Корела Нимфа
Публикувано: 29 September 2008 - 06:01 PM

Да ме опази Господ от приятелите ми, а от враговете си сам ще се пазя.
Публикувано: 28 October 2008 - 08:50 AM
обръщам се към Вас,защото в интернет ненамерих конкретна информация по моя въпрос.През децември съпругът ми купи на голямата ми дъщеря папагал Корела Нимфа.До вчера той твърдеше,че е мъжки а аз женски и вчера ТЯ снесе яйце в хранилката си.Сега се чудя какво да го правя това яйце...да го изхвърля ли или да й направя дървена люпилка и да й го сложа там!Тя недава никой да се доближи до яйцето.Почва с неистови крясъци да ни гони от там!А най чудното е че нямаме друго птиче.Тя е сама в клетката,което значи че от това яйценищо няма да излезе!Много ви моля помогнете ми със съвет!!И другото което исках да ви попитам е дали да й вземем мъжки???
Предварителни Ви благодаря за отговора!
Поздрави Ивана Топалова
Публикувано: 31 October 2008 - 12:22 PM
А това яйце го махнете

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 06 November 2008 - 09:55 PM
Къде мога да намеря добър вет.лекар за птички(главно в момента става въпрос за корелата на една приятелка) :rolleyes: :rolleyes: Проблема е чеперушината и не е загладена като на моите папагали,и в областта на гушата даже няма изобщо..Взех я за 1 месец у нас,но пак не иска да се оперушинва :- и освен това ноктите и са доста дълги(като казвам дълги да не вземете да ме упреквате,че така м исе струва и т.н. ,защото съм изчела една книжка, във която имаше картинка на дълги и свръх дълги нокти ии сравних :rolleyes: :( )направо ми е жал за животинката :'(

Моята любов-това са животните..съществата,които никога не предават! =)
Публикувано: 07 November 2008 - 12:46 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 07 November 2008 - 03:07 PM
Цитат
не..в тях почти не я поглеждат само сутрин сменят храна,вода и толкова..един път я бях взела(женска е) за 2 седмици и започва да се оперушинва,но се наложи да пътувам и естествено я върнах сега пак я взех и вече е при мен 1 месец и 1 седмица някъде но още не иска да се оправи и ме притеснява :( :( :(

Публикувано: 07 November 2008 - 03:30 PM
Може да е от храната от водата от всичко може да е

Цитат
.gif)
Публикувано: 07 November 2008 - 03:36 PM
Цитат
Може да е от храната от водата от всичко може да е
в момента се храни със 'скалар',винаги си има минерали в хранилката; от зоо магазина взех и някаква креда,която уж не била като другите била с повече витамини бла бла и не я е погледнало птичето :-

Публикувано: 07 November 2008 - 05:36 PM
Цитат

Публикувано: 07 November 2008 - 06:23 PM
просо на със слънчоглед и ечемик и жито се продава като размерна храна за птици на високи цени
Смески за зайци които са 1 лв килограма се продават със орех за хамстери за по 2 лв за 200 грама :)
абре мани
Така като гледам птицата за перояди и кокошинки проверила ли си я ако има напръскай я със ектомин по скоро я искъпи в ектомина като и държиш главата без да я топиш

Цитат
.gif)
Публикувано: 08 November 2008 - 04:18 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 21 November 2008 - 09:38 PM