Dog.bg Форуми : ПОМОЩ!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ПОМОЩ!

#1 Потребителят е офлайн   jepeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2007 - 09:51 PM

имам много голям проблем !
намирам се в Канада а кученцето което ми подариха е в България ,временния му престой при възрастните ми родите ли неможе да продължи повече от седмица ,максимум до две -през това време трябва да изнамеря начин да го предвижа до Монтреал .
Апела ми за помощ към всеки ,които има някаква информация е -как да постъпя ?!
Кученцето ми е на 50дни ,има задграни4ен паспорт и допустимите ваксинации за тази възраст .Преди 7г. когато напусках страната ,пътувахме заедно с 50кг. дядоЙоцо та основните неща са ми ясни .Онова което ме интересува ,дали някои познава човек,които би се нагърбил да му бъде компанионка (ще си плата разбира се ) или всякаква информация ,как бих могъл да го изпрата само(като карго) при положение ,4е е толко малко и няма директен полет до Монтреал !
-няма дори и до Ню Йорк -но ако някои познава човек,които да може да ми помогне ,аз до Ню Йорк нямам проблеми да отида и да го посрещна .
Помогнете Моляви !!!

Прикачени файлове

User's Signature

няма невъзможни мечти !-има невъзможни хора !

http://zangygraphics...ges/dogs/10.gif

#2 Потребителят е офлайн   jepeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 10:03 PM

намирам се в Канада а кученцето което ми подариха е в България ,временния му престой при възрастните ми родите ли неможе да продължи повече от седмица ,максимум до две -през това време трябва да изнамеря начин да го предвижа до Монтреал .
Кученцето ми е на 50дни ,има задграни4ен паспорт и допустимите ваксинации за тази възраст .Преди 7г. когато напусках страната ,пътувахме заедно с 50кг. дядоЙоцо та основните неща са ми ясни .Онова което ме интересува ,дали някои познава човек,които би се нагърбил да му бъде компанионка (ще си плата разбира се ) или всякаква информация ,как бих могъл да го изпрата само(като карго) при положение ,4е е толко малко и няма директен полет до Монтреал !
-няма дори и до Ню Йорк -но ако някои познава човек,които да може да ми помогне ,аз до Ню Йорк нямам проблеми да отида и да го посрещна .
Помогнете Моляви !!!

Прикачени файлове

User's Signature

няма невъзможни мечти !-има невъзможни хора !

http://zangygraphics...ges/dogs/10.gif

#3 Потребителят е офлайн   Finve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2007 - 02:15 PM

Цитат

Помогнете Моляви !!!

jepeto

Вижте си личните съобщения. 1super
User's Signature

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]

Величието и моралният напредък на една нация    могат да се оценят по отношението й към животните"  Махатма Ганди

#4 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 05:06 PM

Здравейте 1super До колкото разбирам се намирате в Канада .Знам, че има начин с карго компания да се транспортира до Торонто кучето. Единствено Ви трябва човек от София, който да направи ревервация и да плати транспорта на фирмата превозвач. Мога да ви дам координати на фирмата ако решите пишете ми на catenceto@yahoo.com

#5 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2007 - 11:34 PM

Привет!
Аз направих това упражнение преди няколко месеца София - Торонто.
Разликата е, че пътувах и аз със самолета, а кучето беше в транспортна чанта в спецялна стая с няколко други пътници от животински произход :) Кучето е хъски и беше на 3,5-4 месеца.
Билета му струваше точно 115 евро, чантата 360 лева.
Има изискване животното да е на 3 месеца и с ваксина против бяс (Rabi) и международен паспорт, който се взима от ветеринаря. Вади се се експортно разрешение от районната вет. служба ( 7 дни преди полета), след това се заверява на летишетото във вет. службата(3 дни преди полета). Кучето не е нужно да присъства.
Има транспортни фирми, които предлагат тази услуга, когато питах за цена миналия септември беше около 450 евро bl) и отделно се купува транспортната чанта. Но ако няма придружител това май е единствения вариант. Ако ви тряват координати мога да изровя е-майли и телефони.

Това са линковете на митницата:
http://www.inspectio..._chien_1e.shtml
http://www.inspectio..._chien_3e.shtml

При самото пристигане се плаща такса около 35 долара, проблеми не съм имала, даже ни се радваха w)

Дано съм била полезна, ако има неясноти пишете!
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни