в работно време/.Докато се опитваше да ме уверява,че е пуснал кучетата на мястото,от където ги е взел започна да бърка дните,датите,
да мрънка .След поредното ми обаждане в Екото г-жа Цвети Миланова ми съобщи,че най-вероятно нашите кучета са пуснати в Надежда 3 или в Орландовци.Аз отидох и на двата адреса естествено,но кое куче ще седи там в непознат за него район.Кой знае къде се скитат нашите кучета в момента.Много ми е болно,но след обещанията,които ми дадоха от Екото,че ще накажат този безотговорен служител,ето пак същият случай...Много ясно,че няма да помни къде ги е пуснал,след като едвам говореше по телефона.Безделник.Кажете ми как ще се оправят нещата...?

#464 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2011 - 12:40 PM

Принципно - подадена жалба е тази в писмен вид с входящ номер. На устни жалби реакции няма - поне не в България.

#465 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2011 - 09:36 PM

Изгубено женско хъски на 10 м в центъра на гр.София - Орлов мост/ул.Иван Асен.Кучето има чип.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#466 Guest_Мария_*

Публикувано: 29 March 2011 - 02:50 PM

ИЗЧЕЗНАЛ!!!! В понеделник/28.03.2011/ сутринта в района между селата Войводиново и Скутаре, близо до Пловдив. Търсихме го - без резултат... Дългокосместа мъжка каракачанка на 5 години, с черен кожен нашийник. Ако някой има някаква информация, моля да ми пише възможно най-бързо или да звънне на 0878131503, защото кучето е на продължително лечение, което трябва да се възобнови възможно най-скоро!!!!

Тук може да видите негова снимка:
http://www.facebook....9173242&theater

#467 Guest_ilona valkova_*

Публикувано: 06 April 2011 - 09:00 AM

Изгубен кокер шпаньол в района на ж.к.Разсадника.Отговаря на името Бари. 0896809786 Моля помогнете

#468 Guest_Galina_*

Публикувано: 08 April 2011 - 07:33 AM

На 1 април 2010 намерих на Мотопистата завързана за дърво болонка - реших, че е изоставена. Болонката е тъмносива, с бяло герданче, сляпа с едното око (лявото), според ветеринаря - на около 6-7 години. Не мисля, че собствениците й заслужават да си я получат обратно, но бих я дала за осиновяване на човек, който ще се грижи за нея и ще я обича. Кучето е много добро, има навици (например за миене на лапите след разходка) и красиво. Очевидно е било гледано добре - не мога да си представя какъв човек и защо би я изоставил.

#469 Потребителят е офлайн   mihail1 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 April 2011 - 03:17 PM

ЖЕНСКО ХЪСКИ, СЪС СРЕБРИСТА НА ЦВЯТ КОЗИНА, СИНИ ОЧИ,ОТГОВАРЯ НА ИМЕ АЛЯСКА.ИЗГУБЕНА Е НА14.3.2011 ОКОЛО ОБЯД В РАЙОНА МЕЖДУ РУМЪНСКОТО ПОСОЛСТВО И ОРЛОВ МОСТ.ИМА КАФЯВ НАШИЙНИКРИМА И ЧИП!МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ Я НАМЕРИ ДА МИ СЕ ОБАДИ НА: 0887 44 01 39; 0888 33 83 31 ПРЕДЛАГАМ ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!БЛАГОДАРЯ!

#470 Потребителят е офлайн   A.D.L. Икона

Публикувано: 14 April 2011 - 09:24 AM

ИЗДИРВА СЕ!!!
На 12.04.2011 (вторник) около 16 часа в района на бул. Евлоги Георгиев (между стадион "Васил Левски" и НДК) изчезна късокосместа немска овчарка на 9 годишна възраст. Отговаря на името ЛЕО. Едър е за породата си, но не е агресивен. Възможно е да влачи синджир, закачен за нашийника му. Нека всеки, който има някаква информация да напише тук или да се обади на телефон 0883 33 15 70 ! МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ

#471 Потребителят е офлайн   Тони Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2011 - 10:20 AM

На 18 април в парк Въртопа "Младост2" София, изчезна Макс - сибирско хъски на 7 и половина години. Последно е видян с глутница кучета около бул. "св. Климент Охридски" под околовръстното.
User's Signature

