Котки и кучета в беда и мизерия
Публикувано: 02 August 2007 - 12:33 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 02 August 2007 - 10:59 AM
това е Чери, на година, кастрирана

това е Сивушка, няма годинка, все още некастрирана. има проблем - дивичка е, не се дава на хора, не бяга от тях, но не обича да я пипат. ако не се намери временен дом, в който да усети нормална среда и да се социализира, след кастрацията ще й търсим къща с двор или село

това е сузи, кротушка, плашлива, некастрирана все още

и последното коте, кастрирана, на 2 години

отделен е въпросът, че при онази жена има още 12 котки, някои от които млади, вкл. прекрасен бял котарак, които имат нужда от вет помощ

Публикувано: 02 August 2007 - 11:45 AM
А за тези котки в мизерия надявам се да успеете да им намерите постоянен дом, предполагам че става дума за София и едва ли ше мога да ви помогна, но мкисля че тези сладурани заслужават повече и естествено някой да ги обича
Публикувано: 09 August 2007 - 08:49 PM
та, значи търсим човек или двама за двуседмично приютяване на коте от лудата бабка за кастрация, ваксини, обезпаразитяване и наблюдение.
за пиратчо вече имало кандидат. помните ли го уникалния котак?

Публикувано: 12 August 2007 - 07:05 PM

хората много са си я харесали, била безумно гальовна, хапвала яко и намерила сама тоалетната си.
айде, народе, по-смело. вече имаме 4 успешно задомени котета от онази дупка. при нас има още 2 - чисто черна мадама с блестящи изумрудени очи и сиво-бяла красавица. всички котета, които са извадени от там са невероятно гальовни, мили и уникални. много хора ще го потвърдят.
ето я най-новата новодомка ПРЕДИ:

снимки СЛЕД ще има след 2 седмици.
гарантирам ви, че който спаси коте от мизерията, действително спасява прекрасно животинче, който ще му бъде благодарно до гроб
cat.friends.bg@gmail.com

Публикувано: 12 August 2007 - 11:55 PM

Публикувано: 14 August 2007 - 02:46 PM
Цитат
Което е супер, защото се измъкват от там един по един.
Браво на вас, Дени! 1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 August 2007 - 07:11 PM
само 4 животинчета от там намериха истински прекрасни домове. всичките са безкрайно гальовни. бушката лично ще го потвърди, една от тях е при нея, за което й благодаря ужасно много. 3 котета ще заминат за швейцария и още 2 са при нас в очакване на човека, на който ще дадат своята обич и нежност.
едната е чисто черна, ужасно кротко създание, а другата е на годинка, много красива, като таби.
бравотата със сигурност не за мен. те са за хора като бушката и като стопаните на животинките, които осиновиха и се радват на едно от тези съкровища.

Публикувано: 14 August 2007 - 07:11 PM
За сега - държавата сме само ние!
За после - ако се преборим ...., ама да доживеем дотогава ... може и да има!!!
bgflag - Welcome in Bulgaria. The Gipsy`s country!
Поздрави на помагачите - в каузата! BEER bravoS
Публикувано: 16 August 2007 - 09:24 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 August 2007 - 09:53 PM
- Мерси, Буши за линка, тъкмо ровех да прочета нещичко по въпроса.
a) Мамма миа. " Ела-а-а-т-е-е в България-я-я ...! " - имаше една такава песен,
започнах да си я тананкикам.
Текста е трепач - нея я обявявам за химн с ръка на сърцето,
в тази държава - управлявана от гейове и цигани по високи места! (love)
... а, пък какво да говорим и за едни по-долни прослойки от народа,
жалки, бездушни, некадърни вестникарчета драскачи ...,
жадни за сензации, и изкарващи пари от това ... иди ги осъди де.
Сега пак ще почнат едни приказки ..., едни истории след този случай, плюнки ...
a) От една Велика България - не остана нищо ...,
жалък край за една могъща сила и държава ...
Welcome in Bulgaria. The Gipsy`s country!
Публикувано: 06 May 2008 - 01:35 PM
Ето го г-н Кирил с другарката му

Все се каня да навестя и бялата госпожица, знам, че е добре, чуваме се, но много се надявам скоро и от там да имам снимки.
За Сивушк си знаете :))