Качена снимка

#472 Guest_Свилен_*

Публикувано: 22 April 2011 - 03:06 PM

Намерено:
В София, ж.к. "Красно село" във вход на блок 189 се е приютило черно куче. Средно към едро е като размер, но ми изглежда малко на възраст. Има нашийник, но на него няма адрес на собственика му. Очевидно е било домашно, много е дружелюбно, любвеобилно и игриво. Куца леко с едната лапичка. Притеснява ме, че е свикнало да се доверява на хората и може да попадне на лоши хора. Ще се радвам много, ако стопаните му го намерят или си намери нови такива!

Ето мои контакти, ако мога някак да съдействам - Свилен, 0898 39 13 34

#473 Потребителят е офлайн   Тони Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 07:28 PM

Още не можем да открием Макс
Качена снимка
Има каишка с телефонен номер и чип. Най вероятно някой го е хванал.
тел: 0888 80 16 18
User's Signature

Качена снимка

#474 Guest_l_uba_*

Публикувано: 24 April 2011 - 03:32 PM

[quote name='Свилен' date='22 April 2011 - 03:06 PM' timestamp='1303477572' post='940252']
Намерено:
В София, ж.к. "Красно село" във вход на блок 189 се е приютило черно куче. Средно към едро е като размер, но ми изглежда малко на възраст. Има нашийник, но на него няма адрес на собственика му. Очевидно е било домашно, много е дружелюбно, любвеобилно и игриво. Куца леко с едната лапичка. Притеснява ме, че е свикнало да се доверява на хората и може да попадне на лоши хора. Ще се радвам много, ако стопаните му го намерят или си намери нови такива!

Ето мои контакти, ако мога някак да съдействам - Свилен, 0898 39 13 34
qu

Можеш ли да го снимаш-кучето прилича ли на Динго

#475 Потребителят е офлайн   desi3873 Икона

Публикувано: 27 April 2011 - 04:01 PM

Моля за съдействие...тази нощ в района на Виница, Варна е изгубена Кики - женско хъски на 3 години, без каишка е, много е добронамерена и доверчива! Ако някой я види нека ми звънне 0898527837 Благодаря Ви!!!

Кики току що се намери!!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  kiki.jpg (14K)
    Брой сваляния: 336
  • Прикачен файл  kiki1.jpg (14.89K)
    Брой сваляния: 330

#476 Потребителят е офлайн   topcheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 11:51 AM

Изгубена е женска немска овчарка в Черни връх - Бургас
ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ

тел. 0897872309
тел. 0897822575

#477 Потребителят е офлайн   Тони Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2011 - 09:48 AM

Все още не можем да намерим Макс. Ако не му се е случило най- лошото, е хванат и вързан някъде. Във всички други случаи щеше вече да си е в къщи. Вече започваме да губим надежда.
Качена снимка

Предлагаме 200лв. възнаграждение за този който ни го върне
тел:0888 801618
User's Signature

Качена снимка

#478 Потребителят е офлайн   topcheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2011 - 11:24 AM

Показване на мнениетоtopcheva, в 06 May 2011 - 09:51 AM, написа:

Изгубена е женска немска овчарка в Черни връх - Бургас
ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ

тел. 0897872309
тел. 0897822575

Кучето е намерено.

#479 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 08 May 2011 - 02:42 PM

Днес 08.05.2011 е загубена/открадната немска овчарка във Варна в района на Домостроителен комбинат.Кучето е женско ,КАСТРИРАНО е и отговаря на името ТИНА.Носи кафява кожена каишка с име и телефон.Има имплантиран микрочип.Отличителни белези:кучето е с едно клепнало ухо.Кучето е много дружелюбно.
Моля ако някой има информация за нея да се свърже с мен на тел:0888/750614 Велчева

ТИНА ВЕЧЕ Е У ДОМА!!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Tina.jpg (130.18K)
    Брой сваляния: 224

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#480 Guest_Nikolai_*

Публикувано: 08 May 2011 - 06:32 PM

Изгубен Аляски маламут в Костинброд до София. Чернобял с кафяви очи, червена каишка. 0888686642

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни